Huawei IDEOS X5

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Jst sem rutal mojega NePRO! s programom SuperOneClick.

Me je pa na začetku jebalo, ker mi je antivirusni brisal eno datoteko.
Ko sem ukinil AV, je šel root normalno čez.

Če je za 8800PRO kaj drugače, pa ne vem...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Evo, prva težava.

S programom Hi Suite sem hotel naredit backup SMS-ov in stikov. SMS-i so se mi zapisali samo v obliki .txt fajla, tako da se jih očitno ne da pripeljat nazaj v telefon.

No, pa to ni problem. Problem je, da mi je medtem, ko sem bil sinhroniziran z Hi Suite, iz kartice izbrisalo 95% slik.
shocked-1.gif
Ali se je to morda kam shranilo, ali kaj? Kaj ima SD kartica veze s tem programom, da očitno kar briše fajle dol.
Upam, da jih bom lahko vsaj nekaj rešil z recovery programom.
frown-1.gif

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Rad bi vrnil telefon nazaj na originalno stanje, zdej pa ne vem kako nardim downgrade na frojota 2.2. Datoteka ki jo imam za frojota 2.2 je tale (kernel-2.6.32-U8800pro-Froyo.tar.gz) in ne vem kako naj namestim nazaj originaln firmware. A jo dam kr na sd, al jo prej razpakiram al kak gre. Sedaj imam na telefonu 2.3.5 verzijo. Telefon je 8800pro.
Hvala in lep pozdrav

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Najprej je bilo rečeno, da je to nemogoče, čeprav sem nekje že zasledil, da se da naredit downgrade, verjetno pa ni tako enostaven kot upgrade. Bom probal poiskat tisto temo.

Zakaj pa bi rad šel nazaj na 2.2, če smem vprašat?

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Telefon gre na servis, in naj bo takšen kot je bil iz trgovine. Slabo se sliši in pa prekinja klice.
Hvala za link, bom pogledu.

maky

Pripravnik
18. jul 2008
38
0
6
pozdravljeni jaz sem tudi probal s SuperOneClickv2.3.3-Short rotat navaden x5 pa se mi vse skup ustavi pri 7 postopku kateri super one click si ti uporabil l.p

maky

Pripravnik
18. jul 2008
38
0
6
ojla sem probal par krat pa vedno isto pri 7 koraku se mi zaustavi pa nimam nobenega protivirusnega programa gor
frown-1.gif

ssbilly1

Pripravnik
25. jan 2012
36
0
6
Citat:
Uporabnik maky pravi:
ojla sem probal par krat pa vedno isto pri 7 koraku se mi zaustavi pa nimam nobenega protivirusnega programa gor
frown-1.gif

Si odstranu SD kartico pred zagonom SuperOneClick-a
aplauz.gif

Pri men je pol delal
cheer.gif

maky

Pripravnik
18. jul 2008
38
0
6
ojla mene zanima kje pa najdeš to mapo system ,build.prop pa če lahko malo opišeš postopek
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Iz forumov pobrano

Citat:
Uporabnik Jirka Pejchal pravi:
Great - Huawei removed from their support site "official 2.3.5 update" for Ideos X5/U8800 from 28.12. 2011. If that means that HUAWEI didn´t realised that this update is deffective UNTIL NOW, than waiting for functional version will take an eternity.... Anyway - with removing of this "update" ( understand - disaster) HUAWEI finally (and yet indirectly) admits that it is a deffective one. I have had enough of it and I´ll sell this piece of crap ASAP. But I´m afraid I´ll not find a buyer - in-between everybody in Czech Republic knows that buy HUAWEI product means just one thing...... TROUBLES

Citat:
Uporabnik Huawei Device pravi:
Thank you for your comments on the X5 upgrade; please be assured that we are working on a robust upgrade based on your feedback, including WiFi, reception and touchcreen. Please also note that we have now offer a dedicated form on our website for customer enquiries - part of a commitment to strengthening our customer service and support. If you are enquiring about the X5, then please be sure to enter the product name (eg Ideos X5 U8800) into the subject field and include details of your model, build number and issue description (for WiFi issues, please provide AP type) in the content box.

Feedback - Huawei Device Co., Ltd..

