HTC desire - začetnik

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
no, jst sem pa od dans v shenzenu, prej sem bil pa v helsinkih
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kak na tem telefonu poklicat št. iz sms sporočila?

Oseba A mi pošlje sms v njej pa je telefonska številka od osebe B. Kako jst to sedaj s čim manj kliki pokličem?

Nokia ima to zelo fajn rešeno, na androidu mi pa ni uspelo najdet:(

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
A morda ima kdo oz. ve kje dobiti datoteko za htc desire ki ti telefon povrne v stanje ko je prišel iz tovarne?

Primer: rootaš telefon in nato naložiš tisto datoteko , ti vse zbriše prav tako tudi root in ti da v prvotno stanje..

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Ja sej ti pise vse, da to ni noben root. Ampak vseh aplikacij se vseeno ne bos mogel prenesti na SD, prav tako bo ostal podatkovni del aplikacije v notranjem pomnilniku. Ne prenese se namrec kompletna aplikacija, ampak je odvisno od vsake posebej, koliko gre na kartico.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Stisni na SMS in drzi

in potem?

lahko pokličem samo osebo, ki mi je poslala sms, ne pa številke iz sms-a.
sms details, pa pove kdaj sem dobil sms in kdo mi ga je poslal

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
915
102
43
select 1 from dual;
Ti podčrta številko. Sem šel gledat en SMS z telefonsko št. v njem in je obarvan modro in podčrtan. ko kliknem na številko me vpraša, kaj želim narediti in med opcijami je tudi klic :)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na kak način pa imaš napisano telefonsko?
jst imam 031 444 444 pa mi nič ne podčrta:(

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Meni podcrta, ko pa kliknem in drzim gor pa se pojavi meni med katerimi sta tudi opcija Call omenjene stevilke ali pa ce zelim shraniti med kontakte.

danijel84

Zelenc'
8. jul 2009
18
0
1
Pozdravljeni!

1.Zanima me, če kdo ve kako se pogledajo stari klici (call history), ker mi pokaze samo za en dan, jaz pa bi rad pogledal nazaj za cel teden.

2.Je mozno odkopit po privzetju sms, ker bi rad uporabljaj handcent sms, ker mi je boljsi. Sedaj pa mi na oba pride sms, sem pa pod aplikacije odklopil program message (osnovni) da ni privzet, tega novega pa ne gre nastavit kot privzeti.

Če ima kdo kakšno resit, lepo prosim. Danijel

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Jaz jih trenutno vidim na ta način za dober teden nazaj. Imam občutek, da ti narediš samo prvi korak in pozabljaš na tisto tipko desno od tipke call!

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik danijel84 pravi:
Pozdravljeni!

1.Zanima me, če kdo ve kako se pogledajo stari klici (call history), ker mi pokaze samo za en dan, jaz pa bi rad pogledal nazaj za cel teden.

Če ima kdo kakšno resit, lepo prosim. Danijel

Naloži program Advanced Call History, pa boš imel več zgodovine, kot jo boš želel
smile-1.gif

danijel84

Zelenc'
8. jul 2009
18
0
1
Je mozno odkopit po privzetju sms, ker bi rad uporabljaj handcent sms, ker mi je boljsi. Sedaj pa mi na oba pride sms, sem pa pod aplikacije odklopil program message (osnovni) da ni privzet, tega novega pa ne gre nastavit kot privzeti.

Lp