Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.443
2.142
113
Pa tebi tuturtu.
Ni vsak fašist ki ima drugačno mnenje od tebe.
Protesti so seveda legitimni v vsaki demokraciji.

Sploh sredini in petkovi po Ljubljani so mi bili najljubši. Medtem ko nekateri lahkokruharji protestirajo ob delavnikih, moramo ostali fino delati, da lahko plačujemo davke za take idiote.
Nabijem vas na organ, vse po vrsti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Seveda ne. Smo spet pedersko korektni?
Seveda ne, samo nasmejalo me je pedrsko zavajanje (andyjev post #40.320 s twittom johnsona), ki sem ga tudi izpostavil, sedaj pa dobivam replike, ki se jih lahko razume kot da se to glede česa se zavaja dejansko dogaja. Te zanima še kaj drugega? :srce:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
Pa tebi tuturtu.

Sploh sredini in petkovi po Ljubljani so mi bili najljubši. Medtem ko nekateri lahkokruharji protestirajo ob delavnikih, moramo ostali fino delati, da lahko plačujemo davke za take idiote.
Kdaj pa si ti kretenko iz luknje prilezel? Debilko je dobil dostop do interneta. To imate za vikend odprt dostop do normalnega sveta.

p.s. namerno pišem nekulturno, ker je to v tem delu foruma dovoljeno in sprejemljivo. Pa brez zamere

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
Seveda ne, samo nasmejalo me je pedrsko zavajanje (andyjev post #40.320 s twittom johnsona), ki sem ga tudi izpostavil, sedaj pa dobivam replike, ki se jih lahko razume kot da se to glede česa se zavaja dejansko dogaja. Te zanima še kaj drugega? :srce:
Niti ne. Če je normalno, da se s konji tera med protestniki, je potem vse ok.

• Haha
Reactions: Matey

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Tebe bi sicer z veseljem dal na ban, a se mi zdiš tako prikupno zmeden, da te je zanimivo brat. Žal se tudi desni kulturniki ne obnašajo kaj dosti drugače in prirejajo neprijavljene shode, ter nadlegujejo nič krive državljanje.

Torej ugotovila sva, da so ljudje lahko prijazni in spoštljivi in neprijazni in nesramni. V večini primerov, tvoji zapisi spadajo pod slednje. Če bi spremenil retoriko, na prvo, bi mogoče več ljudi spodbudil k temu, da bi bili prvo.
A verjetno pričakujem preveč, saj se nekateri ljudje nikoli ne želijo spremeniti in v neprijaznosti in nesramnosti prav uživajo.
Me veseli da ti je všeč da se talibansko ukuri pred parlamentom...
5bf58081d1572328c79c8302641a0ddb.jpeg

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Žal se tudi desni kulturniki ne obnašajo kaj dosti drugače in prirejajo neprijavljene shode,
Tole si se zlagala kolikor si dolga in široka. Vlasta Jeseničnik putikapressssssss
Vprašaj erikson ...k je prjšnja leta obsedeno iskal če je kakšen shod ali protest iz desne strani slučajno NEprijavljen. Jih ni bilo...

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
120
43
28
Ljubljana
"A western leader ordered the authorities to crush the scull of a granny"? Seriously? In sploh ne dvomim, da temu nekateri dejansko verjamejo.
Se strinjam. Tudi jaz menim, da oblasti niso želele namerno poškodovati lobanjo starejše gospe. Verjamem, pa da je retorika s strani oblastnikov po tem dogodku v stilu sofuromaša dejana, češ kaj pa je bila tam idiotka stara. Mi smo samo konje malo peljali na sprehod v množico ljudi...

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
120
43
28
Ljubljana
Me veseli da ti je všeč da se talibansko ukuri pred parlamentom...
Poglej priponko 52939
Hmm.. besedo ukuri prvič slišim, za talibane v državi prav tako. Kar jaz vidim na sliki, je množico ljudi, ki se greje, ker jim oblastniki dvigujejo cene energentov do neba. Se mi zdi, da bo tak pogled pri nas v prihodnosti zelo pogost. Verjetno bo na koncu vsake ulice takole gorelo, saj si oblastniki po Evropi in seveda tudi pri nas precej želijo obubožanega naroda, da bo ta le bolj poslušen, kot je bil do sedaj.

