HTC desire - začetnik

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Zaradi tega ker lahko prav tako z froyotom premikaš aplikacije na kartico, brez da bi rootal telefon.

Kdo ti je to povedal???

Gre, vendar samo aplikacije, ki to omogočajo...

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja to je nekako tako kakor multitasking pri iPhonu z novim iOS4.. Če razvijalec to zadevo vključi (mislim da mora še Apple požegnat), potem se to da.

Tako je tudi pri Froyu, razvijalec mora premik na SD (in delovaje iz SD) "omogočiti".

Nazadnje urejeno:

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Imam en problem z odpiranjem MMS priponk. Prej sem dobil MMS in sem priponko normalno odprl. Avtomatsko se mi je vzpostavila povezava in ni bilo nobenega problema. Sedaj pa, dokler ne vklopim ročno omrežne povezave, ne morem odpreti priponke
confused-1.gif
.
Se da to kje nastaviti, pa da sem jaz mogoče pomotoma to onemogočil?
Hvala

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Ker sem kupil Desire me zanima par stvari.

Kako npr. potegnem ikonco mobitel nazaj na zaslon ? Za ostale vem, za to ne vem.

Kako se pogleda stanje baterije kadar se ne polni ?

Ali obstajajo SLO meniji ??
evil.gif

Kako se ročno preklaplja omrežja ?Ali določi eno omrežje oz operaterja kot prioritetno ?

Kako se nastavi vrsto omrežja ? Npr.samo edge tako, da ne stalno preklaplja.

Pa še kaj se bo našlo ?
sprasujem se.gif

Kako se pogleda koliko kontaktov je na SIM kartici in koliko v tel. ?

Kateri program za GPS se najbolj priporoča ?

Je že kdo sproval document to go ?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Stanje baterije imaš v settings-->about phone-->battery
Slo meni-->mislim, da ne
preklaplanje omrežij-->settings-->wireless&networks-->mobile networks-->network operators...
da ti ne preklaplja; settings-->wireless&networks-->mobile networks-->network mode...
Za GPS navigacijo je meni osebno še najboljši MotoNav (kaj veliko izbire tako ali tako ni)
Za kontakte pojdi v dialerja, tam klikni call history, spodaj izberi vse kontakte, stisni meni in view. Tukaj vidiš koliko imaš katerih kontaktov.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Hvala. Sem skoraj vse pogruntal, vendar si mi bil vseeno v pomoč. Telefon pač zahteva nekaj časa in telovadbe, da se pogrunta in osvoji kje je kaj.
cheer.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Ni problema. Bi ti že prej odpisal, pa sem šele danes videl tvoje vprašanje tukaj.
Aplikacije&igre pa verjetno veš, kje lahko najdeš (tista 'poceni' varianta)...
smile-1.gif

peco1711

Zelenc'
12. okt 2010
1
0
1
zdravo
sm čisti začetnik v androidu in ne vem se vseh zadev

zanima me:
-kako na mojem telefonu (imam HTC Wildfire) nastavim svojo musko za zvonenje
-pa kero navigacijo bi blo najbol naložit in kako

hvala

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.096
454
83
45
dolenska
KSZ

Telefon se je odločil, da je v Šanghaju in ga nikakor ne morem prepričat, da je dolenc. Mal tudi uro pobrklja in me je strah, da bom službo zamudil.
Kar se tiče ure: gor na vrhu na malo priše pravi čas, na HTC wiđetu pa ne.
Kako ga prepričam, kje se nahaja?

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Vklopi opcijo iskanja lokacije tudi po Wifi omrezjih, potem pa widget refreshaj. Tam pod Settings / Location. Potem lahko nazaj izklopis.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
To se tut men zgodi dol na unem koncu.
Rešim tako, da zalaufam internet, gps, pa še navigacijo in potem mal updejtam. Grem še kej na net pogledat. Tko, da se res najde kje je. Uro je popravil, lokacijo je pa še vedno imel napačno napisano. Dokler nisem prišel v Brežice je bila lokacija napačna.

Ni mi pa jasno kaj mi tam ne paše.

V katermu kraju pa tebe to prestavlja?