iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Odpira tudi pdf... za 200 stranskega ne vem, ker nisem sprobaval. Cca. 20 strani mi je normalno odprl (sam mal dal časa je blo treba počakat). Trenutno nima vgrajenih nobenih funkcij (nič iskanja ali podobnega)... ima pa to prednost, da odpre dokument v originalni obliki (upošteva vso oblikovanje). Dokumente pregleduješ popolnoma isto kot deluje surfanje na internetu...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Odpira tudi pdf... za 200 stranskega ne vem, ker nisem sprobaval. Cca. 20 strani mi je normalno odprl (sam mal dal časa je blo treba počakat). Trenutno nima vgrajenih nobenih funkcij (nič iskanja ali podobnega)... ima pa to prednost, da odpre dokument v originalni obliki (upošteva vso oblikovanje). Dokumente pregleduješ popolnoma isto kot deluje surfanje na internetu...

Hvala za obrazlozitev
zmaga.gif
Najbolj mi je pri iPhonu všeč ekran in kakorkoli gledaš, sigurno je pregledovanje emailov in worda lepše na 3.5 multitouch ekranu kot na kakem boljšem telefonu z 2.8" ekranom.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Cena za stari model Iphona, odklenjen, je v New Yorku po raznih Camera shop-ih od 249-299$. Sem ravno nazaj prišel.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Cena za stari model Iphona, odklenjen, je v New Yorku po raznih Camera shop-ih od 249-299$. Sem ravno nazaj prišel.

Maš mogoče še ime trgovine, kjer bi se dalo dobit za 250 usd? Bom v NY, LA, Las Vegasu in Miamiju - letim v petek.
Tako da mi bo prišlo prav
smile-1.gif
Lahko tudi na PM

LP

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Je cel kup podobnih trgovin, izložbe rumene barve, max polne fotoaparatov in opreme, telefonov in pa potovalnih kovčkov. Mislim pa da je bilo na Broadway Avenue. Cene pa za odklenjen model kot sem rekel od 249-299$. Pozabil pa sem vprašati, za koliko imajo ipod touch...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Pa to zgleda dokaj "okay" varianta ali je to bolj tak...
Ne bi se rad "nategnil" zato sprasujem...

LP

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
QuickOffice je že razvil aplikacijo za Office datoteke, prilagojeno za iPhone. Problem je, ker še ne moreš namestiti aplikacije, ker je prilagojena za novi SW <- ne vem, kako bi povedal, ta za katerega je bil izdan SDK.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Zgleda OK, tudi fotoaparate imajo od najcenejših kompaktov do profi SLR modelov. pa ostalo elektroniko, kar ti srce poželi. Mal me je vleklo na en objektiv za mojega kanona, iphone bi pa takoj vzel, samo drugo generacijo. Mi je pa po eni strani žal za iphonom, 250$ je samo 160€...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Maš mogoče še ime trgovine, kjer bi se dalo dobit za 250 usd? Bom v NY, LA, Las Vegasu in Miamiju - letim v petek.
Tako da mi bo prišlo prav
smile-1.gif
Lahko tudi na PM

LP

Lahko bi se naredla akcija.
grims-1.gif

btw Tudi pri nas so že ponudniki iphona 3g :http://www.bolha.com/oglas3410667/apple-iphone-3g-8gb-akcija-do-24-junija Cena mi je všeč
sprasujem se.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Če se prodaja za ta denar na bolhi se pravi ima ta oseba še zaslužek, tko da ne vem. Osebno bi se sam potrudil in ga dobil po uradni ceni 200$ za 8GB različico
rolleyes-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Če se prodaja za ta denar na bolhi se pravi ima ta oseba še zaslužek, tko da ne vem. Osebno bi se sam potrudil in ga dobil po uradni ceni 200$ za 8GB različico
rolleyes-1.gif

Potem se bos moral pa odpravit nekje od 11.7. do zdruzeneih drzav in podpisat 24 mesecno pogodbo z operaterjem ... pa se takrat ga ne bos dobil za 200 U$D, niti za 199 U$D... ampak za 199 U$D povisan za stopnjo davka, ki velja v tisti zvezni drzavi, kjer ga bos kupil... (od 8% do 15%) ... 30 dneh imas pravico prekinit pogodbo in placas nekje okoli 170 U$D pogiodbene kazni... in iPhone bo cisto legalno tvoj...

Nevem edino tega, kako je, ce nisi rezident zdruzenih drzav... ce imas potem tudi pravico sklenit narocnisko razmerje
smile-1.gif
...

Nevem zakaj ste se vsi tako zapeli za tisto ceno 199 U$D, ki jo je Jobs povedal na predstavitvi... Pac cena je taka... samo je pozabil povedati se "drobni tisk" pod kaksnimi pogoji bo taka cena
smile-1.gif
...

Vsem pa svetujem, da pocakajmo vsaj do 11.7. .... takrat bodo namrec jasni prodajni pgooji...
smirk-1.gif