Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Kje v notranjosti pa niso?
Kaj pa to pomeni? Torej nisi za maske povsod, jih pa imas zaradi odlokov?
Ali bos rekel da taki veste vec kot ihan in se vam vseeno zdijo pametne?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
1. Daj pog00glej pomen besede "povsod", ki si jo sam uporabil in potem tej novi ugotovitvi primerno piši dalje.
2. Nošenje mask NE POMENI AVTOMATSKO podpore vladi/ukrepom.
3. Aja a zdaj se pa Ihana spet lahko upošteva? LOL

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Si tu tolkel po protestnikih, ko so protestirali proti vladnim ukrepom? si ali nisi? Si jih zasmehoval ali nisi?
Si na vse pretege opravičeval policijo, kako so pisali kazni protestnikom? Si ali nisi?
Si podpiral, ko so policaji nezakonito vklenili najstnico? Si ali nisi ?
Odlična argumentacija oz. dokaz, da uporaba maske ipd. torej LE pomeni podporo ukrepom, bravo. :valjamse: :bonk:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.571
2.616
113
še v SLO - ampak komaj
Ne razumete …

Mi, ki ne udrihamo čez ukrepe in jih pokorno izvajamo, smo krivi, da taki kot so “darjani” tudi morajo nositi maske, pa magari pod nosom.
Kako ne razumete, da ne zadnji čas, da nekaj naredimo, da se bodo “darjani” lahko spet prosto gibali. Pa na otroke ne pozabite ….

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.926
113
CDC dajal navodila FB, kako izvajati cenzuro
Eni so kot stara lajna...

kaj pravi Izraelski strokovni štab za c19 o maskah, 5 delov je

Koda:
https://twitter.com/efenigson/status/1492499505517891593

Še vedno maske obvezne ?
8. oktober 2021
Vrhovno sodišče je presodilo, da za izrekanje prekrškovnih sankcij zaradi opustitve nošenja zaščitnih mask v zaprtih javnih prostorih ni bilo zakonske podlage, so sporočili s sodišča.

Maske v Japonski in Južni Koreji, tudi tam so kot kaže sami Balkanci po novem

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: tsunami

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
A je komu kej jasno, kaj je zdaj z obstoječimi karantenami?

Jaz naj imam odločbo o karanteni do 23.2. - zdaj pa ne vem, a grem v ponedelejk v službo ali ne?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113
A je komu kej jasno, kaj je zdaj z obstoječimi karantenami?

Jaz naj imam odločbo o karanteni do 23.2. - zdaj pa ne vem, a grem v ponedelejk v službo ali ne?
Janša, ki se je pred kratkim okužil veselo hodi naokoli že nekaj časa, no ampak nisem prepričan, če zanj veljajo enaki zakoni kot zate.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
»Še nekaj usklajevanj in večina covid 19 ukrepov bo v naslednjih dneh opuščenih,« tako je danes po seji vlade na twitterju zapisal (nelektorirano) predsednik vlade Janez Janša. »Pogoj PCT začasno ostaja samo še v najbolj kritičnih dejavnostih, zaščitne maske pa v zaprtih javnih prostorih in javnem prometu. Vse ostalo bo sproščeno, vendar upoštevajmo priporočila NIJZ.«

#maskedol

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
1. Daj pog00glej pomen besede "povsod", ki si jo sam uporabil in potem tej novi ugotovitvi primerno piši dalje.
2. Nošenje mask NE POMENI AVTOMATSKO podpore vladi/ukrepom.
3. Aja a zdaj se pa Ihana spet lahko upošteva? LOL
Matej včasih se mi zdi, da namerno dlakocepiš in se zaletiš v takšne banalnosti, da se namerno izogneš odgovoru na vprašanje?

Torej podpiraš nošenje mask povsod v notrnjih prostih (razen v zasebnih fizičnih prostorih, kot je stanovanje, hiša, ipd?), kot obvezna prisila za vse (nad 12 let)?

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Matej včasih se mi zdi, da namerno dlakocepiš in se zaletiš v takšne banalnosti, da se namerno izogneš odgovoru na vprašanje?

Torej podpiraš nošenje mask povsod v notrnjih prostih (razen v zasebnih fizičnih prostorih, kot je stanovanje, hiša, ipd?), kot obvezna prisila za vse (nad 12 let)?
:valjamse: :aplauz:

Jaz se izogibam odgovoru na vprašanje? In to mi napišeš ti, ki si na moje vprašanje odgovoril z drugim vprašanjem in nato zdaj motoviliš, ker ti ne odgovorim direktno? A si ti resen? Naj ponovim svoje vprašanje in če dobim odgovor pa lahko nadaljujeva - ali po tvoje nošenje maske glede na spisan post #40.295 dejansko pomeni podporo vladi/ukrepom?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Če ne podpiraš, potem si preveč pasiven v tem.

Obstaja aktiven in pasiven protest; aktiven je pač stati s transparenti na ulici, pasiven pa da rečeš ne maskam (če že govorimo o tem) in jih pač ne nositi, če te kdo v trgovini ustavi, se prijazno zahvališ in zapustiš prostor.
Ampak nič od tega večina ljudi ne počne, zato je logično sklepati da podpirajo ta "ukrep", ali pa so tako betežni in jim je že vseeno, samo da pridejo do fasunge. oz ne, počno še hujše, masko majo gor, ampak pod nosom. liecemerstvo brez primere.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Kaj pa, če večina ljudi nosi maske v trgovini in drugod ker kljub nestrinjanju z nošenjem maske in mnogimi drugimi ukrepi enostavno ne želijo povzročati dodatnih težav ljudem, ki niso odgovorni za nastalo situacijo in se morajo zgolj - tako kot vsi - prebiti skozi dan? To ali pa še kaj drugega ni opcija?

Pa da ti odgovorim na prejšnje meni postavljeno vprašanje z odgovorom, ki sem ga spisal še enkrat ampak ga je očitno treba ponavljat, ker je iz neznanega razloga zelo pomembno kaj si JAZ mislim o ukrepih - nekatere podpiram, večine ne, kljub podpori nekaterim ukrepom pa to niti približno še ne pomeni, da podpiram vlado in njen boj oz. "boj" proti virusu. In predvidevam, da je podobno pri drugih tako da še enkrat - nošenje mask enostavno ne more kar po defaultu pomeniti podpore vladi in ukrepom in tisti, ki misli, da je temu tako, gleda na situacijo zelo ... hmm... ozkogledno.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.524
4.637
113

Obstaja aktiven in pasiven protest; aktiven je pač stati s transparenti na ulici, pasiven pa da rečeš ne maskam (če že govorimo o tem) in jih pač ne nositi, če te kdo v trgovini ustavi, se prijazno zahvališ in zapustiš prostor.
Ampak nič od tega večina ljudi ne počne, zato je logično sklepati da podpirajo ta "ukrep", ali pa so tako betežni in jim je že vseeno, samo da pridejo do fasunge. oz ne, počno še hujše, masko majo gor, ampak pod nosom. liecemerstvo brez primere.
Ko o pasivnosti nabija srb, ki poziva ostale naj nekaj že storijo proti ukrepom, sam pa udobno ždi za tipkovnico.

Aja saj res, ti jebeš v glavo prodajalke, ko si ne daš maske gor. Aktiven res.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR

1645267651349.png

A to pomeni, da si ti betežen in ti je vseeno, samo da prideš do fasunge oz. počneš še hujše, imaš masko gor, ampak pod nosom. Licemeren brez primere? :sprasujemse: :fredi: