Men je ok, je pa dosti odvisno tudi od dostavljalca. Je pa super ker lahko potek naročil spremljaš prek aplikaciji. tudi kako dostavlja v relanem času.
Ne, samo minimalno naročilo mislim da je na Woltu 8€.
sorry, ampak imaš pa probleme z naročanjem pice.Hm to je dejansko bolj smiselno, ker lahko potem samo eno pico normalno naročiš. ehrana ti sicer pusti naročiti tudi za manj kot 10€, ampak ti v košarici potem zaračuna dodatek, kolikor manjka do 10€. Kako plačaš tem ehrana/Wolt, gotovina? Ali je pričakovana tudi napitnina?
sorry, ampak imaš pa probleme z naročanjem pice.
danes so moderni časi in moderni moški kuhajo. moko, vodo, olje, sol, šunko pa sir v roke pa gasa, in ne boš imel problemov.Ja včasih si poklical pa so prinesli, zdaj je pa vse moderno.
Pri woltu placas v aplikaciji ki je vezana na kartico, pri ehrani je pa vec opcij, ker vcasih dostavi direktno dostavljalec picerijeHm to je dejansko bolj smiselno, ker lahko potem samo eno pico normalno naročiš. ehrana ti sicer pusti naročiti tudi za manj kot 10€, ampak ti v košarici potem zaračuna dodatek, kolikor manjka do 10€. Kako plačaš tem ehrana/Wolt, gotovina? Ali je pričakovana tudi napitnina?
Še en članek ko je glih aktualen
Slovenci na dom najraje naročajo burgerje in pice
V času pandemije covida-19 se vse več Slovencev zateka k dostavi hrane na dom. In kaj najraje izberejo? Burgerji in pice so na samem vrhu.www.rtvslo.si
K temu veliko prispeva sama ponudba. Razen pic in burgerjev kaj drugega že ni v ponudbi (razen še nekaj azijske hrane).
Res redko naročam, pa sem še zmer kadar naročim čist zadovoljen s picopeko dostavo. Velike pa men dobre.
Ta članek je tud treba mal z rezervo jemat. Recimo ta teden je Pad Thai v akciji -20% na Woltu, zato se ga več naroča. Septembra, ko so bile 6 dni zapored popularne veganske jedi je bilo pa zato, ker so imeli takrat -20% akcijo na veganske jedi. Folk pač največ naroča, kar je v akciji.Še en članek ko je glih aktualen
Slovenci na dom najraje naročajo burgerje in pice
V času pandemije covida-19 se vse več Slovencev zateka k dostavi hrane na dom. In kaj najraje izberejo? Burgerji in pice so na samem vrhu.www.rtvslo.si
Očitno ne prevzemaš hrane v picerijah oz. ne naročaš hrane. Teorija iz člankov je brezveze (ali pa tvoje osebno poznavanje krčmarja).Ali pa naročiš direktno pri piceriji. eHrana in Wolt imata dokaj visoke provizije in to se odraža na višjih cenah v aplikaciji ker podjetje to provizijo prevali na kupca.
Očitno ne prevzemaš hrane v picerijah oz. ne naročaš hrane. Teorija iz člankov je brezveze (ali pa tvoje osebno poznavanje krčmarja).
- Osnovne cene pri ehrani oz. woltu so praviloma povsem enake kot če prideš osebno iskat - cenik je isti... ne glede na to da ehrana oz. wolt pristavita piskrček - torej prevalijo ceno dostave tudi na kupce, ki pridejo hrano iskat sami.
- Samo ponekod dostavo še dodatno posebej plačaš, pogosto je vračunana v osnovno ceno.
- Ponekod dodatno plačaš osebni prevzem, saj računajo embalažo (npr. mala vrečka 0,1 evra, v vsaki piceriji skoraj karton za pico ponavadi 0,5 evra / lahko več...) - pri dostavi tega ne računajo.
- Mislim, da obstaja celo nekaj lokalov kjer je za osebni prevzem 5-10% popusta, ampak če so trije taki od 50 je veliko.
Zadnjič sem se nasral z eno picerijo na obrobju Ljubljane, ki je imela brezplačno dostavo ampak sem raje želel spotoma pobrat / bo hitreje, ceneje.../ ... plačal sem štiri škatle - po evro vsaka. To je 4€ samo za škatle ob tem ko bi jim že brez tega pustl 45-46€. Če bi naročil domov bi mi za isto ceno pripeljali zastonj 6km - v škatlah, pa še avto bi smrdel njim, ne meni. Je pa res da so imele "zlate" škatle na sredi še "stolček" pa aluminijasto folijo - kar bi imele verjetno tudi pri dostavi.