Izguba trebuha

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
Kaj pa gledaš S majčke
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Gledam lahko ja, prek ramen pa ne dobim, če si dam kak S sako gor, sem videt kot v prisilnem jopiču
wink-1.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.138
355
83
Za želatino poglej v hoferju. Mislim da ni hidrolizirana, je pa v prahu (v vrečki) in prime tudi za en ku.rc. Najdeš jo med pekovskimi zadevami (oreški, rozine, sladkor ...). Vrečka vleče na roza.
(da ne boš delal znanosti, če ni ravno potrebno)

Če dobro pomislim; najbrž bi se v tej kombinaciji obnesel tudi pektin? Ampak potem mora biti tekočina konkretno topla in potem moraš počakat kakšno minuto ali dve, da prime.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Hvala, sem že, bi bila kul, če ne bi imela več kot 60% dodanega sladkorja, le 40% pa je želatine.

Komot gre pektin ja, saj se gre za dodajanje v vročo kavo
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Goveja, itak.

Bolj za kožo, kot za sklepe, s sklepi zaenkrat ni težav.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Iz goveje kože in vezivnega tkiva se to pridobiva ja, je pa seveda proces malo bolj kompliciran, ker se beljakovine razbije na peptide, za lažjo presnovo in da je pač v bolj fancy obliki, kot "domače kroglice"
smile-1.gif

So pa recimo "kroglice" oz nepredelana koža veliko bolj zdrava za prebavni trakt, ker peptide vsrka črevesje že veliko prej, preden pride do debelega, če pač koga to zanima
smile-1.gif

Še vedno je najboljša zadeva doma izdelati "bone broth", torej v lonec vrečt kosti, kožo, ipd, ter lepo prekuhati, potem pa ohladiti in narezati na kocke. Hudič je, da zadeva malce smrdi, to pa potem nikomu ni všeč in ne morem pogosto tega počet :/

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Strašno ja: http://examine.com/supplements/garcinia-cambogia/

Although there is some limited potential for (-)-Hydroxycitric acid as a weight loss aid, the magnitude of effect is quite low (up to 2kg over 3 months) and the benefit is unreliable; making it hard to recommend this compound as a fat burner or anti-obesity agent.

It is unsure if this is the ideal dose since human studies usually fail to find a benefit with any dosage.

Torej žau...nič ne bo
wink-1.gif

Drugače pa, ker smo že prej govorili o kavi z maslom, sem čez vikend naredil žele iz takšne kave. Zadeva je presenetljivo dobro uspela, edino preveč sem imel pene, in pena + žele nista ravno kolega. Tako da če bo kdo to delal, ne zmiksat mešance do točke penjenja!

Sem pa tudi poskusil danes zjutraj z 500mg ALCAR v kafe in to ni pitno. No..je pitno, ampak užitek pitja kave z maslom se s tem pokvari. Tako da raje ruknit kakšno tableto, ali pa potem razstopiti v vodi, ali čem podobnem
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Kaj pa je kemija? Maslo, kava, žele? Saj veš, da ACLAR "izdeluje" telo samo in ni to nič "umetnega"?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aclar, losalt, bla bla bla..pol tega ne razumem.

ja, telo proizvaja samo, kar pač proizvaja. mu ne dodajam TABLET, praškov in gelov.

ob to sem se spotaknil

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Aja, hja določeno vnašanje "extra" zadev dokazano deluje pozitivno na telo. [cenzura] ga, očitno vseeno nismo perfekten stroj, pa rabi kdaj kako pomoč
smile-1.gif

LoSalt je pač sol ki vsebuje 60% kalija, ostalo je natrij, za razliko od navadne soli, ki vsebuje samo natrij.
ALCAR je pa "nekaj kar nima smisla pisat dolgega imena", ampak pripomore k izboljšanju kognitivnega zdravja.

Nič ni tu kemije okoli hujšanja, hujšanje je precej enostavno, skuriš več, ko daš v sebe pa je
smile-1.gif