Tole ne da velike porabe energije...dosti sem hodil peš
Saj to je poanta, težko (verjetno tudi nemogoče) je pridobit močnejše roke brez pridobitve kilogramov...oz. spojit močnejše roke + abs.
Brez "dodatkov".Saj to je poanta, težko (verjetno tudi nemogoče) je pridobit močnejše roke brez pridobitve kilogramov...oz. spojit močnejše roke + abs.
No, deljena so med ni škodljivo in je škodljivo. Zelo malo pa jih dejansko trdi, da je zdravo.Brez "dodatkov".
Drugače pa prvo "nabildat" roke/rame, potem skinit špeh in vzdrževat stanje. Čeprav je tu vprašanje če je sploh zdravo imeti tako nizek nivo maščobja, mnenja so deljena.
To že drži. Ampak mišica pa se dejansko lahko tudi "poravna", kar da malo bolj "zravnan" trebuh. Ne bo pa lokalnega kurjenja maščobe.No ja, treniranje točno določenih mišic ni povezavno s kurjenjem maščob na istem mestu. Kvečjemu lahko malo mišica "nabrekne", kar daje videt da je izginila maščoba - pa ni.
Maščobo telo kuri "generalno", po celem telesu, odvisno glede na genetiko in spol. In pri moških je ponavadi trebuh zadnji na vrsti.
"Skinny fat guy" malo težje.Skinny guy dobi abs cas posla.
Nekako sem tako tudi mislil, sicer z bildanjem rok je verjetno to bolj na dolgi rok, vzdrževanje idealne teže je sicer bilo lažje ko sem bil mlajši, zdaj bo očitno treba več truda vložit. Do konca poletja bo mogoče uspelo .Drugače pa prvo "nabildat" roke/rame, potem skinit špeh in vzdrževat stanje.
Pa na noge ne pozabt!Bom probal, upam da bo prijel.
O zgornjih slikah?Nehite sanjat od zgornjih slik....