V bistvu me skrbi, da ne bi odnesel česa do svojih in ženinih staršev.Ko cepljenčke skrbi, da pecivo ni prijelo.
Neprecenljivo.
V bistvu me skrbi, da ne bi odnesel česa do svojih in ženinih staršev.Ko cepljenčke skrbi, da pecivo ni prijelo.
Neprecenljivo.
Ne vem zakaj sem slišal do 7 dni pri teh današnjih variantah?14dni kao(max)...povprečje tam okrog 5dni
katere variante so sedaj pri nas:Ne vem zakaj sem slišal do 7 dni pri teh današnjih variantah?
..hja ,...če bi res rad bil siguren....moraš štet 14 dni od zadnjega dneva ko je žena še pozitivna.Žena pozitivna od sobote, prehladni simptomi. Delam od doma, razen da psa odšetam več ali manj doma. Brez simptomov in negativen test. Za ponedeljek, takrat bo 10 dni mimo, imamo planirane obiske, ki jih bo treba skenslati, sodeč po tvojem citatu.
Obiski odpadejo, ker so tudi sami pozitivni. Toliko kot jih je sedaj pozitivnih (znanci, sorodniki, sodelavci) jih pa niti lani v največjem vrhu ni bilo. Zanimivo mediji nič o tem ne pišejo... Glede na stanje s pomanjkanjem zdravnikov, bo tole zdržalo še kak teden, dva... potem bo pa urgenca v Ljubljani implodirala, ker bodo tja drveli vsi brez dohtarja, ki jih je v LJ OGROMNO.
Obiski odpadejo, ker so tudi sami pozitivni. Toliko kot jih je sedaj pozitivnih (znanci, sorodniki, sodelavci) jih pa niti lani v največjem vrhu ni bilo. Zanimivo mediji nič o tem ne pišejo... Glede na stanje s pomanjkanjem zdravnikov, bo tole zdržalo še kak teden, dva... potem bo pa urgenca v Ljubljani implodirala, ker bodo tja drveli vsi brez dohtarja, ki jih je v LJ OGROMNO.
Zakaj se mi zdi da voham paniko pri tebi. Vsako leto je kdo imel surlo prehlajeno in ker noben ni iskal ničesar, tudi noben ni našel nič. Takrat si isto hodil okoli in nisi paničaril. Zdej, ko si pa našpikan je pa panika? Se mi zdi, da bi bil dober sogovornik za temo: Ste se kdaj počutili "nategnjene"?
V bistvu ni še. Je pa bližje temu.Kovid je mutiral v prehladu podobno obolenje (po simptomih in "nevarnosti"). Čemu drama?
Ta ista stroka priporoča, da se razsuta mivka učinkovito prevaža v nakupovalnih vozičkih.Stroka priporoča zaščitne maske v zaprtih prostorih.
Zakaj se mi zdi da voham paniko pri tebi. Vsako leto je kdo imel surlo prehlajeno in ker noben ni iskal ničesar, tudi noben ni našel nič. Takrat si isto hodil okoli in nisi paničaril. Zdej, ko si pa našpikan je pa panika? Se mi zdi, da bi bil dober sogovornik za temo: Ste se kdaj počutili "nategnjene"?
Stroka priporoča zaščitne maske v zaprtih prostorih.
Narašča število respiratornih obolenj, v zaprtih prostorih so smiselne maske | 24ur.com
V zaprtih prostorih je še vedno smiselna nošnja zaščitnih mask, sploh v prostorih s slabim zračenjem, poudarja infektologinja Bojana Beović. Po njenih besedah so bolnišnice zaradi širjenja respiratornih obolenj trenutno bolj obremenjene, a je stanje boljše kot pretekla leta, ki jih je...www.24ur.com
Če nebi bilo vas kovid histerikov, bi bila gneča pol manjša. Toliko ljudi kot je sedaj brez osebnega zdravnika ni bilo še nikoli v zgodovini države in če samo četrtina teh nuca dohtarja gre pač na urgenco, ker nima kam drugam.Bolniki na ljubljanski urgenci na posteljo čakajo tudi 36 ur in več | 24ur.com
Še nikoli ni bilo tako hudo, težave pa se še stopnjujejo, opozarjajo na dveh največjih urgencah v državi, kjer te dni podirajo rekorde v številu obravnavanih bolnikov. Mariborsko urgenco je denimo samo na božič obiskalo več kot 300 ljudi, Splošno nujno medicinsko pomoč v Ljubljani pa v času...www.24ur.com
Gneča na urgencah: 'premajhne' čakalnice in pomanjkanje stolov | 24ur.com
Slovenske urgence pokajo po šivih, kar občutijo tako bolniki kot zaposleni. "Vse gravitira na nas, čakalnica je premajhna, prostih stolov ni," problematiko izpostavljajo zdravniški delavci, medtem ko ljudem, ki morajo prenočiti tam, delijo odeje. Na ministrstvu za zdravje pravijo, da rešitve...www.24ur.com
Upam, da ne boš rabil pomoči na urgenci v naslednjih tednih. Jebes covid, ko z nujnimi primeri čakaš cel dan na obravnavo.