Citat:
Uporabnik mataur pravi:
ne...ne menjava kartice, ne formatiranje le te, ne reset telefona...ko snemam in to čisto počasi premikam telefon, slika šteka...preskakuje in ko nato pogledam posnetek enako, kot se je že videlo na ekranu in to v vseh resolucijah, tudi QVGA (320x240).
obupal ... čakam na kake popravke te verzije Androida, če bojo ...če ne ... prešaltam na "jabuk".
Govorim izključno kot bivši uporabnik iPhone 3G in sedanji uporabnik Galaxy S... pri zadnjem sem po 1 uri igračkanja moral vzeti baterijo ven (in to ni edinkrat...), saj ga drugače nisem mogel zbuditi... pri iPhonu se mi to v 3-eh letih ni zgodilo...Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Ja itak.
Major, minor iPhone upgrade problems and how to fix them
iOS 4 Update Problems Plague iPhone 3G Users
How to fix your iPhone’s IOS4 upgrade problems
It seems thousands of Apple fanboys across the world are encountering issues when upgrading to Apple’s newest iPhone, iPad and iPod operating system. And this is consistent with my own experience when I tried to update my ageing iPhone 3G.
Apple Knew iPhone 3G Owners Would Run Into iOS 4 Upgrade Problems
Če ti nimaš problemov, to še ne pomeni, da jih tudi drugi nimajo.
Jaz tudi nisem imel težav z nobeno nadgradnjo androida, pa to ne pomeni, da to velja za 100% vseh uporabnikov.
Citat:
Uporabnik mataur pravi:
men video, kot video ne šteka, na YouTubu, netu, naloženi filmi,... brez problema...edino ko snemam in ko nato pregledam posnetek. Tudi če ta posnetek prenesem na računalnik šteka...posnetki, katere sem posnel pred nadgradnjo tečejo gladko tako na telefonu, kakor na PCju. A obstaja kak drug snemalnik, kot originalni "camcorder"...
Vse ostalo dela v nulo, odzivnost ekrana, hitrost neta, fotič, vse kar potegnem iz marketa, baterija (solidno),...skratka vse ostalo brez pripomb...razen...
C/P na Samsungu Galaxy S, 2.1..... Recimo tekst na internet browserju, rabim tri klike po meniju, da pridem do ''select text'' fukcije, nato pritisk na ekran, ko začneš določati kaj boš izbral, če slučajno vmes dvigneš prst, gremo še enkrat lepo od začetka. Če od prve ne zadaneš recimo začetek ali konec, kasneje ne moreš popravljati... Na iPhonu pritisneš na tekst za kakšno sekundo, nato pa lepo izbiraš, kaj boš kopiral, vse lepo čaka na ekranu tudi če prst odmakneš, da recimo bolje vidiš, kaj si izbral...Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Za Galaxy sem že kar parkrat slišal, da se vsuva vendar pa razlog ni Andorid, ker na Desire ljudje nimajo takih težav.
Jez sem v treh mesecih samo enkrat resetiral Desire, ker se je čudno obnašal, pa še to samo zaradi ene crap aplikacije, ki je bila slabo napisana. Kar se pa tiče c/p pa pojma nimam kaj te moti ker na desire dela super. Klikneš besedo in potem razširiš selekcijo na željen tekst...