Dobro, pustimo zdaj appe. No razloži mi razlog da kupim nest, če imam/o termostate za klimo/radiator/talno gretje?
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
če si interval narediš na timerju, da se vklopi zjutraj, da se ti izklopi, ko greš in vklopi predno prideš kot si jaz nastavim se mi sploh ne splača v to investirati. Dobro če tega ne moreš potem bi bila zadeva zelo uporabna.
Ja pridejo tam tam. služba šola se začne okoli osmih, pride se domov okoli štirih.Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
če si interval narediš na timerju, da se vklopi zjutraj, da se ti izklopi, ko greš in vklopi predno prideš kot si jaz nastavim se mi sploh ne splača v to investirati. Dobro če tega ne moreš potem bi bila zadeva zelo uporabna.
to dela edin ce vsi pridejo istocasno dam in vsak dan enako - popolnoma neskladno z letom 2014
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
to dela edin ce vsi pridejo istocasno dam in vsak dan enako - popolnoma neskladno z letom 2014
Vse jasno, nest ni zate, ubistvu je tud ze klasicen termostat mal overkill...Citat:
Ja pridejo tam tam. služba šola se začne okoli osmih, pride se domov okoli štirih.Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Tiste mahinacije se po večini pokrijejo, ko je drugi že doma...
Da bi za to malo pod 300€ dal,...Saj nisem iz buten skale, tega ne povrnem v 15ih letih!
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Pustimo stat, da si recimo spregledal zadnji update na WP, kjer imaš tipko za mute. Ajd zadeva se v glavnem razvija in živi, updejti so, kar za večino android naprav ne drži. Zadaj stoji korporacija, ki želi napraviti ekosistem v smislu Applea, kar je edina prava pot, a to se ne more zgoditi čez noč. Če nisi potrpežljiv in če želiš zdaj, potem to ni zate. Jaz sem enostavno bil naveličan nedelovanja ali pa vsaj obupnega delovanja androida in skoka na drugo platformo sploh ne obžalujem. So enostavno minili časi optimiziranja telefona in stalnega upgrejdanja romov, ker na enem nekaj ni delalo. Aqua passata. Otročarija naj ostane na načičkanem androidu, kjer šele 4GB rama in osemjedrni procesor pomeni, da se med uporabo ne zatika