Kaj kupiti za 30 jurjev?

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
A je res, da imate pri Kii doplačilo za belo barvo??? Če je res, kar sem videl na uradnih cenikih za ceed-a laho rečem samo LOL
bonk.gif
. Če nočem doplačat za belo barvo in za metalik lak, dobim kaj? Nov avto v barvi špric kita? LOL.

Tako bolano foro ima tudi VW
bonk.gif
za ostale ne vem.

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
744
86
28
Lol, Špric kit bi bil kul. Beri drobni tisk. Barva J3U (vesoljsko modra) je brez doplačila.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik damo pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
A je res, da imate pri Kii doplačilo za belo barvo??? Če je res, kar sem videl na uradnih cenikih za ceed-a laho rečem samo LOL
bonk.gif
. Če nočem doplačat za belo barvo in za metalik lak, dobim kaj? Nov avto v barvi špric kita? LOL.

Tako bolano foro ima tudi VW
bonk.gif
za ostale ne vem.

Pri večini VW je črna barva brez doplačila. Pri Up-u je đabe bela in modra, pri passatu bela in črna ter pri sharanu siva.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Ne mi zamerit avtor posta, samo da sprašuješ, kaj kupit za 30 k je:

- ali se hecaš (pa ne verjamem, ker kolikor berem, koliko delaš, verjamem, da 30 k zate ni problem)
- ali mal pesek mečeš v oči tistim, ki teh 30 k nimajo
- ali pa imaš preveč prelahko zasluženega denarja.

Da razložim situacijo: če bi jaz namenil 30 k za avto, na Alterju tega sploh omenjal ne bi (točno zaradi zgornjih nevedenih reči). Drugo, kar je, za 30 k dobiš že kar nekaj avtomobila (novih morda ne toliko v višjem rangu, rabljenih pa ... ohohooo) in menda je jasno, da je Francki všeč Renault, Pepci Peugeot, Janezu VW, itd ... no, razen alterjevcu to ni dovolj
evil.gif
Ne, sej ne, gre pa o malarju, ja ...

Dejstvo pa je tudi, da nobeno vozilo ni popolno, niti u iber kvalitetno (ne mislit, da je BMW, Audi, Merc nekaj izjemnega .. aja, pa kaj jaz razlagam, tule ...
evil.gif
... je pa dejstvo, da so Hyundai glede kvalitete mal boljši ... se govori ... ampak Hyundai za 30 k?? NO GO.

Predlog: v kratkem bom tudi sam kupoval drugo vozilo, a ne za 30k. Ampak vseeno si bom izbral ene 5 modelov, ki padejo v ožji izbor in jih stestiral. Tako to gre in edino to je PRAVA pot. zanašat se na izkušnje drugih je pa čist isto, kot če bi jih spraševal, kera bejba je boljša....** pa brez zamere.

** najboljša je tista, ki hitro da in ne komplicira
cheer.gif

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Če nočem doplačat za belo barvo in za metalik lak, dobim kaj? Nov avto v barvi špric kita? LOL.

Seveda,kaj si pa mislil,da boš belo barvo kar zastonj dobil??
grims-1.gif

Imaš na voljo modro barvo,sicer po konfiguratorju zgleda kot barva na policijskih stoenkah iz leta 1970,ampak - je pa brez doplačila!
evil.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
btw. tale zastonjska modra je drugač huda barva, sploh na kakšnem karavanu, sam seveda na uber alteraših to kakopak ne bo odvolj..audi
grims-1.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
30 somov v štumfu ima vsak tretji alteraš in ne rabi tri dni, da jih vrže na mizo, btw
wink-1.gif

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
30 somov v štumfu ima vsak tretji alteraš in ne rabi tri dni, da jih vrže na mizo, btw
wink-1.gif

467716-post_slo.gif

drugace pribl. 3 dni traja, da cash od prodaje delnic dobis.
pri thorexu in luxuriusu pa se kaksen dan zraven.

Niki11

Pripravnik
22. feb 2013
192
1
18
Nabavi si Kio Sportage in jo napolni z opremo do konca, vključno z usnjenim oblazinjenjem in panoramsko streho. Imel boš lep in zmogljiv avto ter izvrstno garancijo, kjer se ti bo naslednjih 7 let veselo jeb... za morebitne okvare, ki bi ti pri kakšnem audiju odžrle cel kup denarja, ki ga lahko v tem primeru porabiš za kakšen dodatni luksuz. Dvojna ZMAGA!

igi

Guru
13. okt 2007
5.594
1.201
113
Celje
Dobro ste zapeli za tole zadevo... Tema je bila odprta po tem, ko je bilo kar nekaj "kreganja" v sosednji temi za nabavo Q5 in zato, da dobim nekaj mnenj "širše" okolice. Pričakoval sem, da bo vse teklo v smeri, "dodaj še 3 jurje in nabavi..." v realnosti se je pa pokazalo (kar pozdravljam) da velik procent uporabnikov razume, da je avto načeloma samo izguba.

