Bruselj eksplozija

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Prvi google zadetek za omenjeno geslo
hysterical-1.gif
:
http://www.primorske.si/Primorska/Istra/Nacrt-za-Kastel--novo-sredisce-ali-betonska-bomba.aspx
2403559-776387.PNG

Priponke

• 2403559-776387.PNG
    2403559-776387.PNG
    293,3 KB · Ogledi: 155

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.959
2.634
113
ksz Včasih sem bil zagovornik Palestincev in Co. Sem bil mnenja da sem jim dela velika krivica.

Sedaj že nekaj časa nisem več. In to bo to kar bodo dosegli teroristi. Zmeraj več nas bo sovražilo njih in posledično zmeraj več njih bo sovražilo nas.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Da bi v google tipkal "bomba načrt" moraš biti pa res teslo
hysterical-1.gif
Če nimaš IQ glih na sobni temperaturi, si pogledaš le par reakcij, ostalo pa spacaš sam.
Tu nekaj ne štima- da sam sestaviš bombo moraš imeti IQ nad sobno temperaturo, da pa sam sebe raztreliš v imenu Alaha pa moraš biti mahnjen, torej imeti IQ pod sobno temperaturo
stupid-1.gif

PS- ali pač sestavljajo bombe eni, razstreljujejo pa se drugi in stvar ni spontana ampak organizirana in vodena iz centrov (npr. takšnega, kot ga gradimo v Lublani)
stupid-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
https://www.wfp.org/hunger/stats

Evo ti, zdej pa lepo [cenzura] off, pa še mal sam naprej brski po googlu
In kje je tu viden tvoj prispevek, da bi bilo tega manj
stupid-1.gif

PS- moj prispevek k zmanjšanju trpljenja ljudi lahko vidiš tu na Alterju
evil.gif

Opravičevalci so začeli z delom.
https://twitter.com/tfajon/status/712224003801358338
Citat:

Nedolžne žrtve so grozljiva cena, hudo mi je, a ne bomo se pustili ustrahovati. Muslimani ni enako teroristi.
2403565-ppp.png

Priponke

• 2403565-ppp.png
    2403565-ppp.png
    131,7 KB · Ogledi: 161

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Izdajalski politiki v navezi z kameltrajbarji so nam to zakuhali.

Izdajalska politika ni zmožna uredit razmer:
ker so nesposobni, ker FDV in filofax in upravna fakulteta pač ni ravno stik z realnostjo
ker se bojijo za položaje, da čimdlje vlečejo plače
ker se slepijo pred realnostjo, saj se bojijo srečati z realnim stanje,
omejujejo mojo in tvojo svobodo v imenu boja proti terorizmu,
ker prepovedujejo javno obveščanje v medijih o realnem stanju,
ker omejujejo gibanje nas staroselcev, medtem ko čez mejo hodi na tisoče ilegalnihi migrantov.
ker nimajo zero tolerance do islamskih klerikov v Eu, ki podpihujejo sovraštvo (mogoče bo moj post prijavljenkot sovražni govor, ker pač sem staroselec)

467716-post_slo.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Kot sem že enkrat rekla:
kmalu se bo treba opravičevat, če bo človek v okviru nekega povprečja, to pomeni - če ne bo gej, če ne bo vegi, če ne bo vegan, če ne bo muslič in če bo Slovenc.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113

Ta napad je zadel center EU birokracije, na ozemlju, kjer je, kot Farage pravi "non-country"
evil.gif
.

Bruselj postaja nevarno mesto. Rešitev je kot na dlani: dvig dnevnice, dodaten dodatek na nevarnost, beneficirano delovno dobo (kot so jo imeli rudarji) in še kaj za vse bruseljske EU uradnike.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
KSZ
Še en uspeh očitno vrhunskih belgijskih obveščevalnih služb ...
kako pa naj obveščevalna služba ve, če se bo tebi vtrgalo in se boš razstrelil na sredi tržnice ?
ker ni bil samo eden, ker rabi eksploziv, ker se take reči dajo nadzirat...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:

Opravičevalci so začeli z delom.
https://twitter.com/tfajon/status/712224003801358338
Citat:

Nedolžne žrtve so grozljiva cena, hudo mi je, a ne bomo se pustili ustrahovati. Muslimani ni enako teroristi.
Z navedeno trditvijo se lahko povsem poistovetim. Je pa potrebno dodati, da je glede na število muslimanov in glede na število teroristov večina teroristov muslimanov.

