Kaj kupiti za 30 jurjev?

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Ma sigurno je, da imaš svašta. Očitno je tudi sadov lokalec eden izmed tovrstnih patronov. Ampak ravno to pomeni, da so ti avti daleč od poceni in da so izjave v smislu, da "stanejo" enako kot nov clio (ki naj bi si ga lahko privoščil "vsak"), nesmiselne. Ker si z njihovimi stroški kmalu na ceni še enega novega cliota.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
sam tolk star da mi že leta 89 ni blo jasno kako je lahko kromanje tolk donosen posel

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Ja, to ti pa verjam !
zmaga.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Ksz....

Igi....Od klasike za 30 jurjev novitete bi pa prišli v poštev Fordova Kuga, Oplov Mokka in VWjev Tiguan. Vse tri dobiš dizle s kar nekaj opreme.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.151
113
blizu močvirne prestolnice
Pa glih včeraj sem šel mimo, matr ste barabe, lahko bi povedali iz kje ste, da bi dali za kakšen pir
evil.gif

Kar se tiče avta, ma Igi naj kupi kar mu paše, je njegov denar, povedal je želje in to je to.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Čakam, da igi pove, kaj je nabavu za 30k euričev
wink-1.gif

ps. captur je jajc, sm prodal enga novega cca 2kkm je imel, so ga pršli menat za sportaga
wink-1.gif

aja igi jutr prid na testno na sportaga, jaz častim per
wink-1.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Ta debata je čist brezpredmetna ker tle na alterju ni človeka ki bi kupil avto za 30.000€., mater debatirate kot da vsake dve leti nov avto za tak denar zamenjate haha Najbolj smešen je pa stavek na začetku ko en pravi: mi je čist vseeno kje mi tiči 30k€ v štumfu ali v avtu samo v banki ne,.. ajoj kaka neumnost,...Tak človek ni zadost pameten da bi imel 500€ plače kaj šele da bi kupu avto za 30k€,....

Nazadnje urejeno:

igi

Guru
13. okt 2007
5.594
1.201
113
Celje
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
wink-1.gif

ps. captur je jajc, sm prodal enga novega cca 2kkm je imel, so ga pršli menat za sportaga
wink-1.gif

wink-1.gif

Mojster živjo!

NIČ nisem kupil... In brez strahu. Kije ne bom
smile-1.gif

Bi jo, pred x leti, ko je prišel sportič ven. Sem šel celo na testno vožnjo, ampak takrat ni bilo opcije dobit dizla če se prav spomnim.

Zadeva mi ni nujna, se čisto solidno peljem v kozolcu. Ker se mu približujejo tri leta pa malce gledam po alternativah. Če ne bo nič "pametnega" za "pameten" denar bom pa brez težav še kak mesec vozil renaulta.

Vidim, pa da te zelo skrbi za količino mojega denarja... kaj naj ti rečem. Če si prodajalec (in ne lastnik salona) verjetno količine ki.... eh ne bom napisal.... Verjemi pa, da lahko brez večjih težav skeširam najdražjo redno dobavljivo kijo...

Oziroma... napisal sem, da kije ne bom kupil... Narobe sem napisal. Jo kupim po "recesijski" ceni
wink-1.gif

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Ta debata je čist brezpredmetna ker tle na alterju ni človeka ki bi kupil avto za 30.000€., mater debatirate kot da vsake dve leti nov avto za tak denar zamenjate haha Najbolj smešen je pa stavek na začetku ko en pravi: mi je čist vseeno kje mi tiči 30k€ v štumfu ali v avtu samo v banki ne,.. ajoj kaka neumnost,...Tak človek ni zadost pameten da bi imel 500€ plače kaj šele da bi kupu avto za 30k€,....

Zakaj že?

Ker je 30 jurjev nepredstavljiva cifra?

Mojster, če ti ne moreš, še ni nujno, da tudi vsi drugi ne morejo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Govoril s sodelavcem ki ima oplovo mokko...dobil jo je za 25 jurjev..hotel je sicer 4x4 in auto menjalnik..a ni izvedljivo
confused-1.gif
...a ...saj vemo...trava se goni ko je veter).

Je pa rekel da je bil en tede nazaj na testni vožnji z roverjem..tega, ki tudi ti gledaš...za njega pa pravi 'to pa je avto' a se začne od 35 jurjev naprej..to kar bi on imel bi prišlo 70 jurjev
hysterical-1.gif
...a dečko ima 150 kil, tik pred penzionom...tako da...malo rezerve pri komentarjih.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
wink-1.gif

wink-1.gif

wink-1.gif

Capturjev se v enem mesecu proda več kot vi prodate sportage-jev v celem letu oziroma v "desetih" letih. Se je pač nekdo "zaletel" in kupil capturja in kasneje ugotovil da to ni to kar potrebuje. Pa mimogrede bela(slonokoščena) je pri capturju zastonj oziroma ne rabiš doplačat. Pri kii sportage pa
bonk.gif