HTC desire - začetnik

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
ksz
Kakšne imate kaj izkušnje z gps modulom v HTC Desire? Se mi zdi, da zelo slabo vleče, na signal čakam celo večnost. Uporabljam pa program Cardio Trainer. Se da to kako izboljšat oz. vsaj spremljati nivo signala?

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Jaz imam dobre izkušnje, fix dobi hitreje kot garmin nuvi, ker si pomaga s gsm omrežjem pa tudi s sprejemom nisem imel nikoli nobenih težav, čeprav ga imam v avtu vedno v predalčku pred menjalnikom postavljenega, ko uporabljam navigacijo, ker še nimam nosilca za na šipo
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Meni tudi takoj najde satelite,dosti hitreje od ostalih telefonov,ki.sem jih imel do zdaj. Uporabljam pa program Motonav

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
ma men dela gps hitr, sam ne gre mi v glavo kako čist vedno mi zmanjka signala v šentjakobu(pri lj) in ga potem pol ure išče. Na hrvaškem mi je delal u nulo, pridm pa v lj pa mi zmanjka signala.

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
danes sem bil na mobitelu in primerjal malo htc desire in galaxy s. pojma nimam za katerega se odločit, velik + gre že v začetku k desire, ker je galaxy s res prevelik.

vaše mnenje katerega izbrati?

se mogoče že ve, ali bo narejen tudi slo vmesnik za htc desire, kdaj?

na mobitelu mi so še rekli, da pri htc desire obstaja problem z bluetooth-om. baje bi se lahko povezal samo z drugim enakim telefonom, ne pa z računalnikom.... je to res? nikjer še nisem zasledil?

Thx

Nazadnje urejeno:

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Če bi sedaj še 1x kupoval, ko sem malo probal cimrovega galaxyja bi vzel spet desire, ker mi je galaxy prevelik in ko ga držim v roki se mi zdi bolj cheap, sense vmesnik z vsemi dodatki mi je bolj všeč kot touchwiz al kaj že ima samsung pa led lučka sveti precej močneje kot samo bel zaslon
smirk-1.gif
. Ima pa samsung boljši zaslon in boljšo kamero, predvsem video posnetki so precej boljši.

In niti jaz do sedaj nisem imel problemov z BT povezavo in prenašanjem filetov v obe smeri.

danik

Pripravnik
16. jan 2008
33
0
6
Mene pa zanima kako se da oz. če se da s kakšnim programčom uredit da če imam iz nekega x telefona prevezavo na desire da mi javi da je to prenešena št. tako kot je bila recimo pri nokiji neka klukica pred št!
Hvala

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
zanima me, če ima še kdo težave pri snemanju videa po nadgradnji na 2.2? men nenormalno šteka, ne glede, kaj izberem za format ali 720p, ali 800x480...probal vse, od stopiranja aplikacij, resetov,...ne diši mi lih, da bi sprožu Factory data reset, če bi to kaj pomagalo, ker mi vse ostalo špila v nulo in se mi ne da, vse zopet ponastavljat...ima kdo kako zamisel, nasvet, pomoč...

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
Sam tolk...naredu reset, formatiral kartico, isto sranje, video šteka...
zdej me pa zeza še tist, kar mi je prej delal...

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
8Gb sem formatiral na telefonu, pa ni haska...
originalno sem spravil v prvotnem stanju za rezervo in jo bom sprobal tako kot je...
če bo še vedno štekal...ne vem kva čm, če ne bo...pa spet ne vem...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
Zamenjal sd kartico...vido se vedno steka...ne bom vec moril...bom med tem uporabljal drug HD medij...cudi me, da nima noben od vas ta problem?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.096
454
83
45
dolenska
Hecna težava a ne morem pomagat.
Jaz imam pa naslednji problem: namreč, kdaj pa kdaj mi po koncu pogovora ostane ekran zatemjen oz kot da zmrzne. Po tem dejanju je potrebo vsaj trikrat baterijo ven vzet, ker ne delajo app. Ne vse in vsakič druge umrejo.
Je kdo na istem?

grmek

Pripravnik
18. sep 2007
161
4
18
Tudi meni se HD video občasno zatika - npr na 5 sekund posnetega videa se ustavi za cca. pol sekunde, odvisno od "akcije" v posnetku.
Uporabljam originalno microSD kartico. Kakšne druge trenutno nimam pri roki.

Če te prav razumem, menjava SD kartice ni pomagala?

lp

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
ne...ne menjava kartice, ne formatiranje le te, ne reset telefona...ko snemam in to čisto počasi premikam telefon, slika šteka...preskakuje in ko nato pogledam posnetek enako, kot se je že videlo na ekranu in to v vseh resolucijah, tudi QVGA (320x240).
obupal ... čakam na kake popravke te verzije Androida, če bojo ...če ne ... prešaltam na "jabuk".

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.352
766
113
Jaz sem šel iz iPhona 3G na Samsung Galaxy S, edini plus je boljši fotoaparat in kamera, pa recimo še filme lahko naložiš v kateremkoli formatu in gledaš... vse ostalo je na žalost boljše in precej bolj enostavno, hitrejše pri iPhonu... Sem mislil, da so jabuk-fani fanatiki, pa vidim, da je obratno... Rešuje ga, Galaxy-ja z Androidom namreč, polovico nižja cena in pa težja dobavljivost iPhone 4...