Izjava tedna (by žurnal)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"Proti sem, ker se mi zdi to bedasto, če bi bilo pametno, bi se to že zdavnaj zgodilo."
hysterical-1.gif

(o arbitražnem sporazumu - naslovnica današnje številke)

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ja, sem vidla ... pa una bakica zraven: "Bolj slabo sem seznanjena, ampak mislim, da podpiram arbitražni sporazum ... "

Svašta, res ...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.442
5.676
113
F*** the what?
13.gif

4mio razpisujemo za take retarde
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Imamo dobro plačane poslance in še neke pogajalce, na koncu naj pa državljani odločamo, ali naj gremo v loterijski sistem ali ne ??

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kdo pa je zahteval referendum..

Za referendum se je odločila vlada. Zato, da se izogne odgovornosti.

Če se nebi, bi se odločila opozicija. Zato, da prepreči, da bi prišlo do arbitraže.

kujikar

Pripravnik
29. jan 2010
31
0
6
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ja, sem vidla ... pa una bakica zraven: "Bolj slabo sem seznanjena, ampak mislim, da podpiram arbitražni sporazum ... "

Svašta, res ...

in kaj ti ni jasno kle?
confused-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
"Proti sem, ker se mi zdi to bedasto, če bi bilo pametno, bi se to že zdavnaj zgodilo."

Saj vem, da je smešno... ampak tale izjava mi je neverjetno simpatična. Take... Požigalec proporce ima.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Off topic: Vse najboljše za RD!
cheer.gif

Skoči pogledat še temo o tebi v Spamu ("danes je bog ustvaril...")
zmaga.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Žal je vse jasno.
Folk ne ve niti, kaj misli.
Sem pregledal 2 -3 strani komentarjev pod referendumsko temo na 24 ur.
Pa resnicno vecina komentatorjev ki so proti so proti samo zato kao da zajebejo Hrvasko in Hrvate.
Nevejo ne kaj mislijo in nevedo niti kaj ne kje so .....
stupid-1.gif

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Saj vem, da je smešno... ampak tale izjava mi je neverjetno simpatična. Take... Požigalec proporce ima.

..sam je res "bedasto" da nekdo tretji, ki itak ne pozna vseh okoliščin, odloča o meji med dvema sosedoma...ker če bi bilo to tako "pametno" bi bila odločitev o arbitraži sprejeta že takoj, ko se je pojavil problem o določitvi meje...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.503
113
Saj to je smisel vsega - če se dva ne uspeta dogovoriti, gresta na sodišče in tam razsodijo, kdo ima prav.

Ta tretji bo imel informacije, ki mu jih bosta predstavili obe strani in se na podlagi njih nepristransko odločil.

Osnovno vprašanje pa je, ali si sploh želimo, da se ta problem reši. Nekatere države so v sporu že desetletja in ohranjajo "status quo", druge pa naprimer sedaj različno razumejo razsodbo (naprimer Romunija in Ukrajina, ki sta bili v sporu glede Kačjega otoka).

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Saj to je smisel vsega - če se dva ne uspeta dogovoriti, gresta na sodišče in tam razsodijo, kdo ima prav.

Ta tretji bo imel informacije, ki mu jih bosta predstavili obe strani in se na podlagi njih nepristransko odločil.

Osnovno vprašanje pa je, ali si sploh želimo, da se ta problem reši. Nekatere države so v sporu že desetletja in ohranjajo "status quo", druge pa naprimer sedaj različno razumejo razsodbo (naprimer Romunija in Ukrajina, ki sta bili v sporu glede Kačjega otoka).
kdo pa pravi, da so izčrpane vse možnosti? ...dobr razen Pahorja an Co
tongue-1.gif

tud o tem, kako sodišče dosodi "kdo ima prav" bi se dalo še pa še razpravljat...velik je odvisn od "odvetnikov", oziroma od tega kako je katera stran sposobna predstavit stvari, ki naj bi bile v njen prid...tu sem pa še posebej skeptičen
crazy1.gif

dejstvo je da sedaj naše ladje brez težav plujejo na odprto morje, kaj bo pa po arbitraži pa noben, razen Borata ne ve
smirk-1.gif

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Arbitražni sporazum je uporaben takrat, ko se po normalni poti ni šlo dogovoriti. ti pa praviš, da ga ravno takrat ne bi smeli uporabit?
grin1.gif
ne..ne narobe si razumel...če so stvari jasne, zakaj nismo mi prvi predlagali arbitražnega sodišča...

pod "mi" smatram Slovenijo
evil.gif

Nazadnje urejeno: