Huawei IDEOS X5

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Lahko je tudi tako... Torej ce to drzi, je se toliko slabse za Android, ce tega se vedno nima vkljucenega v sam OS ...
confused-1.gif

Ocitno je res tako, da je to Huaewei dodal v svojo distibucijo Gingerbread ROM-a ...

20111202-kcke8xgjfn9cbg5yeu5rbdjmh1.jpg

Sem mislil, da je ze del nove verzije OS-a ... glede na to, da je nekdo ze prej napisal, da komaj caka to funkcionalnost ...

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ker imam veliko dela z Garmini in je malo preveč strani za vse prečitat,bi vas prosil,če mi lahko nekdo na hitro pove kako ta telefon povezat z PC,če je kakšna nadgradnja za njega in če se kje dobi slovenski jezik?
Na njihovi strani nisem zasledil nikjer nikakršnega programa ali kako se ga nadgradi,lahko tudi kak link do originalne opreme na ZS.
Prijatelju izprazni baterijo v enem dnevu in ne vem če je to normalno.

Hvala vsem za pomoč.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Par strani nazaj imaš link do software hi suite za X5 . Je neka nadgradnja beta . XDA forum je full napisano o tem modelu in drugih FW .Poglej kaj ima vse programe zagnane da mu tolko kuri baterijo .

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mene pa zanima, če se da ta telefon povezat s TV-jem tako, da bi TV služil kot zaslon telefona. TV je samsung.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sem dal gor tega >> http://www.megaupload.com/?d=0FIRTECM (U8800V100R001C00B517G001(Beta1.0)(Overseas Normal)(Gingerbread)) in je precej bolje
smile-1.gif
... Razlika je v stevilki (uni prej je bil C17, ta pa je C00) ...

Ne postavi se privzeto na korejscino ... deluje tudi Market in vse ostalo, kar sem zaenkrat probal ...

Kako dolgo rabi, da naloži drugo datoteko? Prva je šla skozi normalno,
pri drugi datoteki pa stoji na Step 2/2 približno na polovici že skoraj 1 uro...
crazy1.gif

Ga lahko ugasnem in ponovno spustim skozi drugo datoteko?!
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Ste na kakšni verziji opazili težave pri nedosegljivosti (čeprav je telefon prižgan in "povezan" na mobilno omrežje ter poln signal?)

Prekinjanje klicev? (imam 2.3.7 naloženo)

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Oj...

Iz aplikacij (U8800V100R001C00B517G001(Beta1.0)(Overseas Normal)(Gingerbread)) mi je izginil privzeti koledar?
Iščem in iščem, pa ga ne najdem...

Kje ga bi lahko našel oz. ponovno aktiviral/instaliral?!

TNX

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Hvala za odgovor.

Kaj potem se to prenese preko huawei pc suite ali kako se to naloži na telefon?

Hvala za vse informacije.

Sem že našel odgovor na svoje vprašanje
wink-1.gif

Sem gledal na linku od uporabnika tado in videl da se nadgradi preko pc suite.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Ima kdo kakšno idejo?! Ne morem usposobiti koledarja. Sem namestil Busines Calendar, da bi se povezal z guglovim koledarjem, pa mi ga ne najde. Mi pa pri računih in v guglovi sinhronizaciji javlja neko napako, pa ne vem a je to koledar ali ne?!

Slika sinhronizacije:

Ko pa zaženem koledar:

Sem pa poizkušal še z drugimi koledarji in vedno naletim na enak problem. V bistvu bi najraje videl sinhronizacijo z MS Outlook, pa še nisem naletel na free varianto.

17758-icon_confused.gif

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
368
231
43
Kingston town
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Ste na kakšni verziji opazili težave pri nedosegljivosti (čeprav je telefon prižgan in "povezan" na mobilno omrežje ter poln signal?)

Prekinjanje klicev? (imam 2.3.7 naloženo)

Ima prijatelj iste težave s svojim. Sicer se mu je to dogajalo s Froyotom, ga je pa zdej updejtal na GB pa še ni nič poročal ali je kaj pomagalo.

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Oj... Sedaj mi v angleščini prikaže pri spodnjemu com.android.calendar in poleg klicaj, da je prišlo do napake...

Kontakte sedaj sinhroniziram android<->outlook s programom MyPhoneExplorer, koledar pa spet ne gre.
Očitno je nekaj pokvačkano s tem koledarjem na napravi?!

frown-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
SMS za nedosegljivost ti najbrž prileti zato, ker te je nekdo klical ravno takrat ko je telefon menjal med GSM in UMTS omrežjem. Probaj nastaviti telefon na GSM mode only in opazuj če se bo nedosegljivost še pojavljala. Možno, da na območju kjer se giblješ telefon pogosteje preklaplja med omrežnima načinoma.

Nazadnje urejeno: