od mojga kolega brata ženinga nečaka hčerka ma ta novega Cliota, star je 3 mesece, pa ima že 350.000 km. a mislite, da je z njim kej narobe, k se mu kilometri kr naokol vrtijo, tud k je ugasnjen ...
folk, men se zdi da pretiravate. kar naprej, koliko en crkuje, kolk drug crkuje ... če bi vsi avti tolk crkval, kot vi tu pravte, potem bi bli zastoji na cestah predvsem zaradi avtobusov, k bi bili tko polni in oblegani, ker bi vsi meli avtomobile na servisih.
poznam veliko folka, posledično normalno poznam veliko lastnikov avtov - od lastnikov đapanezerjev, francozov, nemcev ... vsi se vozijo, sem ter tja kaj crkne oz. je treba kakšen končnik zamenjat, ni pa nujno - nikoli pa ne crkne nekaj takega, da bi bil joj prejoj - oz fatal error.
samo na firmi imamo:
- hyundaye (ta je najbolj zgonjen, pa še kar gre, samo redni servisi)
- fiate (pande, nove in stare - tudi normalno šibajo)
- yariske (ja madonca, tud kr grejo, no, pa jih noben ne špara)
šef na drugi firmi ima Škodo - dela kot urica, pa resnično štempla kilometre, da komaj verjameš
tast ima peugeota (806) in lancio (phedro), sam vozim toyoto (avensis). brez problemov.
zanimivo, bratranci in kolegi imajo pa vsi neke okvare ...
zato, ker se je na nekem Vel Satisu napisala napak Fatal Error, je pa kr naenkrat cela serija Vel Satisov direkt za na odpad. ker je bilo zadnjič videti eno Laguno na odstavcu, je laguna navaden šrot.
ker se v kakšnem avtu na trenutke malo zmeša BC-ju, je potem cela firma za odpis ...
kot bi zato, ker se je kolegu pokvaril novi Canon 40D rekel, faaaak, mater mam srečo, da meni in ostalim petnajstim, ki jih poznam, fotoaparat še dela, če je pa Canon tak šrot ...
se naredi, da crkne popolnoma nov avto - tudi žarnico včasih kupiš, naviješ, prižgeš, pa še kar tema - logično, se zgodi - ko štemplaš ne vem koliko tisoč avtov na dan, se naredi tudi kakšna napaka - in zaradi takih napak tist lastnik tako prešinfa avto, da je potem resnično videtu, kot da crkne ko ga zalaufaš, ko končno spelješ, vmes, ko ga pelješ parkrat crkne, ko ga pa končno parkiraš pa za bonus stran pade kolo.
folk - dejte nam večini naredit uslugo - mal premislte, preden kej zinete. pa puste kolege, bratrance, žene, ljubice, ženine ljubimce in vse znance pr strani - sej majo tud oni jezik, a ne?
lp, Dizzy