Bom dvignil tole temo.
Na eni lokaciji se je en star Beko pralni stroj (še z inox bobnom) odločil, da občasno ne bo ožel v redu.
Ker je nesmiselno, da sploh gledam za popravilo, me zanima, kaj sedaj kupiti. Pralni stroj se rabi samo za osnovno pranje, ni potrebe po nobeni povezljivosti, samodejnem tehtanju in doziranju, 2000 vrtljajev centrifugo, blablabla ne vem kakšnih novih funkcijah.
Vzel bom nekaj cenejšega (pa ni problem v denarju, ampak dejansko se na tej lokaciji ne potrebuje nič drugega) in me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s temi cenejšimi zadevami. Kot sem prebral gor naj bi bili najcenejši Bekoti sedaj plastični, karkoli že to pomeni. Ta, ki ga sedaj imam je kot izgleda še pločevinast

.
Če ima kdo kakšen predlog za kolikor toliko kvaliteten
OSNOVEN pralni stroj, se priporočam za predlog.
Pa še ena zadeva, če bi ga morda vseeno še rešil, če sam pogledam: občasno mi rjavo pobarva perilo. Sem pogledal filter spodaj in je čist in me zanima, če je že kdo imel tak primer in kaj je bilo.
In pa kaj bi bilo to, da občasno ne ožame. Je morda problem v tem, če je pretežko perilo noter? Bom potestiral z manj perila.