Bom pa še jaz: Accord, Mazda6 al BMW 3

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.964
7.302
113
Sandi verjetno prodaja Fiat-e, pa se jim tale že en čas valja na dvorišču.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Kolega prodaja tega:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.a...DI%20Avantga...

Kilometrov je zdaj ene 10k več, cena pa bi znala biti blizu 25.

Avto je u nulo, voznik največji picajzl kar jih poznam (dela sicer pri Mercedesu), tehnično je tudi tip top, brez praske al ikaršnegakoli barvanja...
Največji picajzl,kar jih poznaš?
grims-1.gif

Uf,kako je avto umazan,še posebej na sliki s strani....katastrofa! In to še črna barva,kjer se vse vidi gor....Še najbolj zahojeni preprodajalci imajo v nulo čiste avtomobile na slikah za na avto.net! Oprosti,ampak to je pa debilno,da daš avto za 27 jurjev na avto.net,brez da bi ga opral...
bonk.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Kolega prodaja tega:

Avto je u nulo, voznik največji picajzl kar jih poznam (dela sicer pri Mercedesu), tehnično je tudi tip top, brez praske al ikaršnegakoli barvanja...

Avto je avantgarde (delno usnje), LED+ksenon paket, 7g tronic menjalnik, navigacija, bluetooth, 18col in vse ostalo (cena novega je bila 45jurjev). Kilometri seveda zelo realni (v bistvu se vozi zelo malo, ker ima razne službene avte)

Od novih bi pa jaz za ta denar vzel Leona ST, z FR opremo in 2.0TDi 183 ps motorjem. Lep in kvaliteten NOV avto.
Picajzel pa usran avto
hysterical-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Kolega prodaja tega:

Avto je avantgarde (delno usnje), LED+ksenon paket, 7g tronic menjalnik, navigacija, bluetooth, 18col in vse ostalo (cena novega je bila 45jurjev). Kilometri seveda zelo realni (v bistvu se vozi zelo malo, ker ima razne službene avte)

Od novih bi pa jaz za ta denar vzel Leona ST, z FR opremo in 2.0TDi 183 ps motorjem. Lep in kvaliteten NOV avto.
Picajzel pa usran avto
hysterical-1.gif

Ma ok, pač je umazan, sicer res ne poznam dost picajzlov, ki ne bi stalno glancal avta, še posebej preden dajo oglas no, ampak ok. Bolj me je zmotil ''dobro ohranjen'' zakaj ne odlično?
confused-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Žal ga ne prodajam jaz, najboljše je da za več info pokličeš prodajalca.
wink-1.gif

Po slikah zunanjosti izgleda dobro, če vse v oglasu drži bi znal biti dober nakup.
zmaga.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ok gremo se malo brainstorminga,
evil.gif

nov focus ST karavan

malce rabljen pezo rcz turbo skoraj hand made v gradcu, avstrija, izredna kvaliteta.

nov megane RS

nov clio RS
evil.gif
avtomatik, pocen vzdrzevanje

skoraj nova toyota GT 86 , pogon zadaj...

golf GTI klasika

poglej z druge strani, staras se, cez dve leti ti bo avto, ki ga zdaj gledas presedel. nic od nastetega ni za dol past in nima niti ene zadeve, ki bi bila izpostavljena. pri zgoraj nastetih je to zabava. otroke si spravil iz tahujsega ven, bajte, dnar... preskrbljen si, dolgcas ti bo postalo, kriza srednjih let bo vsak cas tukaj.
evil.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Pa klinc pa tak picajzl k ne spuca avta preden ga slika za prodajo.

Sam res, a ne...
bonk.gif
Ga moram mal podražit v to smer. Sicer se pa kakor vem avto pere samo doma, tako da se je očitno umazal na poti od tja.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ok gremo se malo brainstorminga,
evil.gif

nov focus ST karavan

malce rabljen pezo rcz turbo skoraj hand made v gradcu, avstrija, izredna kvaliteta.

nov megane RS

nov clio RS
evil.gif
avtomatik, pocen vzdrzevanje

skoraj nova toyota GT 86 , pogon zadaj...

golf GTI klasika

poglej z druge strani, staras se, cez dve leti ti bo avto, ki ga zdaj gledas presedel. nic od nastetega ni za dol past in nima niti ene zadeve, ki bi bila izpostavljena. pri zgoraj nastetih je to zabava. otroke si spravil iz tahujsega ven, bajte, dnar... preskrbljen si, dolgcas ti bo postalo, kriza srednjih let bo vsak cas tukaj.
evil.gif

Odvisno kaj si vsak želi. Nabijanje na sedeš,ropotanje izpuha in trdo podvozje z veliko porabo ? Zakaj misliš,da bi morali imeti športne avtomobile? 90% ljudi si želi čisto normalne z udobjem. Kaj pa omejitve 40-50-90-130 in pol smo zaključili !

