Izguba trebuha

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Jah zdaj sem že ob 8kg manj. (BMI iz 27.5 na 25)

Sedaj, bi rad pa še ene 7-8kg, da bom poleti lahko v klance bicikel gonu (BMI iz 25 na 23).

Hlače iz podelitve diplom pa še sedaj ne morem udobno nataknit.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Počaki da prideš v ta leta
wink-1.gif
ti bo vse jasno.

Tudi meni ni bilo pri 25ih.

Sem v teh letih, jaz sem dejansko začel se gibat šele po 30, ker sem opazil da to kar delam s telesom nikamur ne vodi, prej pa pač pirček, pica, ponoči pa prenažiranje s pecivom, domačico, itd, potem pa sem prišel do obsega trebuha 105 in 87kg, pa sem rekel dovolj je dovolj.

Ključnega pomena je kontrola apetita in poseganje po takšni hrani, ki sproži normalen odziv telesa na hrano/lakoto. Ne pa OH, ki zjebe hormone in daje človeku napačen občutek lakote. Saj dokler se pokuri (mladost) je kul ja, ko pa se odstrani miganje, pa samo raste lamp
wink-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.278
113
za šankom
meni se je začelo nabirati ko sem prenahal z vaterpolom,itak jedel sem naprej še kot da bi bil vsak dan v bazenu 3 ure,pri višini 191cm sem prišel na 107kg,itak se je vse nabralo na licih in trebuhu, roke in noge so ostale enake,potem sem začel ob lakoti jesti sadej in zelenjavo namesto krompirčka,kruha,pice,bureka...redno jem meso za prilogo izključno zelenjavo,v 3 mesecih sem prišel brez kake nove ekstra rekreacije na 94kg,potem je prišel dopust in itak vsak dan po par piv in "dobra" hrana in sem prilezel nazaj na 99kg v 30 dneh dopusta,no sedaj zopet lepo vztrajam na 95kg in se počutim odlično,trebuh je povsem "skopnel"

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Tu sploh ne vem, če je v igri hrana, ampak največji krš kar ga lahko premoreš - cuker. Sladkane pijače, "naravni" sokovi, čips, kokice, čokolada na 1001 način, ipd.

Če daš otroku meso oz živalsko hrano, skoraj ne verjamme da je možno da se bo prenajedel.

Še jaz se moram občasno prenažirat, da spravim vse te silne kalorije dol, ker drugače hujšam, ampak ker vem da je treba toliko pojest, pač potrpim
wink-1.gif