Nisem verjel ko mi je en razlagal za audija a4. Norija.Wtf??
Nisem verjel ko mi je en razlagal za audija a4. Norija.Wtf??
ma je tu tu, ker so postavke in normativi enaki iz istega programa, katerega skrbnik je proizvajalec.Ful bi bilo fajn primerjati ceno servisnih storitev na rednih servisih v AUT in SLO. Material in delo ter skupna cena za enako vozilo.
Pa mogoce na koncu se placo avstrijskega mehanika in nasega. Tistega ki sravfaFul bi bilo fajn primerjati ceno servisnih storitev na rednih servisih v AUT in SLO. Material in delo ter skupna cena za enako vozilo.
Ne vozijo brezvrazloga sem na servis gastarbeitei. Sploh večje zadeve.Ful bi bilo fajn primerjati ceno servisnih storitev na rednih servisih v AUT in SLO. Material in delo ter skupna cena za enako vozilo.
Ne vozijo brez razloga naši "jugoviči" v Srbijo servisirat - generalka normalnega avta ranga 300€. Če spotoma obiščejo še familijo je to vin-vin.Ne vozijo brezvrazloga sem na servis gastarbeitei. Sploh večje zadeve.
Ne ne, xtra future... Mora bitpa Presneto formula, navadno olje .52 specifiakcije ki stane malega človeka 10€ na liter...tam ti ga pa iz soda rukne za 20. Pač , goljuf. praksa in služenje na delih. Ne olepšuj... Vsako delo pa to, je itak druga postavka.
da ne pišemo raje še olja ATF... tam šele, lupi rajo sistem
Isto je z ADblue....servis 70 €, petrol 23€
total: https://motornaolja.com/produkt/total-quartz-ineo-first-0w-20/
Na ACju (emlifrayu) ne vidim AT in DE tablic.Ne vozijo brezvrazloga sem na servis gastarbeitei. Sploh večje zadeve.
No to ti vsak pameten mehanik pove. Da če je rob menjaj vse. Rob pa se slej kot prej naredi. Poglej površino izrabljene pakne, vsaj moja je bila precej zaobljena. Če na tak nedrejan disk daš nove pakne, bodo nekaj časa prijemale le po robovih, kasneje pa same dobilo ovalno obliko, kar se bo kasneje še samo potenciralo. Saj gre, bremza se tudi, ampak, tako kot pri gumah, jaz tukaj nebi bil preveč škrt.Nisem verjel ko mi je en razlagal za audija a4. Norija.
A ko greš v gostilno na južno tudi kuharja fehtaš, da bosta skupaj kuhala, da bo pol mal cenejš račun za kosilo?Potem pa še fehtanje pri popoldancu, da sma skupaj menjala in še njemu 50taka v žep.
Ne bit pameten če ne poznaš situacije. Pa če že hočeš, popoldanc je moj kolega, pa namesto da grema skupaj na pir, sma šla v delavnico, tam spila vsak en heineken, in ja na koncu sem ga pa plačal. Kje je zdaj tvoj problem?A ko greš v gostilno na južno tudi kuharja fehtaš, da bosta skupaj kuhala, da bo pol mal cenejš račun za kosilo?
Kaj zdaj misliš, da vsi pijejo kaj, Pils? Ali vsak ki je danes mehanik pije Union. Daj razsvetli me, kje je zapisano kako pijačo MORA danes pit mehanik, sploh popoldanski?Od kdaj mehankari pijejo hajniken??
10min dela po osi....biax iz Merkurja pa baterijska vrtalka....pobrusiš rob in gasa....To je tudi zato ker enako kot pri VW-ju naredijo tako, da moraš tudi diske menjeati, ker se naredi rob. Pri normalnih avtomobilih bi lahko samo obloge menjal.