Bademajster pije vodo, kot pravi.Imunolog Alojz Ihan nalil čistega vina. Ga bo vlada slišala?
Ko se je šlo za zategovanje ukrepov, so pa znali tweetniti ob desetih zvečer, z veljavnostjo ukrepa ob polnoči.Vlada dela...
Vlada ni odločala o ukrepih, sproščanja ne bo | 24ur.com
Ob vse boljši epidemiološki sliki v državi so pričakovanja glede sproščanja protikoronskih ukrepov vse večja. Vlada bi morala o rahljanju omejitev odločati na četrtkovi seji, a je bila ta sklicana šele pozno zvečer, po naših informacijah pa o ukrepih niso odločali. Kljub napovedim strokovne...www.24ur.com
...oz zavlačuje da bo sproščanje bolj blizu volitev?
Imunolog Alojz Ihan nalil čistega vina. Ga bo vlada slišala?
pa je Ihan spet poudaril pomembnost cepljenja in dejal, da sta precepljenost in smrti obratno sorazmerna.
Darjan je postal družbeno odgovororen občan!!!No, veš kaj sem pa res včeraj v trgovini naredil, ko sem videl da za mano stoji en relativno šibak starejši občan, sem si potegnil masko preko nosu, pa se malo odmaknil, čeprav je on rinil klasično pol metra v mene.
Saj je odgovoren, samo na alterju niDarjan je postal družbeno odgovororen občan!!!
Saj ne moreš verjeti.
Volitve....Gospodarski minister Zdravko Počivalšekse zavzema za odpravo PCT-pogoja tudi pri servisnih storitvah in podaljšanje obratovalnega časa gostinskih lokalov na polnoč, pa tudi za odprtje diskotek. Notranji minister Aleš Hojs pa bi odpravil vse omejitve.
Wow, kaj te s Hojsom je?
Ne upajo sprejeti, ker je Janša v tujini.Vlada dela...
Vlada ni odločala o ukrepih, sproščanja ne bo | 24ur.com
Ob vse boljši epidemiološki sliki v državi so pričakovanja glede sproščanja protikoronskih ukrepov vse večja. Vlada bi morala o rahljanju omejitev odločati na četrtkovi seji, a je bila ta sklicana šele pozno zvečer, po naših informacijah pa o ukrepih niso odločali. Kljub napovedim strokovne...www.24ur.com
...oz zavlačuje da bo sproščanje bolj blizu volitev?