Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
6e9519f15aff41eec5c8082c0e8b505f.jpg

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.827
2.081
113
Demokratične metode do drugače mislečih. Škoda, da je večini pomembna le politična opredeljenost in ne dejanska miselnost, kaj šele razmišljanje z lastno glavo. Tu mislim predvsem na slepo pripadnost in religijo.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.443
2.151
113
In ta epidemija je lepo razgalila idiote v naši družbi.
Je pa vsaj to pozitivno, da se lahko sedaj normalen človek ogradi od škodljivih idiotov in jih izloči iz svojega življenja.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.443
2.151
113
Se pravi če označim Andy, Darjan, mirsi in podobne za idiote, sem jaz omejen.
Pa kje ti živiš?

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.443
2.151
113
Pa eni si ne zalsuzite zivet leta 2022 niti ne v demokraciji. Kaksno omejeno razmisljanje. Ce bi bili v pretkelosti samo taki ljudje bi se sedaj bili v suznjelastnistvu
Jaz pa smatram, da si vi neprilagojenci, vedno kontra vsemu, vedno iskat neke težave v vsaki malenkosti....
Ne zaslužite živeti v demokraciji.

Kaj pa tako? A tako pa ni prav.? Zaradi mogoče 5-10%, vas neprilagojencev/idiotov imamo vsi ostali že dve leti težave.

Ko je bil največje sranje ste skakali po Ljubljani in se delal norca iz vseh ostalih normalnih ljudi.

Če si neprilagojen idiot, ne pomeni da si nad ostalimi. Si samo idiot, that simple

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
120
43
28
Ljubljana
Gre se za to, da če idioti ne bi skakali tam, kjer jim ni mesto, bi bilo vse ok.
Če stopiš na tračnice pred vlak in te ta povozi , kdo je kriv. Vlak ali idiot?

Sej ne morem verjeti koliko prikritih fašistov dejansko obstaja na planetu. V srednji šoli sem se dolgo spraševal, kako zaboga je lahko Hitlerju in Mussoliniju uspelo tako spreobrniti celotno nacijo, da je začela bolan, sprevržen stampedo nad lastnim prebivalstvom. Dejansko v tistem mladostniškem obdobju si preprosto nisem znal odgovoriti na tako osnovno vprašanje. Takrat sem z delom "Odzivi v slovenskih medijih na Mussolinijev napad na Adis Abebo leta 1935" spremljal dogajanje v slovenskih in jugoslovanskih medijih. Odzivi so bilo povečini mlačni, sem ter tja, se je kateri od časnikov zavedal, kaj to prinaša. Vsi vemo, 4 leta kasneje je prišlo do napada Nemčije na Poljsko in vojna v Evropi se je začela.
Zdaj se boste vprašal, kaj hudiča ima to veze s covid situacijo.
Tudi v tistem času so obstajali ljudje, ki so bili proti vsej tej noriji, ki so se "borili" na ulicah proti temu, kar so slutili ali čutili, da se bo zgodilo. Metode utiševanja, so bile takrat žal še bolj krute kot danes, a takle stampedo konjev v množico mirnih ljudi nakazuje, da se svet ponovno vrti v te smernice.

Če koga, lahko tebe dragi sofuromaš poimenuje za idiota. Ljudjem v svoji državi je "mesto" kjerkoli. Torej SVOBODNO se lahko gibajo po ozemlju SVOJE države in stojijo na ULICI, katero so sami zgradili. Bo šlo? Policija je v tem primeru samo organ, kateri zagotavlja red in čisto nič drugega.
Pošiljanje konjenice med mirne protesnike, pa je milo rečeno načrtna provokacija ljudi, da bi izgubili glavo in začeli z fizičnim protestiranjem. Tako bi oblast lahko imela izgovor, da bi protestnike na silo odstranila in bo preostalemu neopredeljenemu ljudstvu rekla, lejte nasilni so bili, pa smo jih morali odstraniti z vsemi prisilnimi sredstvi. Veste, dragi državljani ne gre za mirne protesnike. Gre za "bele nadvladnike", "naciste", "huligane". Ti vam ne bodo pomagali pri vaših zahtevah, oblast je tista, ki vam zagotavlja vse dobro.

Verjetno večina mladih ljudi to tudi misli, saj ugotavljam, da mlade generacije zgodovina preprosto ne zanima. Dlje od Fortnita večina ne pride. Zato pa lahko imamo večni rek, zgodovina se ponavlja in osel gre enkrat na led, človek pa večkrat.