Da bi se odločil samo na podlagi teh priporočil, ni strahu. Pač do sedaj sem počasi prišel iz renault 5 na scenica in enkrat bi se mogoče stegnil še teh 10 jurjev višje, če se bom zato bolje počutil ne vem. Ali imam denar za tak avto ali ne, tu ne bi razpravljal. Če si ga lahko privoščim je drugo vprašanje. Veliko klim je treba obesiti za ta znesek in če to primerjam, potem ga seveda nebi nikoli kupil.

Je pa tale Alter zanimiv in nek pogled na dogajanje vseeno dobiš iz komentarjev. Mogoče ste mi celo privarčevali nekaj keša. Ker če sem bil pred tednom dni skoraj 110% odločen za neko konkretno zadevo, sem ta trenutek mogoče samo še 70%.

Ampak neko veselje je potrebno imeti. Eni kadijo, drugi lubice preganjajo, tretji zmečejo ves denar v cote,... Enim pa ostane tistih 10k€, ki jih je enkrat "treba" nekam "zabiti". Saj se mi lušta apartmaja na morju, ampak ga ne bom koristil. Bi imel jadrnico, pa tudi ne bo izkoriščena. Ostane mi še motor... se mi ga že dolgo lušta, vendar... se predobro poznam in me je "strah"...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kaj pa raje en 15-20k fun car?

Lahko več konjev, lahko pa samo cabrio za kruzat.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Mislim da je dejstvo, da igija in Šmarno goro lahko kupi vsaj polovica navzočih v temi.
grin1.gif

igi, če si tako priden in si želiš nekaj veselja klik

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Še mojih 5 centov

Glede na število kilometrov letno, bi se sam SUV-u izognil; sicer nimam nič proti SUV, osebno pa mi niso simpatični.
Malo višje se ne sedi samo v SUV-ih in enoprostorcih, ampak tudi v kakšni bolj "nedoločeni" obliki vozila, kot je recimo moja Croma...

Kar se tiče novih vozil s podobno zasnovo, so vsi en razred nižje; na misel mi pride Altea, Altea XL, Peugeot 3008; prihaja tudi Golf Sport Van. Sediš malo višje, poraba nižja kot pri primerljivih SUV-ih, pa še gume so normalnih (beri cenejših) dimenzij.

V končni fazi si lahko omisliš P3008 Hybrid 4, če želiš biti ekološki in/ali imaš tudi nekaj mestne vožnje.

PS: smisel hibridov in drugih alternativ ter tudi Start&Stop sistema sem ta in prejšnji teden okusil na Dunaju...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Dobro ste zapeli za tole zadevo... Tema je bila odprta po tem, ko je bilo kar nekaj "kreganja" v sosednji temi za nabavo Q5 in zato, da dobim nekaj mnenj "širše" okolice. Pričakoval sem, da bo vse teklo v smeri, "dodaj še 3 jurje in nabavi..." v realnosti se je pa pokazalo (kar pozdravljam) da velik procent uporabnikov razume, da je avto načeloma samo izguba.

Da bi se odločil samo na podlagi teh priporočil, ni strahu. Pač do sedaj sem počasi prišel iz renault 5 na scenica in enkrat bi se mogoče stegnil še teh 10 jurjev višje, če se bom zato bolje počutil ne vem. Ali imam denar za tak avto ali ne, tu ne bi razpravljal. Če si ga lahko privoščim je drugo vprašanje. Veliko klim je treba obesiti za ta znesek in če to primerjam, potem ga seveda nebi nikoli kupil.

Je pa tale Alter zanimiv in nek pogled na dogajanje vseeno dobiš iz komentarjev. Mogoče ste mi celo privarčevali nekaj keša. Ker če sem bil pred tednom dni skoraj 110% odločen za neko konkretno zadevo, sem ta trenutek mogoče samo še 70%.

Ampak neko veselje je potrebno imeti. Eni kadijo, drugi lubice preganjajo, tretji zmečejo ves denar v cote,... Enim pa ostane tistih 10k€, ki jih je enkrat "treba" nekam "zabiti". Saj se mi lušta apartmaja na morju, ampak ga ne bom koristil. Bi imel jadrnico, pa tudi ne bo izkoriščena. Ostane mi še motor... se mi ga že dolgo lušta, vendar... se predobro poznam in me je "strah"...

Jaz mam tud od nekdaj željo za 911, zdaj pa vidim, kolk delovnih ur je treba naredit, da jo plačam je pa malo drugače
grin1.gif
Enkrat bo padla, samo zdaj so druge stvari prioriteta, pri tebi pa vidim, da finančno gre skozi, samo ne razumem, zakaj bi si "privoščil" enega Q5. To se meni zdi, da ne kupuješ nekaj za "dušo".

Motorj pa... ja jeba je
grin1.gif
Pri skor 30 sem še vedno preneumen za Yamaho R1, se sigurno ne bi dobro končalo. Načrt je dirkalni motor, ki ne bo registriran ampak samo za na pisto, ker tam se možnost smrtne nesreče močno zmanjša, pa še tiščiš ga lahko kolikor zmoreš.