Kako nastavis slike za kontakte. Predvsem za tisti people gadget za na desktop. Samo en kontakt ima dozdaj sliko, katera se je nalozila avtomatsko, ker je istocasno tudi android user. Se za druge res ne da nastaviti rocno?
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Izberi stik > "Menu" gumb > Edit > levo zgoraj kliknui na ikono fotoaparata
Tak je na Hero androidu.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kaj pa za tiste, ki ne moremo dobiti Desire, ker ga Simobil nima? Bo Samsung Spica OK?
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
ali spica, ali pa še malo počakajte, ker bo desire prišel tudi k simobilu. Vsaj tako se je govorilo
Citat:
Uporabnik _Dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
ali spica, ali pa še malo počakajte, ker bo desire prišel tudi k simobilu. Vsaj tako se je govorilo
Ja tako je po 7.5. ga bodo lahko prodajali tudi drugi operaterji, saj bo "potekla" ekskluzivna pogodba...
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
Jaz sem se odločal tako. Legend ima lepši dizajn, boljšo konstrukcijo, baterija zdrži bolj. Samo sem potem vseeno vzel dezir zarad večjega ekrana. Čeprav če ponovno pomislim, bi bila legend celo mogoče boljša odločitev za moje potrebe, Ker z eno roko je z desirom skoraj nemogoče delat. Gre že, samo se namantraš.
Citat:
Uporabnik talean pravi:
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
Jaz sem se odločal tako. Legend ima lepši dizajn, boljšo konstrukcijo, baterija zdrži bolj. Samo sem potem vseeno vzel dezir zarad večjega ekrana. Čeprav če ponovno pomislim, bi bila legend celo mogoče boljša odločitev za moje potrebe, Ker z eno roko je z desirom skoraj nemogoče delat. Gre že, samo se namantraš.
definitivno potrebujem telefon ki se lahko upravlja z eno roko.