Aja bolj "močn" je? Dobro da si povedal, jaz pa se tu nekaj zajebavam...Mors vedt da je kalbo bl sumo kategorija
Aja bolj "močn" je? Dobro da si povedal, jaz pa se tu nekaj zajebavam...Mors vedt da je kalbo bl sumo kategorija
Ti rajši moderiraj.Treba mu je samo razložit da ga kile še ne delajo avtomatsko "žešćega"....
Ker zadnje 2dni vidim da bi spet vsem na hrbte skakal (sprememba vremena?)...
Do six packov prideš samo, če porabiš več energije, kot jo vneseš. Vse te fitness influenserske fore so bull sh** .Če sprejmeš nekaj kompromisa pri prehrani gre pač malo hitreje. Sedaj ali boš manj jedel ali več migal je tvoja izbira.
lej nehaj s temi antidepresivi, ker je to ful nevarno. Pa ti si ja konstantno slabe volje, kako sploh dan preživiš? Pa resno, iz enega jamranja v drugo, najboljše, da nam še to temo zaserješ s svojim negativizmom in jamranjem. Nehaj že jokat, saj bo vse ok.A to se sam svojim debilizmom smejiš? Vam je v politki dolgčas ratal, pa ste sem prišli srat pa se po ramenih trapljat norčki?
Saj ok, sam sem nalimal filmcek, kjer je lastnik videov bivsi trener NY Metsov in ni na steroidih itd., vsaj sodec po predvidevanjih poznavalcev, ki poznajo steroidne misice...Najboljša obramba je napad anede. Temo, pa ni edina, ste zasral vi z neizmernim zezanjem enega zafrustriranega osebka, ti mu pa pridaneš piskrček kot majhen otroček, zraven pa še norček od moderatorja. Kje si tu našel antidepresive ne vem. Jest sem samo reku točno to kar je objavljeno malo nad tabo, da so takšna telesa, kot jih ponujajo trenerji na YT iluzija, ker je za to treba trdo delat in prekleto pazit kaj ješ, pa še mal genetike mora bit zraven, potem pa YT majstri po enem tednu vadbe in bolečih mišic obupajo in pridelajo še kako kilo več v bumerang efekt. Seveda se je prikladno oglasil svizec s sumo borcem, je pa tud prikladno pozabil povedat, kje jest sam sebi rečem sumo borc, hint, na kolesu. Tko da ja imam par kilc več, kot si jih v kak klanec želim, se pa nobenga klanca ne ustrašim in definitivno nisem med tako "močnimi" kot si misliš ti.
Tudi avtor teme je dobil zelo dobre nasvete od ljudi pred mano, da naj začne migat in vsaj približno pravilno jest in da naj pozabi YT filmčke, pa bodo šle kilce in maščoba dol.
Če bi pa norček od moderatorja opravljal svoje delo, bi pa svizca pri takih podjebavanjih brisal, ne pa prideval bebavih smajlijev na poste, ki so več kot očitno samo namenjeni podjebavanju in nimajo s temo nikakršne povezave.
Pripravi si Magnesol tablete, ce bos kaj migal kot na onem videuV bistvu nimam težav s trebuhom v smislu debelosti, rad bi samo prišel do nekih vidnejših trebušnih mišic.