Citat:
If your device upgrade to the android 2.3.5, there is no way to come back to the android 2.2..
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
daj jest še probaj en testni filmček posnet-kot na začetku teme, da vidimo ali se še tako zatika video
Se pravi, backup program pride šele z novim OS. Ampam jaz moram naredit backup predno menjam OS, ane? Ali pa te ne razumem čisto.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ta, ki je na slikah, pa je sedaj ze privzeto zraven Android OS-a ... Koncno so to vkljucili, ker to bi morala biti osnovna funkcionalnost za vsak smartphone ...
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Se pravi, backup program pride šele z novim OS. Ampam jaz moram naredit backup predno menjam OS, ane? Ali pa te ne razumem čisto.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ta, ki je na slikah, pa je sedaj ze privzeto zraven Android OS-a ... Koncno so to vkljucili, ker to bi morala biti osnovna funkcionalnost za vsak smartphone ...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Backup pride sele z Gingerbread-om ... Prej moras poseci po drugih programih... Sem ze omenil recimo Titanium Backup ... Samo ne vem pa, ce dela z novim OS-om ... Jaz nisem imel na njem nic takega, da bi moral backupirati...