lahko po bankini oziroma po robu, tudi ta opcija obstaja.?
hočeš reči, da se ne da peljati drugače po desnem robu?
lahko po bankini oziroma po robu, tudi ta opcija obstaja.?
Prav prijetno ni, če ti line assist popravlja volan, da bi bil na sredini voznega pasu. Varianta je tudi, da imaš prižgan smernik?
Pravkar sem shodil. Ne trudi se z mano.Prav prijetno ni, če ti line assist popravlja volan, da bi bil na sredini voznega pasu. Varianta je tudi, da imaš prižgan smernik
Sicer pa, komu to razlagam? Imaš sploh avto z line assist? Imaš izpit za avto?
Ker je komplet cesta nasuta na njivah. In valda ni narejeno kot je treba. To govorim tam mimo stražgojnce in naprej.Upam sicer, da bodo sedaj spedenali, ko so cesto mimo kidričevega....ker res mi ni jasno zakaj je toliko let že tako katastrofalno stanje.
Je pa res, da so volitve mimo
Tak je standard, seveda se bo šlo na minimum. Pa še vzame se kak mm, da se z "viškom" naredi dvorišče županu pa tistemu k je zrihtal "posu". Simpl.Je treba narediti debelejši asfalt kot 5 cm.
To je poglavitni problem.
Ja, tebe po 70k na leto pa ne?Voznja te utruja?
Ne pogledaš in ni stresno.Pa to jim razlagam celi čas. Ko se sedem v fosilca in vžgem motor, nikoli ne pogledam kazalec za gorivo. V elektrikarju pa je to obvezno prva stvar, ko se sedeš za volan. Stresno.
Kaj furas? Poraba?Ne pogledaš in ni stresno.
Sem moral zdajle vzet telefon in na appu pogledat kolk je sploh štroma v bateriji. Pa kdaj sem nazadnje polnil. Pa ker sem glih imel pri roki še, koiko km sem naredil v 2022. Sicer samo 36k, ampak bi rekel, da vseeno dovolj, da lahko po sebi sodim enega povprečnega voznika.