Huawei IDEOS X5

roberto_x

Pripravnik
9. sep 2007
49
0
6
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Saj U8800 PRO naj bi prisel z ze prednamescenim Gingerbreadom... Kaj pa navaden za U8800 Ideos X5.

Nemogoče, ker je 2.3 za U8800PRO uradno izšel šele v soboto 26.11 (general overseas verzija).

Za navaden U8800 naj bi bil 2.3 na voljo pred božičem, vsaj tako mi obljubljajo kitajci
crazy1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na gsmarena pise, da ima PRO privzeto 2.3, navaden X5 pa 2.2 in upgrade-able na 2.3?..

Upajmo, da bo res se letos... To je najvecji problem pri Android OS, ker somnapovedi zelo ohlapne... Eni dobijo prej, drugi kasneje, tretji pa nikoli... Se celo v okviru enega proizvjalca je ta negotovst prisotna ... Tudi pri "tavelikih", kot je recimo Samsung...

roberto_x

Pripravnik
9. sep 2007
49
0
6
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
na hitro kakšne so že prednosti 2.3 vs 2.2?

Pri U8800 PRO je meni najbolj pomembna All backup.

All Backup je pa prvi backup solution, ki je uraden od proizvajalca in backupira vse od aplikacij do nastavitev, SMSjev itd... Podpira tudi schedule backup.
Skratka super ker ne rabiš več rootanega telefona in nameskih aplikacij iz Marketa.

Upam, da bodo to kmalu uvedli tudi ostali proizvajalci terminalne opreme oz. da bi bilo to implementirano že v sam OS Androida.

roberto_x

Pripravnik
9. sep 2007
49
0
6
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
In kaj naj zdaj s tem?
grin1.gif

Jaz bi na tvojem mestu še malo počakal, ker tole je še beta verzija. Problem je v tem da ne boš mogel downgrade-at iz 2.3 v 2.2, če bo zadeva nestabilna.

31.12 bo izdan uraden release potem pa ti bom razložil, kaj in kako
grin1.gif

roberto_x

Pripravnik
9. sep 2007
49
0
6
Tako pravijo:

Citat:
Huawei Device
The Android 2.3 Gingerbread upgrade for the IDEOS X5 is now available for download on our website. Please note that this is a trial version and that you may experience some issues when using Wifi.

We also confirm that the better experienced version will be released on December 30th, 2011. Our sincere apologies for the delay. Please be advised that we are putting into place processes to ensure that these delays do not happen again.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Vceraj snel BP... danes pa je nedosegljiv
smile-1.gif

20111201-1mjcqt5urrcd7eciw5p8qnfn3p.jpg

Drugace dela OK... Ikone Market sploh ne najdem... zadeva je poslovenjena ... edino po prvem zagon je bilo vse v korejscini in sem imel problem najti pravi meni, kjer se nastavi jezik
smile-1.gif
...

b0li

Zelenc'
19. jul 2010
22
0
1
Imam nerootanega x5 in mi po postopku, kateri je opisan v linku zgoraj (megaupload), zadeva ne uspe, pokaže se samo pink zaslon in nič se ne dogaja. Ko dam baterijo ven, pa pridem spet nazaj v 2.2 android.

Kaj delam narobe? Moram najprej narediti root, ali ni potrebe?

Hvala