Nea mu doložimo za tiso kar mu zmanjka, da ne bo revše pešačil?
Nea mu doložimo za tiso kar mu zmanjka, da ne bo revše pešačil?
Saj je rekel da spara za twingeca, ki pa je zaradi konca subvencij najbrz se bolj oddaljen kot takrat, ko je sparat zacel.

Nek švohne? Volan je bil ogromen, ko sem jo jaz imel jo je 48kilska gimnasticarka vozila bp...Lada Niva! A še delajo to žival. Je imel foter za v hosto in ko sem to vozil, ni bilo treba na fitnes (volan brez serva).
Volan je bil od traktorja. In tvoja 48kg je verjetno vozila le po cesti? Mi ne...Nek švohne? Volan je bil ogromen, ko sem jo jaz imel jo je 48kilska gimnasticarka vozila bp...
Whatever, si zgrešu point - back on topic.Vozila je povsod, tudi po gozdovih in skalah notranjske. Je pa res, da je bilo potrebno na Nivi redno vzdrzevat (kontrolirat/menjat olje in štelat nastavitev (luft) volanskega polža.... Btw, na terenu se volan lazje vrti kot pri manevriranju po asfaltu....
In kdor tega ne more vihtet.....:
za fitnes verjamem, kolk je pa fotra bolelo ko je moral iti tankat? tisto je namreč melo enormno poraboLada Niva! A še delajo to žival. Je imel foter za v hosto in ko sem to vozil, ni bilo treba na fitnes (volan brez serva).
to je 1600 morda? 1.7 i je mela štirikrak volan pa lepšo notranjostVozila je povsod, tudi po gozdovih in skalah notranjske. Je pa res, da je bilo potrebno na Nivi redno vzdrzevat (kontrolirat/menjat olje in štelat nastavitev (luft) volanskega polža.... Btw, na terenu se volan lazje vrti kot pri manevriranju po asfaltu....
In kdor tega ne more vihtet.....: