Huawei IDEOS X5

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Imam že od začetka samo na 2G. Telefon v pisarni na mizi in mi prileti SMS...

Berem pa tudi po tujih forumih, da se to dogaja v tej beta verziji.
Upam, da bo čim prej izšla uradna verzija.

grozd

Zelenc'
3. jun 2011
18
0
1
Bi lahko kdo pogledal na original polnilcu kakšna napetost piše na njem? Je 3.7V, 5V... kaj piše?

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Sem ravno hotu mal pogledat po spletu, če imajo kaj podobno težavo.

Si opazil še kakšne težave?
Uporabljaš tušmobil omrežje?

MMS/Tusmobil internet ti deluje?
Mi lahko sporočiš nastavitve.

Kaj pa WiFi? Kakšne težave?

Jaz bom verjetno tudi dal uradno verzijo gor, ko bo izšla

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:

1. Si opazil še kakšne težave?
2. Uporabljaš tušmobil omrežje?

3. MMS/Tusmobil internet ti deluje?
4. Mi lahko sporočiš nastavitve.

5. Kaj pa WiFi? Kakšne težave?

1. nekaj težav sem rešil s ponovnim nalaganjem nove verzije. sedaj mi dela koledar in še nekaj stvari, ki mi prej niso. opažam pa še resetiranje naprave pri igranju okoli vklopa in izklopa WiFi. se sedaj ne spomnem vrstnega reda, se mi je pa že 2x resetiral.

2. sem na SiMobilu

3. prenos podatkov po GSM omrežju sem izključil. sem pa sprejel MMS sporočila, ko sem ponovno vklopil prenos podatkov. pošiljal še nisem. sem na tekstovnih SMS

4. sem pustil nastavitve, ki jih je prevzel od SiMobila. nisem nič spreminjal.

5. pri WiFi nisem opazil težav razen 2x ponovni zagon. splet okoliščin iz 1. točke

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Je tole že uradna verzija?!

U8800 V100R001C00B522G001 (Universal Edition) (Gingerbread)
Čas: 2011/12/28

17758-icon_confused.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nekako takole >> http://goo.gl/QX6Kd

V tistem PDFju so navodila v korejscini... na xda-developers sem nasel prevod...
smile-1.gif
... http://goo.gl/A9a8v

PDF contains as fallows

11-30 Page 1 of 2
U8800 Gingerbread upgrade instructions
Reminder: 1, This package only applies to U8800, other models including U8800 + / U8800Pro are not
Using the software package in the "Settings" menu -> "About phone" menu to view models.
2, provides the official temporarily retreated from Android2.3 Android2.2 way back.
3, Brush risk, machine You need to be cautious.
1, note
a) upgrade process will erase all user data (such as contacts, SMS, MMS, etc.), the
Please be sure to upgrade before your users to backup data to an external SD card or computer.
b) Make sure the battery before upgrading to support more than 30 minutes to ensure complete support of the upgrade process.
2, the version of the functional description
This version, based on the original version of Froyo, mainly to do the following changes:
a) upgrade to the Gingerbread 2.3.5 version of the Android version.
b) In the original version of Android adds ease of use UI features and better functionality of Huawei, to better enhance the user
Use of experience.
3, the upgrade procedure
3.1 from Android 2.2.2 upgrade to Android 2.3.5 guide
This upgrade requires the following two step CPC 2 upgrade package upgrade, all file names can not be changed:
step 2 contains UPDATE.APP (G version of the function of the main package).
step 3 contains UPDATE.APP (indicated by package carriers).
3.1.1 Prepare a capacity of not less than 512M SD card;
3.1.2 SD card root directory create dload directory, copy the update step 2 in UPDATE.APP to dload

2011-11-30 Page 2 of 2
Directory, the phone off, the SD card into the phone, the (left thumb) while holding the volume up and down keys,
And (right) press the power button to turn the phone will automatically upgrade, the phone automatically shut down after the upgrade is complete, remove the
SD card;
3.1.3 step3 in UPDATE.APP replaced with an SD card dload directory UPDATE.APP, repeat
Step 3.1.2, in order to upgrade step 3 UPDATE.APP (while holding the volume down key, long press the Power
Key to boot).
3.1.5 upgrade is successful, the phone reboot to restore the factory into the interface to restore the factory is completed, the phone re-re-
Kai. Complete Android 2.3.5 version of the full upgrade.
3.1.6 Make sure the version number after boot as U8800V100R001C17B517G001, in the "Settings" menu
-> "About phone" menu, check the version number.

Edino tukaj je samo folder "Step 1" ...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
DLjaš paket, ga razpipaš in prebereš navodila za uporabo.
smile-1.gif

Uno mapo potem skopiraš na SD kartico in s kombinacijo tipk VOL +/- in Power ON zaženeš namestitev nadgradnje.
Prejšnje verzije so vsebovale 2 mapi, ki si ju moral skopirati na kartico in ponoviti postopek eden za drugim.

Tole verzijo pa sedaj DLjam. Še ne vem kaj je not. Aja, pa naredi si FULL backup, ker bo potem aparat "prazen".
Torej aplikacije, kontakte, koledat ipd bo zbrisano in bo aparat kao iz trgovine.

GL

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Zanimivo. Včeraj sem doma DLjal verzijo iz moje povezave in so bila noter angleška navodila, danes so pa kitajska?!
17758-icon_confused.gif

EDIT: Eto...

Povezava do angleških navodil: KLIK

Nazadnje urejeno:

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Je kdo že nadgradil oz. namestil to verzijo?

Kšn screen shot? Kakšno je delovanje? (WiFi in dosegljivost ?)

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Ni še bilo časa nalagat.

Je pa tole v opisu:

Citat:
2、version function description

On the basis of formal version of U8800V100R001C00B517G001, this version mostly changed the below:
a) Playing video or a background animation on device, screen freeze probability.
b) Low probability reboot while using wifi.

Še 1x povezava do "angleške" verzije:
http://www.huaweidevice.com/wo...softid=NDM2NDk=

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Še dva vprašanja.
Če kdo ve, kaj vse točno pridobim s tem upgrade-om? Je možno, da bo telefon zdaj kaj počasnejši? Ker je novejši, boljši OS?
Da vidim, če se mi sploh splača to delat.

Ali bo kdaj tudi tolk uradna verzija, da bom lahko upgradeal kar s telefona, ko ti sam poišče in inštalira. Baje ostane vse kot je bilo, z nastavitvami aplikacij in vsem.