Plastika in dizajn v notranjosti je obup. Poleg tega je navadna Altea v bistvu limuzina in ne enoprostorec. Za kaj več je treba po XL poseči.Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Poglej Alteo Rebel. Cene se vrtijo tam okrog 20.000€ odvisno od motorja, pa dodaš zraven še kakšen popust. Jaz bi izbiral med 1.9 TDI ali pa 1.4 TSI. Po družinskih izkušnjah so Seati kar zanesljivi avti.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Eh ja, ko boste enkrat imeli kaj več od družine kot bejbo in psa boste ugotovili da so razne makine v rangu Golf, A3, Mazda3 in podobnih kantic premalo... Minimalno kar je je kombijevska izvedba vozila (aka karavan), razred večje vozilo (Passat, Mazda6, Laguna) ali pa enostavno pravi enoprostorec (da lahko kombiniraš posamezne sedeže zadaj in prtljažnik), kjer pa razne Merive, Modusi, Idee in podobne kantice odpadejo...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ti kar... Tudi meni je zelo težko bilo presedlati iz Mazde na Scenica... Pač kanta, sediš višje, nobene vozne dinamike... Sedaj ga pa ne zamenjam več za navadna kola (kot family voz , da ne bo pomote)... Auris pa ni nič drugega kot gajbica v golf segmentu, pa če še tako trdiš drugače...
Pravi voz se pri Toyoti začne pri Avensisu...
Ko boš imel pa voz treking varjante, ki se zloži nič in ti bo zasedel cel prtljažnik (kar se v golfovi klasi zgodi) pol se pa javi. Meni osebno vozit prtljažnik na strehi in kufer na njem je isto mimo... Žvižga nad 100 da ni za žvet... Že same sanke na strehi oz. prečni nosilci žvižgajo za znoret... In ja rad vse pospravim v kufer in da se vsi peljemo kot ljudje, ne pam z kufri/torbami med in pod nogami...