iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Prodajalec sicer zgleda v redu, ampak mi vse skupaj deluje še vedno sumljivo iz večih razlogov:
1.) Cene so nižje kot napovedane prepaid cene v Angliji...
2.) Govori, da bodo aparati odklenjeni, čeprav za 3G telefon še ni znano, če se ga bo dalo odkleniti s trenutnimi metodami.
3.) Če ima legalno odklenjene, je sploh sumljiva cena...
4.) Mislim, da je prodajalec malo preveč optimističen..

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sem gledal njegov feedback, pa povečini prodaja apple robo.Pa so vsi zadovolni.
wink-1.gif
Cenaj je res malo sumljivo nizka, pa 1 leto garancije je... prelepo da bi blo res...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sej ni važn telefon. Važn je softver :D

Men se ne zdi fake oglas.

tazadn feedbac od včeraj
evil.gif

super schnell per e-mail immer gern wieder

radium789 ( 64 [Feedback score is 50 to 99] )

14-Jun-08 14:06

Unlock Apple iPhone 3G 1.1.3 1.1.4 1.2.0 !! 2.0 New OS (#260251400482) US $9.99

Nazadnje urejeno:

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
Kako pa je z garancijo če ga naročiš preko ebaya?

Garancija velja worldwide, ne glede na to kje ga kupiš. Vsaj tako je pri laptopih. Tako da če ti nekdo s telefonom proda še svojo garancijo, jo imaš.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Seveda je važen telefon... čeprav bo imel isti software kot stari telefon (ki se ga res že da odklent), bo imel novi bootloader, ki bo imel zakrpane luknje, ki jih izkoriščajo trenutne jailbreak/unlock metode. Jaz sem 99.999% prepričan, da se s trenutnim metodam novega iPhone-a ne bo dalo odkleniti (in s tem mislim tudi Pwnage).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Garancija velja worldwide, ne glede na to kje ga kupiš. Vsaj tako je pri laptopih. Tako da če ti nekdo s telefonom proda še svojo garancijo, jo imaš.

Garancija res velja WW... vendar samo za uradno aktivirane iPhone... Kolega je imel neke probleme s svojim in je sel slucajno spet v U$... pa je probal uveljavljat garancijo... iPhone je seveda prej nahzaj zaklenil...samo so baje pogledali v bazi za serijsko stevilko in so videli, da ni bil aktiviran... in da zato garancija ne velja...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik unkn0wn pravi:
Hmm.. kaj pravte na tole?

Je to zihr taprava 100% ponudba ?

Bo možn pr naših severnih sosedih dobit iphone po takih cenah?

http://cgi.ebay.co.uk/Apple-3G...1QQcmdZViewItem

Citat:
Prodajalec sicer zgleda v redu, ampak mi vse skupaj deluje še vedno sumljivo iz večih razlogov:
1.) Cene so nižje kot napovedane prepaid cene v Angliji...
2.) Govori, da bodo aparati odklenjeni, čeprav za 3G telefon še ni znano, če se ga bo dalo odkleniti s trenutnimi metodami.
3.) Če ima legalno odklenjene, je sploh sumljiva cena...
4.) Mislim, da je prodajalec malo preveč optimističen..

Sem ga kontaktiral, pa mi je po 2 dneh odpisal. Zgleda da ma gužvo.
grin1.gif

Hello,

Postage and packing to Slovenia is £16. If you wish to go ahead,
please send us email with your request, we will send you an
invoice via paypal.

Ima pa registrirano trgovino http://www.ohmac.co.uk/index.html
(OHMAC.CO.UK Ltd. Registered in England and Wales No.05875638 VAT No.GB892290205 © 2008 All Rights Reserved. Powered by Apple XServe)

Sama apple roba. To mi nekak pravi, da ni nateg. Kaj pravite ostali?
sprasujem se.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Sicer preko paypala še nisem posloval, ampak a si kaj zaščiten v primeru natega? Sama trgovina izgleda prava in tudi prodaja že kar nekaj časa peko ebaya. Jest kar resno razmišljam, da bi mu nakazal in da potem vidimo to čudo.
smile-1.gif

Edit: Ravno kar izvedel za boljšo ponudbo samo ni 100%, tako da bomo še malo počakali.

Nazadnje urejeno:

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Zato, ker je to 200eur... uradno naj bi se pa odklenjeni telefoni (pri naših sosedih) prodajali za 500eur.

Hm, odkod ta informacija o ceni odklenjenih telefonov in o tem, da se bodo uradno odklenjeni sploh prodajali?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Pri PayPaylu si zavarovan do 500€

sicer na ameriškem po help piše tole:

What are the Benefits of Using PayPal?

It's fast: Most payments are made immediately, quicker than sending checks or money orders conventionally.

It's private: PayPal does not reveal your financial information to sellers.

It's global: PayPal is available in 190 markets and supports 17 currencies, and can be used to make payments locally or internationally.

It's easy: Send money in just a few clicks.

It's trusted: Industry-leading fraud prevention keeps you safe and secure.

It's cost-effective: It's free to send money; PayPal is affordable for businesses of all sizes.

It's safe: When you use PayPal to pay for a qualified listing on eBay, PayPal Buyer Protection provides free coverage up to $2,000. And sellers are protected from fraudulent claims.