Ker ne moremo glede na videz ali kako drugače identificirati teroriste med muslimani in ker muslimani, kateri niso teroristi ne storijo nič, da bi sami izločili teroriste iz svojih vrst ali jim otežili delovanje potem moram priznati, da me je strah muslimanskih hord na naših mejah. Kako se naj počutim varnega v zavetju svojega doma in domovine, če se po njej sprehajajo osebe, o katerih ne vem nič drugega kot to, da je med njimi sorazmerno največ teroristov in da ostali neznanci, kateri v večini niso teroristi ne bodo naredili nič, da bi te teroriste onemogočili
sprasujem se.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:Ni vsak musliman terorist, je pa vsak terorist musliman.
Zanimivo, kako se stvar obrne. V moji mladosti smo nekako mislili, da so najhujši teroristi italijanske rdeče brigade (ultra levičarji), ETA (baski - nacionalno vprašanje), IRA (severni irci - nacionalno vprašanje). Tu pa tam so še Palestinci kaj ušpičili, vendar spet kot nacionalno vprašanje in Fronta Polisario (nacionalno vprašanje). Zadnji dvoji so sicer bili muslimani. IRA so bili katoličani, ETA verjetno tudi, rdeče brigade pa komunisti.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
KSZ
kako pa naj obveščevalna služba ve, če se bo tebi vtrgalo in se boš razstrelil na sredi tržnice ?
Recimo tako, da nabavljaš razstrelivo? Če ti zgolj razmšljaš o tem, da se boš sredi tržnice razstrelil, te ne bo noben razkrinkal, ko boš pa enkrat začel nabirati material za Novi razstrelivo, pa bi se že spodobilo, da ti pridejo na sled. Sled na podlagi nabave materiala, ne pa sled na podlagi misli.
Materjal za razstrelivo lahko naberem v lokalnem Merkurju, kratkih učnih ur iz kemije je pa poln internet.
seveda si mcgyver in ti bo v prvem poskusu uspelo to vse narediti z zavezanimi očmi...
rolleyes-1.gif
je pa res da je gotovina (lokalni merkur) bolj anonimna metoda.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.411
5.657
113
On v vsaki svetilki z 2ma ali vec litij-ion baterijami vezanimi zaporedno vid pipe bomb
grin1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ne rabiš bit nor, fuknen pa opran moraš bit, da verjameš zgodbicam o pičkah, ki te junfre čakajo...

Ko bi bilo tako enostavno. A resno mislite da je vse skupaj samo zarad Alaha? Dejte no. Vera je tu samo sredstvo za izpolnitev ciljev. Glavno je še vedno denar in oblast.
ja ampak nižji ne smejo vedeti tega. nižjo morajo vedati da je vse zaradi boga...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
KSZ
ker ni bil samo eden, ker rabi eksploziv, ker se take reči dajo nadzirat...

dajo se nadzirat, če se boš ti ali pa telex k temu spravil. pa še vama bi uspelo tako daleč priti , da si prste odstrelita potem bi vaju imeli
eni res nimate stika z realnostjo
našim tabornikom so naši šalabajzeri pred letu uspeli ukrast nekaj zabojev orožja....

IS ima tudi on line revijo. V eni izmed teh so bila podrobna navodila za izdelavo bomb. revija je dostopna vsakomur

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
On v vsaki svetilki z 2ma ali vec litij-ion baterijami vezanimi zaporedno vid pipe bomb
grin1.gif
V bistvu sem že probal v odsluženi lampi kratkostičiti litijevo baterijo, pa se je žal samo pokadilo
evil.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
dajo se nadzirat, če se boš ti ali pa telex k temu spravil. pa še vama bi uspelo tako daleč priti , da si prste odstrelita potem bi vaju imeli
eni res nimate stika z realnostjo
našim tabornikom so naši šalabajzeri pred letu uspeli ukrast nekaj zabojev orožja....

Citat:
...
to so individualci, ki tega ne objavljajo na FB ..
navodila za eksploziv narediti dobiš na netu. pravzaprav ga lahko tudi kupiš , enako kot vso orožje
da vas sedaj čujem, kako bi to preprečili
A ni med musliči nenavadno veliko individualcev, kateri so spletni eksperti za čebulni internet, kemični eksperti za eksplozive, elektro-računalniški eksperti za sprožilce in komunikacije, logistični eksperti za prenašanje tega eksploziva po svetu, komunikacijski eksperti za odkrivanje množic, kjer bo učinek eksploziva povzročil največ žrtev... ob vsem tem individualnem geniju pa se običajno najde ob istem času v istem mestu cela množica neznancev z povsem enakimi lastnostmi. Največkrat se v svoji individulanosti postavijo celo tako, da preživeli iz ene eksplozije najdejo zatočišče ravno na mestu, kjer se nahaja drugi individualec
stupid-1.gif

PS- še bolj čudno pa je, da teh individualcev ne zmanjka, ko se vsak dan kateri povsem individulano razstreli nekje na svetu
stupid-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
seveda si mcgyver in ti bo v prvem poskusu uspelo to vse narediti z zavezanimi očmi...
rolleyes-1.gif
Dovolj dobro, da bo počilo. No v bistvu sem to že počel ene 15 let nazaj, jasno z manjšimi količinami v vukojebini.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
rolleyes-1.gif
Dovolj dobro, da bo počilo. No v bistvu sem to že počel ene 15 let nazaj, jasno z manjšimi količinami v vukojebini.
Greš v Avstrijo pa za 10 € kupiš 2000 zelenih petard, jih razstaviš in vsebino streseš na kup in prižgeš. Stvar bo strahovito počila a ubila ne bo nikogar, če ravno ne sedi na njej.
stupid-1.gif

dzoni2k2

Pripravnik
3. avg 2013
62
1
8
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:

Ta napad je zadel center EU birokracije, na ozemlju, kjer je, kot Farage pravi "non-country"
evil.gif
.
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bc_l9MWJD0o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bruselj postaja nevarno mesto. Rešitev je kot na dlani: dvig dnevnice, dodaten dodatek na nevarnost, beneficirano delovno dobo (kot so jo imeli rudarji) in še kaj za vse bruseljske EU uradnike.

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PRFadjwNzBI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PrvXoin9NcA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A je to tista kokos, ki je pred kratkim zavita v ruto ponizno lizala rit muslijem?