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
120
43
28
Ljubljana
Pa tebi tuturtu.

Nisem jaz tisti, ki je izražal mnenje brez, da bi pogledal film in si nato ustvaril sliko kaj se je dejansko dogodilo. Pavšalizem je danes precej pogosta stvar med ljudmi, ki sicer imajo svoje mnenje, kar je sicer prav, a je ta daleč od realnosti dogodka in časa.
Torej sedaj so vsi ljudje, ki protestirajo proti taki ali drugačni obliki zatiranja lahkokruharji. Zanimiv pogled.
V kolikor bi posedoval časovni stroj, bi vas deportiral kakih 100 let nazaj, kjer bi delali 12-16 ur na dan, vse dni v tednu ter bi zato prejeli mezdo, ki bi pokrila ravno toliko, da bi kupili štruco kruha.
Ker tisti, ki so se uprli temu avtoritativnem izkoriščanju človeka in so zato tudi umrli, so za tvoje pojme lahkokruharji in bi jih nabil na organ.

Če si že pripeljal tematiko lahkokruharjev, ti zaupam podatek, da je v dveh letih v državo prišlo toliko priseljencev, kot še nikoli doslej. V mojem kraju, med sprehodom po mestu že težko slišim slovensko besedo, v vrtcu, katerega obiskujem moj otrok, pa je razmerje slovencev in priseljencev 30/70. Seveda ob tem sam plačujem vrtec skoraj v višini povprečne pokojnine in ob tem dvomim, da priseljenci namenijo € za identično storitev.

Priseljenci kot taki seveda niso nič krivi. Vsak človek ima pravico do migracije v boljše, bolj stabilno okolje, kjer lahko razvija svoj potencial in naslednji generaciji ponudi boljše življenje, kot ga je bil deležen sam. Kar me ob tem moti pa je to, kako sovražna je trenutna retorika do svojih sodržavljanov, kjer jih gladko obmetavate/jo s "komunisti", "lahkokruharji", dočim se resne tematike o priseljevanju po dolgem in počez, brez neke strategije ne upate niti dotakniti s črko na zaslonu, kaj šele z nekim resnim dokumentom zapisanim na papir, kjer bi jasno opredeljeval, kakšna bo strategija priseljenstva v državo.

Se oproščam za precej "offtopic", upam da mi tokrat dovolite objavo, nato se bom pa poizkusil držati tematike.

• Všeč mi je
Reactions: Trigger

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.443
2.142
113
Čisto kontra temu kar sem napisal.
In ja protesti pri nas so bili organizirani in koordinirani, verjetno za glavne agitatorje dobro plačani.

Za priseljevanje se zahvali prejšnjim vladam, glupi Merklci in brezjajčni evropski politiki. Wilkkomen refugees, katastrofa za Evropo...

Zdaj imam pa dovolj ne da se mi več.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Kakršnokoli je že - definitivno ni kanadski PV (ali kdorkoli drug od vodilnih) dejansko dal ukaza, da se neki protestirajoči babici stre lobanjo.
Izredno stanje imajo prvic v zgodovini drzave, ki daje PVju neomejena pooblastila. Ves da so ljudem, ki donirajo denar, zaprli bancne racune in prepovedali uporabo “vseh” kriptovalut.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Se strinjam. Tudi jaz menim, da oblasti niso želele namerno poškodovati lobanjo starejše gospe. Verjamem, pa da je retorika s strani oblastnikov po tem dogodku v stilu sofuromaša dejana, češ kaj pa je bila tam idiotka stara. Mi smo samo konje malo peljali na sprehod v množico ljudi...
Verjetno res. Bolana sprenevedanja, zavajanja itd. najdeš na obeh straneh.