Citat:
Uporabnik mataur pravi:
znalci, potrebujem pomoč... moj desire in ženin wildfire se ne povežeta preko bluetootha, niti se "vidita"-zaznata...brez težav se povežeta z ostalimi telefoni, LGjem, Samsungom,...na vse prenosnike, sam med sabo ne????
Citat:
Uporabnik mataur pravi:
Z eno besedo odličen aparat... lepo leži v roki, ekran zelo odziven, hitro listanje po netu, boljši zvočnik, vse aplikacije, katere sem namestil na desireja, so šle na Wildfire, baterija resnično drži pri polni uporabi komot dva dni, da pa ne goniš preveč neta, tri dni...WiFi, bluetooth, GPS odlično. Edino nekoliko "ceneno ohišje" in ločljivost ekrana, drugače nimam pripomb. Procesor komot krmili vse aplikacije in igrice brez zatikanja in zmrzovanja...vreden svojega denarja...
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
mataur, kaj pa če je pri tebi kriva strojna oprema? Mogoče pa je lahko kaj narobe s samim gps sprejemnikom
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
meni pa že 10 dni neče sinhronizirat gmail + fb krneki.
Citat:
Uporabnik mataur pravi:
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
mataur, kaj pa če je pri tebi kriva strojna oprema? Mogoče pa je lahko kaj narobe s samim gps sprejemnikom
možno, sam me zmrazi že samo misel na servisnavigacija, me niti ne zanima tolk, najbolj pogrešam pri beleženju koordinat na slikah...sem mal razvajen, odkrijem kaj zanimivega...dobro oštarijo...poslikam in doma sam na googlu zabeležim lokacijo. Sedaj enkrat dela, snkret ne, čakam da se poveže...
reset, pa nebi znovasem po zadnjem porabu cel dan, da sem si vse poštimal ...
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
prostor je bil kriv, pod 12mb začne jebat.