Huawei IDEOS X5

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Mene pa zanima , če obstaja kakšna novejša verzija za Huawei PRO. Imam verzijo 2.2.2. v angleščini, rad pa bi, če je že, novejšo verzijo v slovenščini!
Če ja, mi lahko kdo napiše kje se dobi in navodila, ker o tem nimam preveč pojma...
confused-1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Sam si lahko nastaviš jezik na slovenščino, to je original ROM za U8800Pro verzija 2.3.5. Mogoče je server preobremenjen, malo poskušaj pa bo...

Če pa želiš imaš še veliko možnosti raznih custom ROM-ov... jaz mam na mojem navadnem X5 CynogenMod7 in sem zelo zadovoljen.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Alko_man pravi:
Sam si lahko nastaviš jezik na slovenščino, to je original ROM za U8800Pro verzija 2.3.5. Mogoče je server preobremenjen, malo poskušaj pa bo...

Če pa želiš imaš še veliko možnosti raznih custom ROM-ov... jaz mam na mojem navadnem X5 CynogenMod7 in sem zelo zadovoljen.
A to naložim direktno na telefon iz neta? Kako je z podatki, slike,glasba, stiki na telefonu, ali ostanejo?

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Sem začel nalagat direkt na telefon, zdaj pa čakam, kaj bo....
shocked-1.gif

Se je uspešno preneslo, ampak napiše: Sorry! the application File manager has stopped unexpectedly. Please try later.
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
?? direkt na telefon ???
Poskusi se bolj jasno izražat, ker drugače ti ne bomo mogli pomagat...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Aplikacijo? Takole enostavno ne bo slo... Direktno gre pomoje edino tako, da gres v Settings >> O Telefonu (About Phone) in nato Spletna nadgradnja (Upgrade?)... Vendar mi na tak nacin na Huawei-u se nikoli ni naslo nove verzije...

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Hmm,ja, meni tudi tako ne najde nove verzije... Zato pa sem naredil tako, kot sem opisal, šel na alter, v tole temo, na povezavo in mi je sam začel nakladati pravilno verzijo, ki pa je ne morem odpreti!?
Aja, pa še tole, kako naj izvozim oz. shranim telefonski imenik, da mi ga ne zbriše, če mi slučajno rata naložit novo verzijo?
cool-1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Na 2.3.5 moras updatati rocno po navodilih. Jaz sem mojega nekoc iz 2.2 posodobil na 2.2.1 preko updata, drugo pa ne gre.

Za stike pa je najboljse da jih sinhroniziras z gmailom, ker ti potem samodejno uvozi v novi verziji androida.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Zakaj rabiš rutat, če hočeš namestit novo verzijo?!
17758-icon_confused.gif

Uradni ROM naložiš na SD kartico in zaženeš postopek nadgradnje po navodilih.
Za to nisem rabil rutanega telefona...
rolleyes-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Danes grem naredit update na gingerbread. Bodite na vezi ...
tongue-1.gif

Ali se mi splača telefon tudi rootat in naložit drug ROM? Važna mi je pa stabilnost sistema in pa hitrost. Raznih nepotrebnih dodatkov in okraskov ne potrebujem.