ne sprašuj, ti samo sprobaj, če boš rabilIn kaj je kriterij kaj/zakaj gre ta direktno v kri?
Tablete za zbijanje pritiska lahko zmanjšaš s z rednim uživanjem konopljinrga olja. Ne ni šala. No če nimaš 200/100.Lej mi je jasno da magnezij gre cez pljuča še najboljše....če maš doma kako starejšo osebo z osteoporozo dobi inhalator/pumpico z magnezijem za oralno uporabo....
Vse ostalo je pa isti šmorn.....al spiješ mal donata....al pa čvakaš magnezij tablete z vodo....
Uporabljam pa razne fitness praške (BCAA itd) v zelo omejenem obsegu....ker nekako če obenem ješ tablete za zbijanje pritiska (dedoval) hkrati pa po treningu ješ "vitaminčke" za mišice nisi nič pametnega naredu.....ker nazaj bildaš srce (poleg ostalih mišic)...
Ma men grejo na živce ta umetna sladila v praških....Srce se itak tudi samo poveča. Od praskov je pa bcaa zelo kotistno ko se hujsa, saj preprecuje “razpad” mišic. Pred in med vadbo. Po vadbi pa itak najboljse rdece meso in/ali jajca
Ni krize....samo (bilo) rahlo povišanje....pa vseen,....Tablete za zbijanje pritiska lahko zmanjšaš s z rednim uživanjem konopljinrga olja. Ne ni šala. No če nimaš 200/100.
Kurkuma je boljsa od cimetaNi krize....samo (bilo) rahlo povišanje....pa vseen,....
Tud cimet ni švoh.....ga dodajam povsod kjer lahko (yogurti corn flakes itd)
Kurkuma je boljsa od cimeta
Dejansko mi je tretja vaja najtežja ker ne uspem najti idealnega položaja zaradi hrbtenice...bom probal pa druge pa upam da pridem do željenih rezultatov.Danes sicer začenjam s tem oz. sem že začel.
No toliko pa res upam da ne potrebnoBerem tole temo. Veste kaj, se bolje počutim, če mi je 10 dni na morju nerodno kot da 345 dni trpim
Saj vidiš da 99% trenirajo samo rokco, ki tlači sprejčke, praške in dodatke vase. Da bi pa kdo resno švicnil 3x na teden in si uredil splošno prehrano kot je treba je pa že fuL pretežko. Sami doktorji in profesorji. Z urejeno prehrano in vadbo ne rabiš nobenega plana, še manj pa dodatkov, pa če vežbaš 5x na teden ko blesav. Sixpack pride kot posledica, v kompletu in v sorazmerju z ostalimi deli telesa.Berem tole temo. Veste kaj, se bolje počutim, če mi je 10 dni na morju nerodno kot da 345 dni trpim
kje, naj vidim... jafak no.Uf, misice lahko ja, ce je clovek predebel. Ampak to je jebena tema
ps, jeffa so pred casom dobili da je dvigoval fake utezi, ne vem kak kredibilen je…