Drugi avto - dizel limuzina za cca 8k EUR

jezek

Guru
24. jul 2008
6.302
2.916
113
Vozila je povsod, tudi po gozdovih in skalah notranjske. Je pa res, da je bilo potrebno na Nivi redno vzdrzevat (kontrolirat/menjat olje in štelat nastavitev (luft) volanskega polža.... Btw, na terenu se volan lazje vrti kot pri manevriranju po asfaltu....
In kdor tega ne more vihtet.....:

Priponke

• 3455D241-F7A3-47E3-B17F-5B25B150038C-LARGE.jpg
    3455D241-F7A3-47E3-B17F-5B25B150038C-LARGE.jpg
    228,1 KB · Ogledi: 24

Aeon_Pax

Fizikalc
19. okt 2012
187
189
43
Ljubljana
Vozila je povsod, tudi po gozdovih in skalah notranjske. Je pa res, da je bilo potrebno na Nivi redno vzdrzevat (kontrolirat/menjat olje in štelat nastavitev (luft) volanskega polža.... Btw, na terenu se volan lazje vrti kot pri manevriranju po asfaltu....
Whatever, si zgrešu point - back on topic.

Lada Niva! A še delajo to žival. Je imel foter za v hosto in ko sem to vozil, ni bilo treba na fitnes (volan brez serva).
za fitnes verjamem, kolk je pa fotra bolelo ko je moral iti tankat? tisto je namreč melo enormno porabo

še delajo, še, ne vem pa kako je z dobavljivostjo zaradi emisij..sam za gatta bi nardili izjemo

glede gata pa drgač pa naj dopust koristi, zdaj je čas oz bo kmalu čas trgatve in si lahk tam kak dodatn cekin zasluži, namest da joče tu gor pa šimfa vlado Janeza Janše

• Objave ne odobravam
Reactions: aljoman
to je 1600 morda? 1.7 i je mela štirikrak volan pa lepšo notranjost

jezek

Guru
24. jul 2008
6.302
2.916
113
1600 ja, letnik sem pozabil, bila pa je popolnoma NE-restylana še. Potem so parkrat dodelali notranjost, menjali motorje, trenutno je dobila airbag.... Ob normalni voznji je kurila 9-12, na AC 14, na terenu pa ene 30 od oka....

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe