Bruselj eksplozija

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ne rabiš bit nor, fuknen pa opran moraš bit, da verjameš zgodbicam o pičkah, ki te junfre čakajo...

Ko bi bilo tako enostavno. A resno mislite da je vse skupaj samo zarad Alaha? Dejte no. Vera je tu samo sredstvo za izpolnitev ciljev. Glavno je še vedno denar in oblast.
Islam(ofašizem) ni samo vera, je celoten sistem, po katerem deluje država,
tako kot je bil nacizem, socializem, komunizem in ostali -izmi.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.635
113
kriva je izključno neskončna naivnost in dobrota prebivalcev Evrope, ki so zaostale prišleke sprejeli v prepričanju, da se bojo integrirali in da je multikulturnost mogoča in dobra

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Že pred leti jim je bilo sporočeno da so device "out of stock"

Priponke

• 2403507-Muhammed_Jens_Julius_Hansen_Jyllands-Posten_Cartoons.jpeg
    23,9 KB · Ogledi: 140

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Slovenski in bruseljski parlament je poln izdajalcev evropskih narodov, ki v imenu strpnosti ogrožajo naš način življenja. Dokler ne zagorijo vladne palače po EU, ne bo nič drugače. In to bo kmalu, ampak takrat bo prepozno in žrtve bodo neizbežne.

Ni vsak musliman terorist, je pa vsak terorist musliman. Žal, pa nej Fajonova pa ostali izdajalci trdijo kakor želijo, ampak ravno oni so nam z njihovo politiko naredili največ škode.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Po moje so za vse te teroristične napade v Evropi odgovorni Sadam, Gadafi in Asad..
Niso krivi ti, kot ni krov Mubarak, al Saud... (ali kateri koli drugi islamski voditelj) ampak so krivi razni imami, muftiji in drugi razlagalci Kurana.

PS- Je mufti Grabus in muslimanska skupnost v Sloveniji že najostreje obsodila zadnja dejanja njihovih verskih somišljenikov
stupid-1.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Evo, ljudje že navalili na fbju :D Pray for brussels, itd... this world makes me sick...

Ko bi pisali vsak dan to, ko umirajo otroci in drugi nedolžni ljudje oz. se izkorišča ljudi, posiljuje, izživlja...

Če mi kaj gre na živce v tej družbi, je ta dvoličnost.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Vladne palače bodo zagorele od staroselcev, se pravi nas. Teli reveži se raje med ljudstvom razkosajo, ker tako malo zastrašijo ljudi.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Evo, ljudje že navalili na fbju :D Pray for brussels, itd... this world makes me sick...

Ko bi pisali vsak dan to, ko umirajo otroci in drugi nedolžni ljudje oz. se izkorišča ljudi, posiljuje, izživlja...

Če mi kaj gre na živce v tej družbi, je ta dvoličnost.
Mi lahko podaš neka linkov, kjer ti pišeš o teh umirajočih otrocih, izkoriščanju ljudi, posiljevanju, izživljanju.. in napadaš neposredne krivce za te zločine. mogoče se nas bo precej alterašev pridružilo v tvojem boju za pravičnejši svet.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.189
3.622
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
KSZ
Še en uspeh očitno vrhunskih belgijskih obveščevalnih služb ...
kako pa naj obveščevalna služba ve, če se bo tebi vtrgalo in se boš razstrelil na sredi tržnice ?
Recimo tako, da nabavljaš razstrelivo? Če ti zgolj razmšljaš o tem, da se boš sredi tržnice razstrelil, te ne bo noben razkrinkal, ko boš pa enkrat začel nabirati material za Novi razstrelivo, pa bi se že spodobilo, da ti pridejo na sled. Sled na podlagi nabave materiala, ne pa sled na podlagi misli.
Materjal za razstrelivo lahko naberem v lokalnem Merkurju, kratkih učnih ur iz kemije je pa poln internet.
Ko boš v google vtipkal načrt za bombo in se na spletnih straneh zadrževal določen čas, ti bodo že sledili.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
ksz...

Ne vem če nekateri čisto razumete kako pride do tega.

