Huawei IDEOS X5

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
čudno, jaz imam malo mešano, torej v obliki +386xxx in samo 041xxx pa ne glede na zapis, mi vedno poda pošiljatelja sms-a ali pač klicatelja (ime/priimek)...

Daj briši kompleten imenik če imaš še nokijo in ponovno preko BT vnesi v Ideosa. Če nimaš nokije (mogoče v vsakem primeru še najboljš) sinhroniziraj imenik z gmailom ali nekim tretjim klientom, briši vse v telefonu in vnesi iz gmaila (ali pač tretjega klienta) nazaj v telefon.

Pač tako kot je predlagal @pediater, pa se nista najbolj razumela :D

B81

22. jul 2007
37.630
10.922
113
Tukaj bi vprašal, kakšna je odzivnost telefona z 800 mhz procesorjem?

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Po pravici, sem imel samo en dan gor, pol sem dal AURORA ICS 4.0.3
tko da nisem imel časa raziskovat, naj nekdo drug pove.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Kako si pa namestil ICS, ko si imel predhodno nameščen "original" fw, kjer je bootloader zaklenjen?

Si normalno prek usb posnel CMW recovery in potem ICS ?

RaW

Pripravnik
17. mar 2008
35
0
6
Obala
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
U8800pro-Gingerbread.tar
2011-11-21
114.19MB
Na uradnem supportu

tole je bojda samo source za kernel, ki si ga moraš sam prevest, pa po nadgradnji bojda ne dela niti wi-fi niti BT...je bla na megauploadu neka verija, isto ime sam .zip z pdj-jem not step by step navodilo za n00b-e - samo Muloada tud ni več....je kdo s X5 Pro ki je kaj pametnega naredil naprej od froya pa da ni pol moral spet downgrade delat???

RaW

RaW

Pripravnik
17. mar 2008
35
0
6
Obala
tupli, mam .tar fajl na disku, ni blema v tem - samo se ne bi spuščal v nekaj, kar ne nudi izboljšave...odzivi na forumih so pa zelo mešani, dosti folka downgrejda nazaj na froyo zaradi tega, ker jim določene stvari ne delajo...pa tudi nobenih navudilc ni v tem .tar fajlu...zanima me, če je kdo to delal in kako...ter če se izplača?

Hvala

RaW

grozd

Zelenc'
3. jun 2011
18
0
1
imam eno težavo
ko fotografiram s flešem se mi led dioda prižge in ugasne, potem pa telefon komaj slika
torej slika ko več ni luči in potem je slika ful ful temna

kako bi se dalo to popravit???

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
ksz...
Ima kdo idejo, zakaj mi ne dela zvok, ko dobim sms? Imam nastavljen zvok, ampak sploh ne dela!
Pa še, imam verzijo 2.2 v angleščini, ali obstaja novejša verzija in da je v slovenščini?

22. jul 2007
1.400
57
48
si mogoče v kakšni aplikaciji z tipkami vol+,- izklopil zvok, to sem tudi sam naredil nevede z aplikacijo motonav in potem tuhtanje zakaj alarm ne zvoni, imaš mogoče kakšno drugo aplikacijo za smsje ne orginalno...
Da obstaja verzija 2.3 link je pa na enei od prejšnih strani...........