Kaj kupiti - novo

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Renault, Citroen, Toyota...težka bo
grin1.gif

OT: Corola Verso

Žalostno da primerjate jajca od renaulta pa citroena s toyoto. Halo? Zakaj še audija ne primerjate zraven pa bmwja?
confused-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
KSZ....

nevem kaj se kurčite čez enoprostoraca???

če bi ga rad imel, bi ga rad imel. Pika.

Ko se enkrat navadiš 'usedati' v visok avto ti je težko spet presedlati na 'sekretne' sedeže. Da pa zaradi tega trpi višja poraba (za 2 deci) in slabši perfomansi v ovinkih....pa takole....99,9 % vožnje se odvija pod pragom 30 % zmogljivosti avtomobila, Tako da..ko ga bo prijelo dirakti bo pač vzel v zakup da ima enoprostorca.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Žalostno da primerjate jajca od renaulta pa citroena s toyoto...

Ne to sploh ni žalostno.

Precej bolj žalostno (ali bolje: absurdno) je dejstvo, da vas kar precej govori čez Renaulte, Peugeote, Citroene, pa čeprav ste (so, da te ne užalim, ker te ne poznam) komajda zlezli iz plenic.

Upam, da se razumemo, ne ?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
konfekcija?
Ne, tudi to ni. Na zadnjih sedežih se počutiš kot krompir v gajbi na tovornjaku. Približno podoben občutek kot v prvem Bravu letnik 97 ali koliko so že bili.
Pa prosim ne mi o kvaliteti. Poglejte tam pri armaturki pred sovoznikom, kako so stiki narejeni
rolleyes-1.gif
.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Žalostno da primerjate jajca od renaulta pa citroena s toyoto...

Ne to sploh ni žalostno.

Precej bolj žalostno (ali bolje: absurdno) je dejstvo, da vas kar precej govori čez Renaulte, Peugeote, Citroene, pa čeprav ste (so, da te ne užalim, ker te ne poznam) komajda zlezli iz plenic.

Upam, da se razumemo, ne ?

Dokler vem kakšni so (v primerjavo z drugimi znamkami) lahko mirno govorim čez njih. In ja, so obupni avtomobili. Pač tako je. Žalostno ampak resnično.
Tisti del s plenicami - se bom pa delal kot, da nisi napisal...

EDIT: ali pa jaz vedno naletim na nekaj slabega izmed naštetih. Pa ostali, ki jih poznam in si jih lastijo. Itd.

Nazadnje urejeno:

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
konfekcija?
Ne, tudi to ni. Na zadnjih sedežih se počutiš kot krompir v gajbi na tovornjaku. Približno podoben občutek kot v prvem Bravu letnik 97 ali koliko so že bili.
Pa prosim ne mi o kvaliteti. Poglejte tam pri armaturki pred sovoznikom, kako so stiki narejeni
rolleyes-1.gif
.

V tem primeru imaš verjetno za večino drugih znamk kar cel spisek napak/pomanjkljivosti/graj.
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
če že potem S-maxa, ali nekoliko manjšega C-maxa...
wink-1.gif
imata dobre cene..

enoprostorci so pa samo modna muha, ze veckrat dokazano.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Osebno dam glas Skodi Octavii diesel. Dobis dober popust, avto se zelo malo kvari, rezervni deli poceni (v slucaju, da se ti le kaj pokvari), preverjena mehanika, dobre vozne lastnosti, pa se kaj bi se naslo.

Aja, pa se par tisoc € ti bo ostalo.

Minus pri Octavii pa so zadnji sedezi. Ne, niso premajhni.... moje mnenje je, da so pretrdi.

LP, S.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Škoda Octavia Business karavan 1.6 stane 16kEUR.
Za to ceno si odpeljal konkretno bolje opremljenegaMegane GT 1.6 (pa je še ostalo tisočaka)...
Razen če si pri Škodi tudi dobil še dodatnega jurja popusta...

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
A ti je kaj žal, da si kupil renaulta?

(Če ti še ni, ti bo, ko bo avto star par let in bo imel nekaj 10k km).

Pa vso srečo!

P.S.: Sicer so ti pa verjetno itak ene 30x povdali številko asistence...

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Khm, brez zamere, ampak ni ravno prava primerjava
wink-1.gif
.
Sicer pa, jurja več ob nakupu, pa kakšna dva jurja več nazaj ob prodaji
grin1.gif
.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Je, razen za butasto AM, kjer Octavuio vztrajno tlačijo v Passatov razred.
Jaz avta ne kupujem zato, da ga bom potem čim bolje prodal. Ampak ga kupim, da bom užival v vožnji z njim.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A veš da mi ni žal?
Kar pa se tiče asistence... Z 15 EUR vložka sem to rešil forever... Pa odnos na servisu imam tak, o katerem vas bo večina lahko samo sanjala...
evil.gif

Sedaj pa zadosti, pa uživajte v nemško/čeških drvarnicah, ki se vozijo (ko se) kot po tirnicah...
evil.gif