Matr si ti zoprn. Kako te lahko prenaša žena, če jo seveda imaš, no ja taki so copatke.
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Na tvojo žalost ne bom. Se ti pa ob nadaljnem brihtoliranju lohk zgodi marsikak komentar na tvoje članke. Ne želiš si tega, verjemi.
Štejem si v čast, da sem tebi zoprn. Polepšal si mi dan, hvala.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Matr si ti zoprn. Kako te lahko prenaša žena, če jo seveda imaš, no ja taki so copatke.
Na mojem avtu so že od začetka novembra zimske gume.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ampak važno da nekdo, ki na os. avtu nima zimskih gum, bi nabijal jkazni kamionarjem...
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Avto nekje na parkirišču zrimske gume avto na cesti z otrokom na krovu v snegu letne.
Citat:
Na primorski avtocesti je med razcepom Gabrk in priključkom Senožeče proti Ljubljani zaradi zdrsa tovornih vozil zaprt vozni pas.
Citat:
Zaradi zdrsov vozil je zaprta primorska avtocesta na razcepu Gabrk iz smeri Sežane proti Ljubljani.
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Na primorski avtocesti je med razcepom Gabrk in priključkom Senožeče proti Ljubljani zaradi zdrsa tovornih vozil zaprt vozni pas.
edit: Zdaj je že zaprta AC
Citat:
Zaradi zdrsov vozil je zaprta primorska avtocesta na razcepu Gabrk iz smeri Sežane proti Ljubljani.
virIC
Iz tega lahko potegnemo sklep, ko začne snežiti se peljemo po stari cesti...ziher je ziher
Že možno, sam tistga je mela tvoja soproga, nehaj se sprenevedat no. Dejstvo je, da si ga sral po cesti z letnimi gumami in sam srečo maš, da je prošlo, kamionarje bi pa na križ pribijal.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
ampak važno da nekdo, ki na os. avtu nima zimskih gum, bi nabijal jkazni kamionarjem...
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Že možno, sam tistga je mela tvoja soproga, nehaj se sprenevedat no. Dejstvo je, da si ga sral po cesti z letnimi gumami in sam srečo maš, da je prošlo, kamionarje bi pa na križ pribijal.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Logično, da se kamionarje pribija na križ, če pa že ob vsakem malem sneženju zaradi KAMIONARJEV vse na AC stoji...
In ni se zgodilo, da bi tisti kamion, ki je naredil sranje, imel zimsko opremo, ampak je bilo obratno, imel je zlizane letne gume. Že če pomislim na onega pacienta od kamionarja, ki se je po AC vozil brez kolesa (provizoriš rešitev z gurtno)...
Jaz se popolnoma strinjam z rešitvijo, da se takoj ko začne snežit, prepove vožnja tovornim vozilom. Bi na ta način lastniki tovornjakov takoj segli v svoj žep in nabavili kvalitetne zimske gume, jih pravočasno namontirali, pa dodatno zabičali šoferjem, da si morajo kljub temu ob nekoliko močnejšem sneženju umazati roke in zmontirati snežne verige, samo da bi se ta ukrep umaknil.
Dokler pa so kazni nižje od zimskih pnevmatik, pa se bodo tovornjaki še naprej vozili z zlizanimi letnimi gumami...
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zdaj pa nehaj že enkrat dramo delat. Kot da se ne da po snegu peljat čisto normalno z dobrimi letnimi gumami. Sploh, če na poti nimaš večjih klancev.