Adobe Acorba - grabbeled text v PDF

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.410
2.574
113
Oj joj joj.
Nasvete-najboljše- je dal aljoman. PIKA!
Da bo PDF, veš preden delaš PDF. PIKA!

p.s. Das is ALTER :)

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.604
997
113
48
KR
Oj joj joj.
Nasvete-najboljše- je dal aljoman. PIKA!
Da bo PDF, veš preden delaš PDF. PIKA!

p.s. Das is ALTER :)
Dej ne bod debilen, pa tablet vzem. Človeku pač hočmo pomagat, ti pa nekej bluziš z nepomembnimi odgovori. Čist tko, dnevno obdelam za nadaljno grafično produkcijo sigurno 50+ PDF-jev narejenih iz vseh možnih verzij Corelov, Adobe-ov, Quark-ov, Pagemaker-jev, Word-ov, Publisher-jev, Inkscape-ov, Affinity-jev, itd., tako da mal vem zakaj se gre z 30+ letnimi izkušnjami v grafični industriji!

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.994
-374
113
No veselja je konec, odprem ta pdf, stisnem print in pravilne črke zginejo iz ekrana, nazaj se pojavi grabeled text in sprinta tudi narobe.

WTF

si kej rešil?

so tapravi fonti še instalirani? da ti jih ni kaj ven vrglo in so zato spet grablce?

Pač težava je na izvornem računalniku, ki uporablja neke čudne fonte in kodiranje. Treba je tam to rešit. Fonti so čudno poimenovani - Arial, Bold - vejice običajno ni pri imenovanju. Tudi encoding je čuden - ANSI in prvič slišim za Identity-H ...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
si kej rešil?

so tapravi fonti še instalirani? da ti jih ni kaj ven vrglo in so zato spet grablce?

Pač težava je na izvornem računalniku, ki uporablja neke čudne fonte in kodiranje. Treba je tam to rešit. Fonti so čudno poimenovani - Arial, Bold - vejice običajno ni pri imenovanju. Tudi encoding je čuden - ANSI in prvič slišim za Identity-H ...

Zdej mi je poslal aljo ene fonte in zaenkrat deluje ze dva dni, tko da očitno se bo prijelo :)

• Všeč mi je
Reactions: p4pe in msenjur