Menabota se čimprej znebi. Menabo so jajca. Vse je narjen glih tolk da je, ni pa ziher. pa polno enih gurten zraven ...WTF Jaz sem imel Menabo nosilec za na kljuko za 3 kolesa, pa sem odkar sem ga kupil skoz gledal bicikle skoz zadnjo šipo a bo al ne bo. Pa zategovanje čeljusti z imbusom VSAKIČ.
Prodal sem, dal 100 € zraven in nabavil Thule in zdaj sem miren. Ne gledam koles več sploh!
Mal v razmislek... Bil sem priča nesreči, ko je na AC enmu z večjega SUVa padel s strehe bicikel in sta dve punci z malim avtom nabasali na kolo ponoči sredi ceste. Pristali sta na strehi, poleg njiju pa sta se na prehitevalnem pasu še dva avta zabila en v drugega, ko sta se izogibala na strehi vrtečem avtu. Zaradi malomarno pripetega kolesa bi bili punci lahko odpeljani s tačrnim kombijem. Na srečo sta bili toliko prisebni in ob pomoči prisotnih pravočasno zapustili vozilo. Štala.
Tip ki mu je padlo dol kolo se je baje ustavil na bližnji pumpi in obvestil pompirje, da če najdejo kolo ki ga je izgubil, da naj ga pokličejo???
Če že moraš prevažat kolo na avtu, ga ustrezno zavaruj da ne pade dol. Misli tudi na druge!!!