Ne, ne, ni rešeno, ker so policajo dobili ukaz, da trejo glave...Kot vedno,selektivno. Vidiš kordon policistov na konjih in stojiš tam kot tepec. Umakneš se in je stvar rešena.
Ne, ne, ni rešeno, ker so policajo dobili ukaz, da trejo glave...Kot vedno,selektivno. Vidiš kordon policistov na konjih in stojiš tam kot tepec. Umakneš se in je stvar rešena.
Te dodajamZa idiote si oznacil demokraticne protestnike.
Veš da....Ne, ne, ni rešeno, ker so policajo dobili ukaz, da trejo glave...
Saj ves kaksno stanje je razglaseno v kanadi?"A western leader ordered the authorities to crush the scull of a granny"? Seriously? In sploh ne dvomim, da temu nekateri dejansko verjamejo.
Kakršnokoli je že - definitivno ni kanadski PV (ali kdorkoli drug od vodilnih) dejansko dal ukaza, da se neki protestirajoči babici stre lobanjo.Saj ves kaksno stanje je razglaseno v kanadi?
Seveda ne. Smo spet pedersko korektni?Kakršnokoli je že - definitivno ni kanadski PV (ali kdorkoli drug od vodilnih) dejansko dal ukaza, da se neki protestirajoči babici stre lobanjo.
Seveda ne, samo nasmejalo me je pedrsko zavajanje (andyjev post #40.320 s twittom johnsona), ki sem ga tudi izpostavil, sedaj pa dobivam replike, ki se jih lahko razume kot da se to glede česa se zavaja dejansko dogaja. Te zanima še kaj drugega?Seveda ne. Smo spet pedersko korektni?
Kdaj pa si ti kretenko iz luknje prilezel? Debilko je dobil dostop do interneta. To imate za vikend odprt dostop do normalnega sveta.Pa tebi tuturtu.
Ni vsak fašist ki ima drugačno mnenje od tebe.
Protesti so seveda legitimni v vsaki demokraciji.
Sploh sredini in petkovi po Ljubljani so mi bili najljubši. Medtem ko nekateri lahkokruharji protestirajo ob delavnikih, moramo ostali fino delati, da lahko plačujemo davke za take idiote.
Nabijem vas na organ, vse po vrsti
Niti ne. Če je normalno, da se s konji tera med protestniki, je potem vse ok.Seveda ne, samo nasmejalo me je pedrsko zavajanje (andyjev post #40.320 s twittom johnsona), ki sem ga tudi izpostavil, sedaj pa dobivam replike, ki se jih lahko razume kot da se to glede česa se zavaja dejansko dogaja. Te zanima še kaj drugega?
Me veseli da ti je všeč da se talibansko ukuri pred parlamentom...Tebe bi sicer z veseljem dal na ban, a se mi zdiš tako prikupno zmeden, da te je zanimivo brat. Žal se tudi desni kulturniki ne obnašajo kaj dosti drugače in prirejajo neprijavljene shode, ter nadlegujejo nič krive državljanje.
Torej ugotovila sva, da so ljudje lahko prijazni in spoštljivi in neprijazni in nesramni. V večini primerov, tvoji zapisi spadajo pod slednje. Če bi spremenil retoriko, na prvo, bi mogoče več ljudi spodbudil k temu, da bi bili prvo.
A verjetno pričakujem preveč, saj se nekateri ljudje nikoli ne želijo spremeniti in v neprijaznosti in nesramnosti prav uživajo.
Tole si se zlagala kolikor si dolga in široka. Vlasta Jeseničnik putikapressssssssŽal se tudi desni kulturniki ne obnašajo kaj dosti drugače in prirejajo neprijavljene shode,
Se strinjam. Tudi jaz menim, da oblasti niso želele namerno poškodovati lobanjo starejše gospe. Verjamem, pa da je retorika s strani oblastnikov po tem dogodku v stilu sofuromaša dejana, češ kaj pa je bila tam idiotka stara. Mi smo samo konje malo peljali na sprehod v množico ljudi..."A western leader ordered the authorities to crush the scull of a granny"? Seriously? In sploh ne dvomim, da temu nekateri dejansko verjamejo.
Hmm.. besedo ukuri prvič slišim, za talibane v državi prav tako. Kar jaz vidim na sliki, je množico ljudi, ki se greje, ker jim oblastniki dvigujejo cene energentov do neba. Se mi zdi, da bo tak pogled pri nas v prihodnosti zelo pogost. Verjetno bo na koncu vsake ulice takole gorelo, saj si oblastniki po Evropi in seveda tudi pri nas precej želijo obubožanega naroda, da bo ta le bolj poslušen, kot je bil do sedaj.Me veseli da ti je všeč da se talibansko ukuri pred parlamentom...
Poglej priponko 52939
Huh...pa taka expert strokovnjakinja.Hmm.. besedo ukuri prvič slišim, za talibane v državi prav tako.
Nisem jaz tisti, ki je izražal mnenje brez, da bi pogledal film in si nato ustvaril sliko kaj se je dejansko dogodilo. Pavšalizem je danes precej pogosta stvar med ljudmi, ki sicer imajo svoje mnenje, kar je sicer prav, a je ta daleč od realnosti dogodka in časa.Pa tebi tuturtu.
Ni vsak fašist ki ima drugačno mnenje od tebe.
Protesti so seveda legitimni v vsaki demokraciji.
Sploh sredini in petkovi po Ljubljani so mi bili najljubši. Medtem ko nekateri lahkokruharji protestirajo ob delavnikih, moramo ostali fino delati, da lahko plačujemo davke za take idiote.
Nabijem vas na organ, vse po vrsti
Ne zamerim, kar prosto.Kdaj pa si ti kretenko iz luknje prilezel? Debilko je dobil dostop do interneta. To imate za vikend odprt dostop do normalnega sveta.
p.s. namerno pišem nekulturno, ker je to v tem delu foruma dovoljeno in sprejemljivo. Pa brez zamere
Izredno stanje imajo prvic v zgodovini drzave, ki daje PVju neomejena pooblastila. Ves da so ljudem, ki donirajo denar, zaprli bancne racune in prepovedali uporabo “vseh” kriptovalut.Kakršnokoli je že - definitivno ni kanadski PV (ali kdorkoli drug od vodilnih) dejansko dal ukaza, da se neki protestirajoči babici stre lobanjo.
Verjetno res. Bolana sprenevedanja, zavajanja itd. najdeš na obeh straneh.Se strinjam. Tudi jaz menim, da oblasti niso želele namerno poškodovati lobanjo starejše gospe. Verjamem, pa da je retorika s strani oblastnikov po tem dogodku v stilu sofuromaša dejana, češ kaj pa je bila tam idiotka stara. Mi smo samo konje malo peljali na sprehod v množico ljudi...