Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Folk itak ne razume o čem se sploh gre.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kdo pa je zahteval referendum..
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ja, sem vidla ... pa una bakica zraven: "Bolj slabo sem seznanjena, ampak mislim, da podpiram arbitražni sporazum ... "
Svašta, res ...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
"Proti sem, ker se mi zdi to bedasto, če bi bilo pametno, bi se to že zdavnaj zgodilo."
Sem pregledal 2 -3 strani komentarjev pod referendumsko temo na 24 ur.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Žal je vse jasno.
Folk ne ve niti, kaj misli.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
"Proti sem, ker se mi zdi to bedasto, če bi bilo pametno, bi se to že zdavnaj zgodilo."
Saj vem, da je smešno... ampak tale izjava mi je neverjetno simpatična. Take... Požigalec proporce ima.
kdo pa pravi, da so izčrpane vse možnosti? ...dobr razen Pahorja an CoCitat:
Uporabnik erikson pravi:
Saj to je smisel vsega - če se dva ne uspeta dogovoriti, gresta na sodišče in tam razsodijo, kdo ima prav.
Ta tretji bo imel informacije, ki mu jih bosta predstavili obe strani in se na podlagi njih nepristransko odločil.
Osnovno vprašanje pa je, ali si sploh želimo, da se ta problem reši. Nekatere države so v sporu že desetletja in ohranjajo "status quo", druge pa naprimer sedaj različno razumejo razsodbo (naprimer Romunija in Ukrajina, ki sta bili v sporu glede Kačjega otoka).
ne..ne narobe si razumel...če so stvari jasne, zakaj nismo mi prvi predlagali arbitražnega sodišča...Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Arbitražni sporazum je uporaben takrat, ko se po normalni poti ni šlo dogovoriti. ti pa praviš, da ga ravno takrat ne bi smeli uporabit?