Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ej Tis. Vprašanje zate. Kaj si ti misliš o tistih ki so proti in neznajo povedat zakaj so proti in kaj AS sploh predstavlja.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Sam sem proti le zato, ker menim, da so si hrvati s tistim členom v ratifikacijskem zakonu pustili odprta vrata, da rezultate arbitraže zavrnejo, če ne bodo v skladu s to njihovo dodatno varovalko.
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Sam sem proti le zato, ker menim, da so si hrvati s tistim členom v ratifikacijskem zakonu pustili odprta vrata, da rezultate arbitraže zavrnejo, če ne bodo v skladu s to njihovo dodatno varovalko.
Ampak; a ni to enak zaključek kot naše nestrinjanje z AS, vendar so v tem primeru arbitražo zavrnili Hrvati in ne mi?
Citat:
Se strnijam. Jaz osebno sem za ker vrjamem da bo za nas bolje in da bodo arbitri "razsodili" nam v prid. Recmo če referendum uspe in dobimo stik z morjem in še kaj. Kaj bo potem? Men se ta referendum ne zdi čist nedolžen.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Ej Tis. Vprašanje zate. Kaj si ti misliš o tistih ki so proti in neznajo povedat zakaj so proti in kaj AS sploh predstavlja.
Pač, ovce.
Tako kot tisti, ki so za in se ne zavedajo in ne znajo povedati kaj so za.
Še hujši so tisti, ki so za le zato, ker menijo, da je že skrajni čas, da se problem reši (tako ali drugače). Taki so popolni kreteni in takih je kar nekaj.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Glavno da ti greš na referendum zaradi hrvaškega zakona...
Ivan je že zmagal