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ti pa se nisi vozil kaksnega bolj sportnega avtomobila anede? ali pa je bilo to nazadnje leta 1985.
smile-1.gif
focus st, megane rs in clio rs se vozijo skoraj kot civilna vozila, golf gti sploh ne ves, kaj imas pod pokrovom dokler ni kick down-a. poraba goriva pri nobenem od nastetih pri normalni voznji po omejitvah ne preseze 8l/100km, razen megane. nimajo vec tako kot v osemdestih letih prejsnjega stoletja avtomobili dvojne fergazerje, ki so pomoznosti razstelani ali pa vbrizg nastiman tako, da sprica bencin vec kot je treba in vse smrdi v kabini. udobja res ni veliko je pa zato podvozje dodatno ojacano, da dne rabis vsako leto menjati pol podvozja. sportni sedezi so pa itak zakon.

ce bi mojster iskal udobje, bi kupil C5.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
No, naslov teme je viden, želje uporabnika pa tudi... Razmišljal sem o treh zgoraj omenjenih karavanskih dizlaših.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
@ggg ja vse super in fajn ampak to bom gledal čez ene 5 let, ko se mulca ne bosta več hotela vozit z mano. Za sedaj pa rabim karavana, če ne drugega včasih tudi za biznis, da kdaj kaj kam zapeljem (če koga zanima koliko 22'' monitorjev gre v Peugeota 307 - 43)
cheer.gif

Tako da sedaj se osredotočim na karavane, morda na kombilimuzino, če bi kje našel kaj res super ugodnega ali da bi mi bilo všeč. Ko pa udari kriza srednjih let pa gremo na kaj 200+ konjskega z 2 sedežema
evil.gif

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Pri krizi srednjih let pa ja ne rabiš avta menjat - nabaviš raje specialko ali pa pretečeš maraton, nabrišeš (na skrivaj) sosedo... ceneje (razen sosede, če te žena dobi)

damirj

Guru
9. maj 2012
5.278
2.388
113
Ko sem jaz gledal za karavana sem izbiral med skoraj enakimi kot ti, razen Honda Accord sem zamenjal s Toyota Avensis, ker Accord karavan je grda, da poči šipa na ekranu vsakič, ko se slika prikaže na njem. V dodatnem izboru je bil kasneje še VW Passat in Audi A4. Sem iskal avto da ima avtomatski menjalnik, vsaj 170KM, panoramsko strešno okno in navigacijo z uporabnimi zemljevidi Slovenije in po možnosti še Hrvaške. Honda je itak že zaradi izgleda izpadla, potem avtomatski menjalnik je praktično nemogoče najt, nihče nima nobenih izkušenj, zemljevidi SLO in HR so porazni, ima samo navadno majhno strešno okno, kljub temu da od vseh izgleda največji, je notri dokaj malo prostora, prtljažnik nerodnih mer, dvojno dno majhno, motor drugače dober, ampak pomanjkljivosti preveč. Toyota izgleda še kar, motor tudi OK, strešnega okna ne sploh, avtomatika tudi ne, navigacija kaj je to.. praktično ni za dobit enega modela ki bi imel. Mogoče če bi novega kupoval, bi mi še lahko prodali, pa še nobenih izkušenj s pokritostjo. Mazda 6, kar ql, čeprav spet večina točk Accorda velja tudi tukaj. Passat, izgleda majhen, ampak je ergonomija za volan dobra, prostora tudi zadaj dovolj in prtljažnik je uporabnih mer, navigacija je OK, avtomatika bi tudi še dobil, panoramsko strešno okno tudi, ampak kaj ko je tako razširjen, da vsi ki ga prodajajo zavrtijo še kilometre na kupčeve zahteve. Audi A4 skoraj OK, sitem navigacije z vrtljivim gumbom je tudi dober, mape so OK, ne bi bil slab nakup. BMW 3 E91, mogoče res nekomu ni všeč armatura, kjer je navigacija, ampak zaslon je vedno dobro viden tudi v največjem direktnem soncu najn, navigiranje z idrivem je daleč najboljše, nasploh je po armaturi malo gumbov, kar za druge ne morem trditi, tako da je upravljanje enostavno. Avtomatik čeprav klasičen steptronic menjuje hitreje od VW grupe, ampak včasih sunkovito, notri precej utesnjen, prtljažnik sicer majhen, a gre notri vseeno dovolj robe, plus tega je dvojno dno precej veliko. Strešno okno največje od vseh, navigacija tam tam z VW in Audi, ampak se da zemljevide lepo s pašnikov dobit, kar za vse ostale ne velja in so zato precej dražji. Skupaj točke je zmagal BMW, pa še 6 valjnika se da komot dobit, šraufat jih zna vsak pod kozolcem, kar za mazdo in toyoto težko rečem, rezervni kosi so pa praviloma cenejši.

In če bi zdaj kupoval, bi zopet vzel BMW 3, ker je zadovoljstvo zdaj veliko, problemov do zdaj nobenih, avto mi je pa nenormalo lep.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
E9x ima itak že vsak lokalni torbičar, mulo, frizerka, mesar, keramičar... ne hvala za star avto, čas prihaja za F serijo.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.278
2.388
113
Ja vem, ampak 5 let nazaj pa ni bilo tako. Danes bi tudi jaz kupoval F serijo. Konkurenca pa po mojem tudi ni ponudila nič pretresljivo boljšega.