iOS vs. Android vs. WP

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
To ni res. Ko te nekdo kliče in ti telefon zvoni, samo enkrat pritisneš tipko dol in utiša zvonenje (ne vrže klicatelja ven). pri naslednjem klicu je glasnost zvonenja, kot je bila prej. Enak je če pritisneš tipko gor.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
seveda, saj znižaš jakost zvonenja na "0".
A si zihr, se enkrat, telefon je naglas, nekdo te klice, stisne tipko za dol volume, brez odklepanja telefona, kar nej bi utisal samo ta klic, in telefon ostane na mute?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.111
10.954
113
kod Džej-Zija
Če te nekdo kliče, stisneš gumb za glasnost in se zvonjenje utiša. Telefon ni na mute. Če hočeš, da gre na mute, je treba - gumb držati sekundo ali dve.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.203
7.038
113
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
seveda, saj znižaš jakost zvonenja na "0".
A si zihr, se enkrat, telefon je naglas, nekdo te klice, stisne tipko za dol volume, brez odklepanja telefona, kar nej bi utisal samo ta klic, in telefon ostane na mute?

Ja prej sem napisal da drzis tipko za dol sekundo dve, ostale opcije pa so drugi napisali.

V glavnem ni problema na WP, če uporabnik ve uporabljat funkcije

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
777
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja prej sem napisal da drzis tipko za dol sekundo dve, ostale opcije pa so drugi napisali.

V glavnem ni problema na WP, če uporabnik ve uporabljat funkcije

Pa to deluje tudi ob zaklenjenem ekranu ali je treba najprej ekran odklenit? Ker vcasih vem, da je bilo ravno to problematicno pri WP, da so tipke za glasnost bile aktivne tudi, ce je ekran bi zaklenjen... In se je tako zgodilo, da se je recimo v zepu pomotoma pritiskalo tipko za glasnost in se je s tem spreminjala glasnost... Ce se prav spomnim, sem nekje bral, da so ta "glitch" odpravili kasneje... Nimam pa WP mobilnika pri sebi, da bi probal ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik map pravi:
To ni res. Ko te nekdo kliče in ti telefon zvoni, samo enkrat pritisneš tipko dol in utiša zvonenje (ne vrže klicatelja ven). pri naslednjem klicu je glasnost zvonenja, kot je bila prej. Enak je če pritisneš tipko gor.

To drži.

Govorim o tem, da ne pozna gumba mute, kot vsak primitiven aparat...

Morda bo v kakšnem velikem updetju, kjer bodo to na veliko ogalševali
priden.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
To je res Snecer. Sicer nisem tebi repliciral ampak onemu 2 posta pred tabo. Uporabil sem hitri odgovor na forumu in ti avtomatsko replicira zadnji objavi, ki je bila tvoja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.203
7.038
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:

To drži.

Govorim o tem, da ne pozna gumba mute, kot vsak primitiven aparat...

Morda bo v kakšnem velikem updetju, kjer bodo to na veliko ogalševali
priden.gif

Update ne more dodati fizične funkcije na telefon
smile-1.gif

Že tako so v novih modelih prestavili knofe na zaslon (tiste tri spodaj), ti pa pričakuješ da jih bodo v prihodnosti dodajali? Dvomim
smile-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Sploh ne vem v čem je težava te glasnosti, kaj kako, vsak sistem ima malenkost drugače rešeno. Saj zato pa so različni sistemi. Pol dzabe, da imamo 3,4 različne... In popolnoma enostavno se navadiš ali ima tako ali drugače... poleg tega pa je na mute popolnoma enostavno dati..

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Fizični knof ne pride v poštev na dozdajšnjih aparatih, morda na naslednjih. Lahko bi pa recimo to na zaslon dali, ko ti telefon zvoni, tako kot je odgovori, zavrzi, zavrzi z sms itd, prostora na zaslonu ob prihajajočem klicu je dovolj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.203
7.038
113
Ja če že obstaja funkcija za to, kot si opisal, če stisneš volume down, gre na mute, zakaj bi še eno dodatno ikono imel s identično funkcijo?

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Meni je jasno kje je kaj. Očitno nekaterim ni in jim nikoli ne bo, tist napis bi lažje prebrali in vedli za kaj se gre. meni je vseeno.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.409
2.764
113
Meni je WP super, to, da imajo majhen trzni delez pa je tudi 'fajn', so telefoni tolk cenejsi.
smile-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18

MS počasi "zmaguje" pri/proti tablicam. Prodaja tablic se zelo upočasnjuje, hitro pa narašča prodaja 2in1 WIN naprav, ultrabookov,...
In tudi Intel bo počasi dosegel tržni delež, ki mu "pripada" pri mobilnih napravah. Proizvajalec lahko zdaj vzame Intel čip in naredi tablico, ki poganja tako Android kot Winse, z minimalo stroški jo razširi s priključno tipkovnico in kupcem ponudi pravi 2in1 notebook...
In Win tablice in 2in1 so cenovno čisto primerljive Android napravam.

In potem se bo počasi zadeva ponovila tudi pri telefonih. Oz. če bodo uporabniki uporabljali MS storitve je za MS vseeno ali jih uporabljajo na WP ali Android ali iOS napravah.

Vse skupaj je tek na dolge proge, maraton, in MS ter Intel imata tu veliko izkušenj...

Nazadnje urejeno: