Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Ahaha, kera fora :D

darjan - glede na tvoj lajk posta, a se strinjaš z njo ali kaj? To bi bilo namreč malce presenetljivo, saj Ryanair v bistvu pravi namesto Novaxxa, da niso anti-vax ampak so anti-vax, torej se posmehujejo đokotu, ker pravi, da ni anti-vax potem pa z drugimi besedami pove, da je točno to, LoL :D

Se ti ne zdi žalosten in nizkoten ta njihov "post"?

• Všeč mi je
Reactions: Evrokrat

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113

GOP House Committee members have called on seven scientists—who were participants in Dr. Anthony Fauci’s secret teleconference that took place on Feb. 1, 2020—to provide answers for their actions under oath.

All of these scientists initially believed COVID-19 likely leaked from the Wuhan lab but suddenly reversed course after privately speaking with then-NIH director Francis Collins and Fauci.

Several of these scientists were involved in the same-day drafting and subsequent publication of the infamous Proximal Origin article that dismissed the lab leak theory. These same scientists were also part of a group that promoted a natural origin narrative to the National Academy of Sciences just two days after the teleconference.

As the House Committee Members note, it is unclear what science, if any, changed in the space of 48 hours.

What does seem clear is that the many lies surrounding the formation of the natural origin narrative are finally breaking.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.555
113
EU
Danes med deseto in štirinajsto uro, ne bo možno dobiti potrdila o testiranju. Stavka zdravnikov in farmacevtov.
Torej, število ugotovljenih korona okužb bo močno padlo, in lahko ukinejo omejitve.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Če lahko zdravniki stavkajo pomeni da niso na robu zmožnosti in si celo lahko privoščijo par ur na dan "brezdelja".

Že veliko prej bi se lahko skinilo ukrepe, ker zgleda nismo bili na robu...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.945
-8.637
113
Da še malo razvlečemo paniko...

Ja ne vem, zakaj paničariš ob navajanju dejstev?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
In smrti so posledica sproscanj pred kratkim? Koliko casa, cca, traja od okuzbe, hoapitalizacije, “zdravljenja” in do smrti?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.945
-8.637
113
In smrti so posledica sproscanj pred kratkim? Koliko casa, cca, traja od okuzbe, hoapitalizacije, “zdravljenja” in do smrti?

Sicer je v naslovu slabo zapisano, ostalega pa ti itak nisi prebral... Pa še to ne piše, da so smrti posledica sproščanj, ampak da s sproščanjem(v času sproščanja) naraščajo tudi smrti

Med valom, ki ga poganja omikron, je Danska samo v šestih tednih zabeležila dvakrat več smrti zaradi covida-19 kot v petih mesecih v primeru delte. Podobno je tudi v Španiji. 11. februarja je država poročala o 251 smrtnih primerih, 1. decembra lani pa o 25.

Smrtni primeri so visoko, a vseeno opuščajo ukrepe

• Všeč mi je
Reactions: darjan

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
Ahaha, kera fora :D

darjan - glede na tvoj lajk posta, a se strinjaš z njo ali kaj? To bi bilo namreč malce presenetljivo, saj Ryanair v bistvu pravi namesto Novaxxa, da niso anti-vax ampak so anti-vax, torej se posmehujejo đokotu, ker pravi, da ni anti-vax potem pa z drugimi besedami pove, da je točno to, LoL :D
hahahah kaki umotvor si spisal, ti letalci so prav taki debilkoti kot ti hahahaha

• Všeč mi je
Reactions: Matey

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Hahaha

Najprej ukinitev pogoja PCT v najmanj tveganih dejavnostih, predlagajo tudi opustitev mask v šolah, vsaj v razredih, postopno pa tudi konec samotestiranja učencev. "V naslednjih dneh in tednih bo skladno z izboljšano epidemiološko situacijo ter predlogom strokovnih skupin odpravljena ali zrahljana večina omejevalnih ukrepov," je napovedal premier Janez Janša.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Hahaha

Najprej ukinitev pogoja PCT v najmanj tveganih dejavnostih, predlagajo tudi opustitev mask v šolah, vsaj v razredih, postopno pa tudi konec samotestiranja učencev. "V naslednjih dneh in tednih bo skladno z izboljšano epidemiološko situacijo ter predlogom strokovnih skupin odpravljena ali zrahljana večina omejevalnih ukrepov," je napovedal premier Janez Janša.

Ravno do volitev. Dobro je to naštudiral, da se ravno sklada.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in darjan

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.454
3.553
113
In zdaj mu bodo množice ploskale. Mene bolj zanima, kaj bo s cepivi, katera so na zalogi in jim tiktaka rok uporabe in še bolj zaskrbljujoče, kakšne plane imajo za naročena še ne dobavljena cepiva.
Morda se je pa v ozadju nekaj močno spremenilo, ker na TV ni več napisov "cepimo se", iz profilov na družabnih omrežij izginjajo ikone inekcije, nekateri so začeli govoriti kontra stvari, za katere so še pred pol leta zagovarjali, itd...
Aja, baje se je med tem časom znanost spremenila. :aplauz:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.070
113
Čaka se cepivo za omikron, potem ko bo prišlo gremo pa nov krog PCTja in tam do jeseni/zime spet novo mutacijo virusa (s superlativi kot je "30x večja kužnost") in take in drugačne omejitve.

• Žalosti me
Reactions: kajn

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Jesen bo spet pestra, če ne bo narod vdaril po mizi - kar pa iz izkušenj gladko rečemo da ne bodo.