Ihan pravi tudi:Ali bos rekel da taki veste vec kot ihan in se vam vseeno zdijo pametne?
pa je Ihan spet poudaril pomembnost cepljenja in dejal, da sta precepljenost in smrti obratno sorazmer
1. Daj pog00glej pomen besede "povsod", ki si jo sam uporabil in potem tej novi ugotovitvi primerno piši dalje.Kje v notranjosti pa niso?
Kaj pa to pomeni? Torej nisi za maske povsod, jih pa imas zaradi odlokov?
Ali bos rekel da taki veste vec kot ihan in se vam vseeno zdijo pametne?
Odlična argumentacija oz. dokaz, da uporaba maske ipd. torej LE pomeni podporo ukrepom, bravo.Si tu tolkel po protestnikih, ko so protestirali proti vladnim ukrepom? si ali nisi? Si jih zasmehoval ali nisi?
Si na vse pretege opravičeval policijo, kako so pisali kazni protestnikom? Si ali nisi?
Si podpiral, ko so policaji nezakonito vklenili najstnico? Si ali nisi ?
Eni so kot stara lajna...Kje v notranjosti pa niso?
Kaj pa to pomeni? Torej nisi za maske povsod, jih pa imas zaradi odlokov?
Ali bos rekel da taki veste vec kot ihan in se vam vseeno zdijo pametne?
https://twitter.com/efenigson/status/1492499505517891593
Janša, ki se je pred kratkim okužil veselo hodi naokoli že nekaj časa, no ampak nisem prepričan, če zanj veljajo enaki zakoni kot zate.A je komu kej jasno, kaj je zdaj z obstoječimi karantenami?
Jaz naj imam odločbo o karanteni do 23.2. - zdaj pa ne vem, a grem v ponedelejk v službo ali ne?
Matej včasih se mi zdi, da namerno dlakocepiš in se zaletiš v takšne banalnosti, da se namerno izogneš odgovoru na vprašanje?1. Daj pog00glej pomen besede "povsod", ki si jo sam uporabil in potem tej novi ugotovitvi primerno piši dalje.
2. Nošenje mask NE POMENI AVTOMATSKO podpore vladi/ukrepom.
3. Aja a zdaj se pa Ihana spet lahko upošteva? LOL
Matej včasih se mi zdi, da namerno dlakocepiš in se zaletiš v takšne banalnosti, da se namerno izogneš odgovoru na vprašanje?
Torej podpiraš nošenje mask povsod v notrnjih prostih (razen v zasebnih fizičnih prostorih, kot je stanovanje, hiša, ipd?), kot obvezna prisila za vse (nad 12 let)?
Ko o pasivnosti nabija srb, ki poziva ostale naj nekaj že storijo proti ukrepom, sam pa udobno ždi za tipkovnico.Če ne podpiraš, potem si preveč pasiven v tem.
Obstaja aktiven in pasiven protest; aktiven je pač stati s transparenti na ulici, pasiven pa da rečeš ne maskam (če že govorimo o tem) in jih pač ne nositi, če te kdo v trgovini ustavi, se prijazno zahvališ in zapustiš prostor.
Ampak nič od tega večina ljudi ne počne, zato je logično sklepati da podpirajo ta "ukrep", ali pa so tako betežni in jim je že vseeno, samo da pridejo do fasunge. oz ne, počno še hujše, masko majo gor, ampak pod nosom. liecemerstvo brez primere.
A je komu kej jasno, kaj je zdaj z obstoječimi karantenami?
Jaz naj imam odločbo o karanteni do 23.2. - zdaj pa ne vem, a grem v ponedelejk v službo ali ne?
Če ne podpiraš, potem si preveč pasiven v tem.
Obstaja aktiven in pasiven protest; aktiven je pač stati s transparenti na ulici, pasiven pa da rečeš ne maskam (če že govorimo o tem) in jih pač ne nositi, če te kdo v trgovini ustavi, se prijazno zahvališ in zapustiš prostor.
Ampak nič od tega večina ljudi ne počne, zato je logično sklepati da podpirajo ta "ukrep", ali pa so tako betežni in jim je že vseeno, samo da pridejo do fasunge. oz ne, počno še hujše, masko majo gor, ampak pod nosom. liecemerstvo brez primere.
Kot kaže ne moreš prekiniti, pravi članek v sn.Nujno branje: karantenska pravila so se spremenila, a ne za vse
Ali novi odlok prekine že odrejeno karanteno in se lahko svobodno gibljete?www.slovenskenovice.si
Obstoječe karantene veljajo.A je komu kej jasno, kaj je zdaj z obstoječimi karantenami?