Kaj kupiti - novo

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Material na DVDjih si pozabil
evil.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Poznam samostojnega podjetnika, ki je po rojstvu prvorojenca zaradi "premajhnega" A4 karavan šaltal na X5. Še zdaj noče priznati, da je prtljažnik pri X5 precej manjši od prejšnjega avtomobila.
bonk.gif
Še R19 ima večji prtljažnik od ogromnega X5...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Nakup avtomobila,zaradi novorojenčka, ki ima prtljažnik več kot 400 litrov je največja neumnost in dokaz o nezrelosti starša. Rajši naj gre ta denar za dobrobit novorejenčka.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Nakup avtomobila,zaradi novorojenčka, ki ima prtljažnik več kot 400 litrov je največja neumnost in dokaz o nezrelosti starša. Rajši naj gre ta denar za dobrobit novorejenčka.

No, on ga je kupu zato, da je Ðek, če mene vprašaš.
evil.gif

Jaz sem menjal R19 zaradi varnosti, ne zaradi prostora.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
mogoce, ampak meni prav paše, ko lahko v dobloja (ga dobil že prej) naložim, voziček, posteljico, posteljnino, jogi, banjo za kopat, pol previjalne mize, vrece plenic, 4m, 20kg, napihljiv kanu, vesla, plavuti, maske, armaflekse, brisače...preostalo našo opremo in hrano ter se odpeljemo na dopust v apartma. še ostane prostor za dve kolesi brez podiranja in to brez truge na strehi.

v nasprotnem primeru bi bilo treba iti z dvema avtomobiloma. ko bo starejsi bo pa avto razreda golf popolnoma dovolj. ceprav se clovek velikega prostora kar navadi

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:

P.S. Glede na to, da se po tvoje potrebe ne spreminjajo kaj dosti, bi lahko šli enostavno živet nazaj v jame, se oblačili v kože in žrli surove zajce. Kaj nam je pa manjkalo?!?

malo slabo bereš? Napisal sem potrebe glede na 10 let nazaj, ko smo se vsi v kolibah prevažali in enoprostorci in suvi še sploh obstajali niso.

Če ti jaz povem v kaj sem letos spravil za 14 dni potovalko z cotami za 2 osebi od tega ena ženska, kjer je bilo še zraven 3 xl kozmetiče torbice kozmetike, 2 spalke, velik šotor, hladilnik, samonapihljive blazine, gorilnik, posodo, mizo, stole, maske in plavutke, 2 velike vrečke hrane, sončno marelo, mi vživljenju ne verjameš.

v enem kempu so me eni pozdravljali: hello mr. coperfield!
hysterical-1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Poznam samostojnega podjetnika, ki je po rojstvu prvorojenca zaradi "premajhnega" A4 karavan šaltal na X5. Še zdaj noče priznati, da je prtljažnik pri X5 precej manjši od prejšnjega avtomobila.
bonk.gif
Še R19 ima večji prtljažnik od ogromnega X5...

A4 karavan je samo šminka. Pa ne glede prtljažnika, ampak zaradi zadnje klopi. Kolega je imel podoben problem, ko na zadnjo klop ni spravil jajčke z novorojenim otrokom! Edina rešitev je bila sopotniški sedež do konca naprej in naslonjalo čisto pokončno, a je v tem položaju hudo trpela na armaturko nalepljena žena.

Ko boste s tremi otroškimi sedeži hodili od prodajalca do prodajalca avtov in izločali po ljudskem izročilu 'velike' avte (moja izkušnja in izkušnja nekaterih kolegov z avtomobili ranga Audi A6, BMW 5, ... ), boste spoznali, da je normalno funkcioniranje družine, ko je ves čas v prtljažniku voziček, prične pri 4.7 metra dolgem enoprostorcu. Napram limuzinam res nekoliko trpi vozna dinamika, a se tudi za to najde rešitev.
smile-1.gif

LP,

Milan

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.419
2.372
113
Pomurje
Dejansko se družinski avto začne od 4,7m naprej in karavan. Zraven še dodam kante kot so, kangu...

Tudi v Avensisu sem moram, malo naprej pomaknit naslon prednjega sedeža, vendar se spredaj normalno sedi.
Je pa jajčka XL.

Lp

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

Lepo te prosim!

minimum od minimuma okusa pa že moraš imeti.

In to od človeka, ki ima v garaži passata ?
hysterical-1.gif

mmmmmmm . . . zelo okusno
aplauz.gif

LP FRooT!