Močno upam, da se tale prikaz avtoritarne moči v Kanadi preneha mirno. Mislim, da kanadčani ne bodo kar tako z sklonjeno glavo stopili domov in se kesali. Ravno obratno, z večjimi pritiski s strani vlade, bodo postajali ljudje agresivnejši. To pa kot že vemo, ne pelje v nič kaj dobro prihodnost.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.443
2.151
113
Nisem jaz noben fašist, samo hočem povedat da je problem neprilagojen folk ki stalno dela nek drek. S protesti ali brez bi bil rezultat enak. Na koncu bodo vse vlade ukinile ukrepe, nikomur ni v interesu jebat v glavo lasten narod, ker so s tem nepriljubljeni.

Jaz recimo če bi videl tak kordon policije bi se enostavno umaknil. Ne bi rinil v drek in potem jokal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Na koncu bodo vse vlade ukinile ukrepe, nikomur ni v interesu jebat v glavo lasten narod, ker so s tem nepriljubljeni.
Jebat ne, kontrolirat pa. Kovid “pandemija” je bil zelo lep poling za masovno analizo kaj vse pali pri ljudeh in v katero smer naj gre mass control v prihodnje.

Ce pa je to dobro, pa naj vsak pri sebi razmisli.

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
120
43
28
Ljubljana
Zdaj ne vem, ali sva gledala isti video posnetek... Jaz sem videl množico ljudi, katera je MIRNO in sproščeno protestirala proti oblasti. Ja? Torej v demokratičnih državah ima ljudstvo "oblast" in v kolikor se z svojimi izvoljenimi predstavniki ne strinjajo lahko po ustavnem zakonu tudi MIRNO protestirajo. In to imajo vse tako opevane demokratične države na planetu. Noben politik, predsednik ali predsednik vlade tega ne sme zanikati, ali zatirati.
Žal pa je modus operandi oblastnikov sveta enak. Obstati na oblasti ne glede na to, ali te ljudstvo katero te je izvolilo še podpira ali ne. In v "najboljši demokraciji" sveta, za katero se imajo kanadčani, tudi v sanjah nebi pričakoval, da bo oblast/policija med MIRNE protestnike poslala konjenico.
Konjenica v tisti množici je bila samo prikaz moči in čisto nič drugega. Tisti konji niso bili tam zato, ker so morali iti na sprehod ali pa so jih premestili iz ene policijske postaje v drugo. Bili so tam točno z enim in edinim namenom. Nagnati strah v protestnike in zavreti kri med množico. In to dragi sofuromaš je potrebno obsoditi in ne dovoliti, da se oblast katera nima več nobene podpore ljudstva, odzove na tak način.

Vse vlade bodo ukinile ukrepe do jeseni. Nato jih po vsej verjetnosti v dobršni meri lahko pričakujemo nazaj. Covid-a, kot virusa se bomo do neke mere izognili, oziroma bomo lažje živeli z njim, s pomočjo cepiv, zdravil in osebnega zavedanja o zdravju. Ukrepov, diskretidacij, zlobe, privoščljivosti itd., kateri so ob tem priplavali na površje, pa se žal ne bodo več tako lahko rešili.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.443
2.151
113
Samo zate posnetek se 1x. Ce se ti zdi to normalno...

Americani pripravljajo truckers convoy na DC za 3. marec.
Kot vedno,selektivno. Vidiš kordon policistov na konjih in stojiš tam kot tepec. Umakneš se in je stvar rešena.

Oziroma v osnovi ne rines v drek

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
120
43
28
Ljubljana
V Sloveniji je normalno da levi kulturniki ukurijo pred parlamentom.
Tebe bi sicer z veseljem dal na ban, a se mi zdiš tako prikupno zmeden, da te je zanimivo brat. Žal se tudi desni kulturniki ne obnašajo kaj dosti drugače in prirejajo neprijavljene shode, ter nadlegujejo nič krive državljanje.

Torej ugotovila sva, da so ljudje lahko prijazni in spoštljivi in neprijazni in nesramni. V večini primerov, tvoji zapisi spadajo pod slednje. Če bi spremenil retoriko, na prvo, bi mogoče več ljudi spodbudil k temu, da bi bili prvo.
A verjetno pričakujem preveč, saj se nekateri ljudje nikoli ne želijo spremeniti in v neprijaznosti in nesramnosti prav uživajo.