1. pogoj je da je nekdo "veren", da recimo verjame da bo šel po smrti v raj ali kaj podobnega. To je osnova vseh religiji in glavni razlog zakaj ljudi vleče v to, saj se vsakdo zaveda da bo nekoč umrl, religija pa nudi možnost da se nekaj "nadaljuje".

2. pogoj je da mu trenutno stanje ni kaj preveč všeč, naj bo to njegovo osebno stanje ali pa stanje družbe, skratka ne moti ga še odide malo prej.

3. pogoj je da mu nekdo, ki mu verjame, pove da bo lahko če bo naredil to in to za "islam" (recimo se razstrelil), bo šel takoj v raj. Glede na to da to uči že sam islam, ne bo težko verjeti, če je izpolnjen pogoj 1.

Ostalo so samo še detalji: lokacija, eksploziv itd...

Po moje bi precej pomagalo že da bi vrhovni mufit iz meke (al kaj je že, pač njihov "papež") javno in naglas povedal da se tako ne pride v nebesa pač pa pekel (ali pa nekaj drugega, skratka da je to v nasprotju iz islamom). A tega pač ne naredi, ker jim je potihem tako stanje všeč, saj se islam širi, "džauri" pa gorijo. In zato pravim da je islam religija ki ima sistemski problem.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ko boš v google vtipkal načrt za bombo in se na spletnih straneh zadrževal določen čas, ti bodo že sledili.
Razne tajne službe imajo kar svoje spletne strani na katerih ponujajo sestavina in/ali načrte za izdelavo bomb. Tako jim niti ni potrebno vložiti veliko napora da polovijo naivneže tipa ceedeevita.
stupid-1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Izdajalski politiki v navezi z kameltrajbarji so nam to zakuhali.

Izdajalska politika ni zmožna uredit razmer:
ker so nesposobni, ker FDV in filofax in upravna fakulteta pač ni ravno stik z realnostjo
ker se bojijo za položaje, da čimdlje vlečejo plače
ker se slepijo pred realnostjo, saj se bojijo srečati z realnim stanje,
omejujejo mojo in tvojo svobodo v imenu boja proti terorizmu,
ker prepovedujejo javno obveščanje v medijih o realnem stanju,
ker omejujejo gibanje nas staroselcev, medtem ko čez mejo hodi na tisoče ilegalnihi migrantov.
ker nimajo zero tolerance do islamskih klerikov v Eu, ki podpihujejo sovraštvo (mogoče bo moj post prijavljenkot sovražni govor, ker pač sem staroselec)

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
https://www.wfp.org/hunger/stats

Evo ti, zdej pa lepo [cenzura] off, pa še mal sam naprej brski po googlu

Ne rabiš googla, že tvoj link lepo pove da so najbolj lačni v državah podsaharske afrike in v južni aziji (z Indijo). In ti se ne razstreljujejo niti ne rinejo v večjem številu k nam. Ne, problematičen je arabec, ki ima v osnovi vsega dovolj, a je preveč "car" da bi delal in se raje bojuje, otroci pa potem posledično stradajo (kljub temu da je država dovolj bogata). In tako je že več tisoč let.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.095
-8.765
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
KSZ
Še en uspeh očitno vrhunskih belgijskih obveščevalnih služb ...
kako pa naj obveščevalna služba ve, če se bo tebi vtrgalo in se boš razstrelil na sredi tržnice ?
Recimo tako, da nabavljaš razstrelivo? Če ti zgolj razmšljaš o tem, da se boš sredi tržnice razstrelil, te ne bo noben razkrinkal, ko boš pa enkrat začel nabirati material za Novi razstrelivo, pa bi se že spodobilo, da ti pridejo na sled. Sled na podlagi nabave materiala, ne pa sled na podlagi misli.
Materjal za razstrelivo lahko naberem v lokalnem Merkurju, kratkih učnih ur iz kemije je pa poln internet.
Da bi v google tipkal "bomba načrt" moraš biti pa res teslo
hysterical-1.gif
Če nimaš IQ glih na sobni temperaturi, si pogledaš le par reakcij, ostalo pa spacaš sam.