Kaj kupiti za 30 jurjev?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Običajno tam kjer so robniki ni parkirišča
evil.gif
. Ali živimo v vzporednem vesolju?

Kar nekaj je takih parkirnih mest, kjer je treba "plezati" po robnikih... Recimo zqdaj za Cankarjevim domom v Ljubljani je cel kup ulicic, kjer so parkirna mesta oznacena tako, da avto stoji pol na cesti, pol na plocniku...
grims-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
odkar vozim "višji" AVTO nočem več sesti v "navadnega"...

Ja, se razvadiš. Jst se pozimi v glavnem prevažam z đipom in kadar se vsedem v "civila" je kot bi sedel na tla, posebej velik preskok je spomladi ko đipa zamenja kupe.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kaj kupiti je širok pojem! Najprej boš moral sam ugotovit kakšen avto rabiš kaj prevažaš kam in koliko kilometrov povprečje. Potem kakšno vožnjo pričakuješ,športno udobno ali nekaj vmes.Seveda ti mora biti avto všeč po obliki in tudi meni evoque je všeč,vendar va ni varčen in zanesljiv,kot nekateri drugi tekmeci.Nekdo je omenil Hondo crv imaš še na izbiro Accorda ki je odličen avto,ampak,da boš začel razmišljati o njem moraš biti karakter,ker nekateri ne gledajo nič drugega kot nemca,za razliko mene ,ki pa sem ravno kontra.Honda je avto,pol pa dolgo nič,vse ostalo je kompromis.lp.

Karakter, ja.

Ko človek že misli, da so izumrli, se spet pojavijo.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Po naši državi imamo zelo načete ceste,zato pride SUV zelo zelo prav ! V kolikor smo že v srednjih letih pa sploh !

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Po naši državi imamo zelo načete ceste,zato pride SUV zelo zelo prav ! V kolikor smo že v srednjih letih pa sploh !

in en kup ljudi je se vedno pripravljeno doplacat! za vecje feltne, ker jim dobro izgleda. ceste so izgleda se dokaj dobre
confused-1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ksz, kere polemike o avtu za 30k.. s tem, da ga avtor tud slučajn ne bo kupu, itak ni dinar tko kot pri vseh
wink-1.gif

ps. kup starga hrošča za 1.5k eur pa gasa, še bolš pa da k men prideš po enga sportaga, limited za 33k..aja jih nimaš
wink-1.gif

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
ni problem napraskat 30k. samo tezko bo nasel avto, ki ustreza vsem nastetim kriterijem

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ne bo ga našel, ker si je zabil audija v glavo, se prav da je tko zbirčen ko sosedova junferca
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.653
6.707
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Ksz, kere polemike o avtu za 30k.. s tem, da ga avtor tud slučajn ne bo kupu, itak ni dinar tko kot pri vseh
wink-1.gif

ps. kup starga hrošča za 1.5k eur pa gasa, še bolš pa da k men prideš po enga sportaga, limited za 33k..aja jih nimaš
wink-1.gif
Igija sem spoznal osebno pred dobrimi 5 leti. Potem sva še nekajkrat ”poslovno sodelovala” (vse legalno, da ne boš mislil kak biznis se gre). Bojim se da ti igi v nekaj dneh lahko na pult vrže kuverto s 30 jurji, pa ne gotovinskega posojila z banke.
Precej verjetno je da si v zmoti, andrejb. Na srečo,tvojo.
Pa uspešno prodajo ti želim, tako kot stankozaspanko.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.653
6.707
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če ti uspe pri novem avtu vrednem 30 jurjev in v treh letih pušnit manj kot 10 jurjev boš dobro kupil in še bolje prodal.
Elektrika zna biti dober nakup, če ne bodo čez tri leta bistveno cenejši novi.
Konkretnih modelov pa ne bi, ne poznam. Lahko pa počakamo še andrejb s kio
wink-1.gif
Na prvi strani sem te že omenil, ampak takega odziva pa res nisem pričakoval.

sad

Guru
24. avg 2007
21.037
9.674
113
Hehe, tole se pa bere kot užaljen izbruh prodajalca Kij, ker ne prodaja premium znamke. Way to go.
hysterical-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zanimivo samo, da se noben od prodajalcev ostalih znamk (pa jih vem za vsaj kakšnih 5 tukaj gor) ne obnaša tako debilno. Naključje?
evil.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Itak sarkazma nben ne zastop
wink-1.gif

ps. ko bo postavu 30k, v kuverti men na mizo, grem z njemu po vseh salonih razn kie, vzamen dopust za njega pa greva nabavlat, mu nudim ves suport, dokler pa keša ne vidim ...
priden.gif

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
A je res, da imate pri Kii doplačilo za belo barvo??? Če je res, kar sem videl na uradnih cenikih za ceed-a laho rečem samo LOL
bonk.gif
. Če nočem doplačat za belo barvo in za metalik lak, dobim kaj? Nov avto v barvi špric kita? LOL.