HTC desire - začetnik

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
znalci, potrebujem pomoč... moj desire in ženin wildfire se ne povežeta preko bluetootha, niti se "vidita"-zaznata...brez težav se povežeta z ostalimi telefoni, LGjem, Samsungom,...na vse prenosnike, sam med sabo ne????

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
P:S.: za desierja je nov update, sem updejtal včeraj pozno zvečer, popravil naj bi nekaj v zvezi z mailom in še nekaj drobnarij. Velik je bil okoli 25MB. Opazil sem da adobe reader dela hitreje in bolj tekoče pri datotekah velikih par MB.

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
Citat:
Uporabnik mataur pravi:
znalci, potrebujem pomoč... moj desire in ženin wildfire se ne povežeta preko bluetootha, niti se "vidita"-zaznata...brez težav se povežeta z ostalimi telefoni, LGjem, Samsungom,...na vse prenosnike, sam med sabo ne????

rešeno... opis rešitve v temi "wildfire"

p.s.
kako kaj z GPS signalom na vaših desirejih??

Nazadnje urejeno:

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
men od samega začetka zelo slabo...komaj se povezal s sateliti, zadnje čase se ne poveže. Preko programa GPS Status išče, a ne najde. Probal tudi v Network Modu vklopit GSM only (nekje prečital, naj bi to pomagal) pa isto...ne najde.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Cudno,si probal mogoce s kaksnim doticnim programom za navigacijo? Kaksen motonav recimo?

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
navigacije nimam inštalirane, probavam z fotoaparatom, footprintsom...pa mi ne beleži lokacije...ikona za gps se prikazuje, sam ni haska.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
"On xda-developers forum, people are recommending the free market app GPS Status. From menu->settings->GPS & sensors, Manage A-GPS state and reset. "

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
S tem resetom, si pomagam in nato prične iskat satelite, samo tudi hitro zgubi povezavo in nato traja, da se zopet poveže in še to na čistini...včeraj testiral desireja in wildFire-ja, doma v dnevni sobi, sledni se je povezal brez težav, desireja pa sem moral nest na taraso, da se je povezal...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Daj mi malo povej kako se kaj Wildfire obnaša v primerjavi z Desierjem? Nameravam vzeti Wildfire-ja za očeta pa se še malo odločamo.

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
Z eno besedo odličen aparat... lepo leži v roki, ekran zelo odziven, hitro listanje po netu, boljši zvočnik, vse aplikacije, katere sem namestil na desireja, so šle na Wildfire, baterija resnično drži pri polni uporabi komot dva dni, da pa ne goniš preveč neta, tri dni...WiFi, bluetooth, GPS odlično. Edino nekoliko "ceneno ohišje" in ločljivost ekrana, drugače nimam pripomb. Procesor komot krmili vse aplikacije in igrice brez zatikanja in zmrzovanja...vreden svojega denarja...

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
mataur, kaj pa če je pri tebi kriva strojna oprema? Mogoče pa je lahko kaj narobe s samim gps sprejemnikom

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik mataur pravi:
Z eno besedo odličen aparat... lepo leži v roki, ekran zelo odziven, hitro listanje po netu, boljši zvočnik, vse aplikacije, katere sem namestil na desireja, so šle na Wildfire, baterija resnično drži pri polni uporabi komot dva dni, da pa ne goniš preveč neta, tri dni...WiFi, bluetooth, GPS odlično. Edino nekoliko "ceneno ohišje" in ločljivost ekrana, drugače nimam pripomb. Procesor komot krmili vse aplikacije in igrice brez zatikanja in zmrzovanja...vreden svojega denarja...

Hvala za odgovor
smile-1.gif

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
mataur, kaj pa če je pri tebi kriva strojna oprema? Mogoče pa je lahko kaj narobe s samim gps sprejemnikom

možno, sam me zmrazi že samo misel na servis
frown-1.gif
navigacija, me niti ne zanima tolk, najbolj pogrešam pri beleženju koordinat na slikah...sem mal razvajen, odkrijem kaj zanimivega...dobro oštarijo...poslikam in doma sam na googlu zabeležim lokacijo. Sedaj enkrat dela, snkret ne, čakam da se poveže...
reset, pa nebi znova
frown-1.gif
sem po zadnjem porabu cel dan, da sem si vse poštimal ...

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
meni pa že 10 dni neče sinhronizirat gmail + fb krneki.

men gmail normalno sihronizira, plus spustu še ene pet testov in vse OK...eno neumno vprašanje...pa imaš v Accounts & sync, označen google...za fb nebi vedu, nisem uporabnik le tega...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik mataur pravi:
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:

možno, sam me zmrazi že samo misel na servis
frown-1.gif
navigacija, me niti ne zanima tolk, najbolj pogrešam pri beleženju koordinat na slikah...sem mal razvajen, odkrijem kaj zanimivega...dobro oštarijo...poslikam in doma sam na googlu zabeležim lokacijo. Sedaj enkrat dela, snkret ne, čakam da se poveže...
reset, pa nebi znova
frown-1.gif
sem po zadnjem porabu cel dan, da sem si vse poštimal ...

Na galaxy S tut ne dela sprve geolociranje pri slikanju oz. sploh ne dela...