Očitno bo v prihodnosti nova verzija.
Upam, da bodo poštimali vse kar ne dela...

rolleyes-1.gif

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
/moj nikoli rootan

posodobljen po sistemu/navodilih podanih tu, deluje vse normalno za uporabo

edino / ne vem, ali pač samo pri meni je sledeče kar me moti:
1.) ko ga izklopim, da se čist ugasne in ga zjutraj priklopim nazaj, se postavi, a kaže kot da ni vstavljena sim kartica, niti mi ne poda opcije vpisa pina. Ko pritisnem "ponovno zaženi" se izklopi>priklopi in dovoli vpis pina // potem deluje normalno
2.) go ga tako priklopim mi vedno da notifikejšen kao da mam nove sms-je/neprebrane in da cifro tistih ki so sejvani/neizbrisani / karneki?!
3.) če ka dam u flightmode in potem preklopim nazaj na normalno, imam enak problem kot pri točki 1.)

pozna kdo te scenke?!

WIFI, GPS, 3G vse deluje brezhibno

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Imam u8800 pro. Mislim, da sem nekaj zaj....! Imel sem nadgrajeno na 2.3.5 verzijo in sem prepisal boot.img.
Mi lahko kdo naloži njegov boot.img kam za pro verzijo? Oz. še boljše za mi pošlje njegov celoten image folder.
Še en problem imam. Htel sem zadevo porihtat preko roza zaslona in mape na sd-ju dload ( not sta pravi dve datoteki za nadgradnjo - sem že nadgrajeval na 2.3.5 verzijo ) ampak ko fliknem telefon v roza zaslon mi ne začne avtomatske nadgradnje??

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Men tud ne rata da mi v prvo boota v roza zaslonu, pol pa večkrat poskusim pa gre, pa baterijo vmes mal ven in ponovno poskus, aja pa poskus ga prklopit na polnilc, tudi včasih pomaga. Imam original image folder, sam javi kam ti ga naj pošljem

lundgren

Zelenc'
14. dec 2009
4
0
1
Pozdravljeni,
imam težavo, ki je nastala po prenosu tel. številk iz Nokie v android telefon in sicer Huawei X5. Imam problem s prikazom imen oseb, ki me kličejo in jih imam shranjene v tel. imenik. Shranjene številke sem imel v obliki +386xxxxxx, ko me je kdo klical mi je kljub temu, da sem ga imel shranjenega v tel. imenik izpisal samo telefonsko brez imena in v obliki brez +386 samo 041xxxxxx. Nato sem si uredil tel. št. v imeniku brez +386xxxx.. Od takrat mi izpisuje imena, ko me kdo kliče, je pa nastala druga težava, sedaj pa mi ne izpiše ime osebe, ko dobim sms od nekoga, ki ga imam shranjenega v imenik saj mi v sms prikaže tel. št. v obliki +386xxxxx. Mi lahko kdo pomaga rešiti ta problem..

Hvala že v naprej

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem 3x prebral tvoj post, pa ga še vedno nisem popolnoma razčlenil.
grin1.gif

Svetujem ti, da si imenik sinhroniziraš z nečim izven teh dveh telefonov. Npr. gmail. Pa potem pripelješ nazaj.

lundgren

Zelenc'
14. dec 2009
4
0
1
Uporabljam samo en telefon in to je Huawei. Vse te probleme mam na tem telefonu. Ko sem imel v telefonu shranjene osebe s tel.št. v obliki +386xxxx mi je kljub temu da sem imel osebo shranjeno v telefonu izpisal samo številko v obliki npr. 041xxx in ni prepoznal shranjene osebe. Potem sem vse tel. številke vpisal in shranil v imenik v obliki brez +386xxx pa sem problem rešil ker mi je od takrat naprej prepoznal klicočega ki je bil shranjen v imeniku. Je pa nastal sedaj problem ke pa mi od takrat naprej ne prepozna ko mi naprimer ta isti napiše sms sporočilo. Takrat mi pa pri pošiljatelju sms sporočila izpiše številko v obliki +386xxxx in ne prepozna imena katerega imam shranjenega pod to številko v imeniku telefona ...za popizdit

Hvala že v naprej za odgovor če bi mi kdo znal pomagat.