Pa tebi tuturtu.
Ni vsak fašist ki ima drugačno mnenje od tebe.
Protesti so seveda legitimni v vsaki demokraciji.
Sploh sredini in petkovi po Ljubljani so mi bili najljubši. Medtem ko nekateri lahkokruharji protestirajo ob delavnikih, moramo ostali fino delati, da lahko plačujemo davke za take idiote.
Nabijem vas na organ, vse po vrsti
Nisem jaz tisti, ki je izražal mnenje brez, da bi pogledal film in si nato ustvaril sliko kaj se je dejansko dogodilo. Pavšalizem je danes precej pogosta stvar med ljudmi, ki sicer imajo svoje mnenje, kar je sicer prav, a je ta daleč od realnosti dogodka in časa.
Torej sedaj so vsi ljudje, ki protestirajo proti taki ali drugačni obliki zatiranja lahkokruharji. Zanimiv pogled.
V kolikor bi posedoval časovni stroj, bi vas deportiral kakih 100 let nazaj, kjer bi delali 12-16 ur na dan, vse dni v tednu ter bi zato prejeli mezdo, ki bi pokrila ravno toliko, da bi kupili štruco kruha.
Ker tisti, ki so se uprli temu avtoritativnem izkoriščanju človeka in so zato tudi umrli, so za tvoje pojme lahkokruharji in bi jih nabil na organ.
Če si že pripeljal tematiko lahkokruharjev, ti zaupam podatek, da je v dveh letih v državo prišlo toliko priseljencev, kot še nikoli doslej. V mojem kraju, med sprehodom po mestu že težko slišim slovensko besedo, v vrtcu, katerega obiskujem moj otrok, pa je razmerje slovencev in priseljencev 30/70. Seveda ob tem sam plačujem vrtec skoraj v višini povprečne pokojnine in ob tem dvomim, da priseljenci namenijo € za identično storitev.
Priseljenci kot taki seveda niso nič krivi. Vsak človek ima pravico do migracije v boljše, bolj stabilno okolje, kjer lahko razvija svoj potencial in naslednji generaciji ponudi boljše življenje, kot ga je bil deležen sam. Kar me ob tem moti pa je to, kako sovražna je trenutna retorika do svojih sodržavljanov, kjer jih gladko obmetavate/jo s "komunisti", "lahkokruharji", dočim se resne tematike o priseljevanju po dolgem in počez, brez neke strategije ne upate niti dotakniti s črko na zaslonu, kaj šele z nekim resnim dokumentom zapisanim na papir, kjer bi jasno opredeljeval, kakšna bo strategija priseljenstva v državo.
Se oproščam za precej "offtopic", upam da mi tokrat dovolite objavo, nato se bom pa poizkusil držati tematike.