Citat:
Uporabnik sad pravi:
Običajno tam kjer so robniki ni parkirišča. Ali živimo v vzporednem vesolju?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
odkar vozim "višji" AVTO nočem več sesti v "navadnega"...
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kaj kupiti je širok pojem! Najprej boš moral sam ugotovit kakšen avto rabiš kaj prevažaš kam in koliko kilometrov povprečje. Potem kakšno vožnjo pričakuješ,športno udobno ali nekaj vmes.Seveda ti mora biti avto všeč po obliki in tudi meni evoque je všeč,vendar va ni varčen in zanesljiv,kot nekateri drugi tekmeci.Nekdo je omenil Hondo crv imaš še na izbiro Accorda ki je odličen avto,ampak,da boš začel razmišljati o njem moraš biti karakter,ker nekateri ne gledajo nič drugega kot nemca,za razliko mene ,ki pa sem ravno kontra.Honda je avto,pol pa dolgo nič,vse ostalo je kompromis.lp.
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Honda je avto,pol pa dolgo nič,vse ostalo je kompromis.lp.
Karakter, ja.
Ko človek že misli, da so izumrli, se spet pojavijo.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Po naši državi imamo zelo načete ceste,zato pride SUV zelo zelo prav ! V kolikor smo že v srednjih letih pa sploh !
Igija sem spoznal osebno pred dobrimi 5 leti. Potem sva še nekajkrat ”poslovno sodelovala” (vse legalno, da ne boš mislil kak biznis se gre). Bojim se da ti igi v nekaj dneh lahko na pult vrže kuverto s 30 jurji, pa ne gotovinskega posojila z banke.Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Ksz, kere polemike o avtu za 30k.. s tem, da ga avtor tud slučajn ne bo kupu, itak ni dinar tko kot pri vseh
ps. kup starga hrošča za 1.5k eur pa gasa, še bolš pa da k men prideš po enga sportaga, limited za 33k..aja jih nimaš
Na prvi strani sem te že omenil, ampak takega odziva pa res nisem pričakoval.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če ti uspe pri novem avtu vrednem 30 jurjev in v treh letih pušnit manj kot 10 jurjev boš dobro kupil in še bolje prodal.
Elektrika zna biti dober nakup, če ne bodo čez tri leta bistveno cenejši novi.
Konkretnih modelov pa ne bi, ne poznam. Lahko pa počakamo še andrejb s kio