Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.926
113
C19 histerija se bo še povečevala
YouTube CEO Wojcicki recommends governments pass laws to gain more control over online speech, and elsewhere.

wef članica seveda

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Vlada dela...

...oz zavlačuje da bo sproščanje bolj blizu volitev?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113
Vlada dela...

Ko se je šlo za zategovanje ukrepov, so pa znali tweetniti ob desetih zvečer, z veljavnostjo ukrepa ob polnoči.

Itak zavlačuje, da bo sproščanje bližje volitev. Pa saj ljudje so veseli že ob obljubah, da sproščanje, čeprav ne vedo kakšno, bo če sploh bo. Zakaj bi torej sproščali?
Torej prepoved druženja z ljudmi izven gospodinjstva danes še velja?

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Itak nihče več ne jebe ukrepov, vsaj na podeželju. V LJ še vsi prestrašni, maske celo preko nosa v Lidlu, medtem ko kje drugje opazim že kar lepo število ljudi brez maske v celoti.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.525
4.637
113
Zadnje dva meseca sem bil večkrat na smučišču v Kranjski Gori. Ko je bilo stanje še "hudo" ni noben težil z maskami v vrstah, PCT so preverili na hitro preko šipe ko si kupil karto, v vrstah pred žičnicami ni noben težil, skratka vse dokaj normalno. Gre za dejavnost v naravi.

Zdaj ko je splošno stanje ok, so očitno dobili inšpekcijo in prejšnji vikend sem bil spet tam.

Dodatno omejene vrste za nakup kart. Varnostniki v vsaki vrsti, ki so vpili "maske gor", isti varnostniki so opletali s telefoni in skenirali PCT vsem po vrsti, osebne, ni da ni. Prideš do okenčka za nakup karte, teta vpije, kje imam PCT. Jo nakurim, da sem bil že skeniran v sami vrsti. Nima veze, pokaži PCT še enkrat. Kupiš karto, greš v vrsto za žičnico, nov varnostnik vpije "maske gor!".

Vem, da smučišče ni krivo, ker jih silijo v to s kaznimi inšpektorji, ki pa so skupaj z nadrejenimi do ministrstva za nataknit na kol.

• Všeč mi je
Reactions: dejan_

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Kaj pa meni more ta virus? Zaradi malo povišane temp in kihanja se ne bom sekiral.

Če pa kdo se, pa ima tam cepivo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.945
-8.637
113
Marsikaj ti lahko.

Znova...A si probal kdaj Ihanovo nalito vino? Ali ti paše samo v tem trenutku?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
No, veš kaj sem pa res včeraj v trgovini naredil, ko sem videl da za mano stoji en relativno šibak starejši občan, sem si potegnil masko preko nosu, pa se malo odmaknil, čeprav je on rinil klasično pol metra v mene.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.945
-8.637
113
Znova...A si probal kdaj Ihanovo nalito vino? Ali ti paše samo v tem trenutku?

Btw, že v tem, kar si prilimal imaš:

pa je Ihan spet poudaril pomembnost cepljenja in dejal, da sta precepljenost in smrti obratno sorazmerna.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.266
4.097
113
No, veš kaj sem pa res včeraj v trgovini naredil, ko sem videl da za mano stoji en relativno šibak starejši občan, sem si potegnil masko preko nosu, pa se malo odmaknil, čeprav je on rinil klasično pol metra v mene.
Darjan je postal družbeno odgovororen občan!!!
Saj ne moreš verjeti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Gospodarski minister Zdravko Počivalšekse zavzema za odpravo PCT-pogoja tudi pri servisnih storitvah in podaljšanje obratovalnega časa gostinskih lokalov na polnoč, pa tudi za odprtje diskotek. Notranji minister Aleš Hojs pa bi odpravil vse omejitve.

Wow, kaj te s Hojsom je?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113
Gospodarski minister Zdravko Počivalšekse zavzema za odpravo PCT-pogoja tudi pri servisnih storitvah in podaljšanje obratovalnega časa gostinskih lokalov na polnoč, pa tudi za odprtje diskotek. Notranji minister Aleš Hojs pa bi odpravil vse omejitve.

Wow, kaj te s Hojsom je?
Volitve....

Morajo pa pazit, ker stare mame. si slišal uno k je lepo kofetkala v centru Maribora s sončnimi cvikami na nosu.... "ukrepov ne bi sproščala prehitro, ker nea vemo koliko je še tega okoli.... Tok o starih mamah.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Vlada dela...

Ne upajo sprejeti, ker je Janša v tujini. :jok:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113
A prej, ko so pa zapiral občine so pa lahko iz leptopov sprejemal odloke. Zdaj, ko je treba nehat pa .... Očitno mora Bitenc teste ponucat.....