Bom pa še jaz: Accord, Mazda6 al BMW 3

alfie

Pripravnik
5. apr 2013
125
0
16
Ljubljana
Zdravo. Jaz bom počasi prodajal svojo 3ko touring (318d), če se boš odločil za ta avto, si lahko še mojga vmes ogledaš (nimam na avto.netu), lahko ti pa pošljem slike, podatke, itd...

No v glavnem, če bo interes. Lep dan

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik alfie pravi:
In kaj je narobe z LIDLom? BTW v Lidlu niso nikoli prodajali sedežev. Pa kvaliteta v lidlu je malo boljša kot pr vas na tržnici.
priden.gif
Ne vem, ker jih še nisem videl v Lidlu. Če pa boš dobro pogledal, kako je tema tekla, boš videl, da je Lidl izpostavil nekdo drug, pa njega povprašaj
grin1.gif
.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Kar težko verjeti, da ljudje tako delajo z avtomobili. Sploh, ker le ti niso poceni. Vendar verjamem, da se najdejo svakojaki.
So pa poceni tile BMWji. 15 tisočakov za tak 3 leta star avto je super nakup. F10 mu je konkretno izbil ceno.

F30
smirk-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Čisto mogoče, vendar ne vem kako je yugec, ki menda prodaja BMW-je to spregledal? Jst priznam da jih nisem niti gledal ...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
če so (in mislim da so ) styling 157 so od trojke coupe..so pa zelo redka

yugec je imel verjetno v mislih styling 122 od petke

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si
Citat:
Uporabnik alfie pravi:
Zdravo. Jaz bom počasi prodajal svojo 3ko touring (318d), če se boš odločil za ta avto, si lahko še mojga vmes ogledaš (nimam na avto.netu), lahko ti pa pošljem slike, podatke, itd...

No v glavnem, če bo interes. Lep dan

Cena? Kateri letnik?
Kakšne fotografije?
grims-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Torej da obnovim tole temo. Cez zimo nisem potem kupil nic, moj pežo se vedno zadovoljivo opravlja svoje delo, ampak sedaj pa bo res cas za menjavo. V tem casu se je v sparovcku nabralo se nekaj dodatnih evrov, problemi pri izbiri pa zato niso nic manjsi.
Torej pomagajte pri izbiri. Budzet za avto bi bil okoli 25k, ce sem cisto iskren mi nekako najbolj disijo malo rabljene bavarske trojke karavan (f31). Sel sem jo tudi poskusno peljati in mi je avto blazno vsec. Po eni strani potem razmisljam da za ta denar kot je par let stara trojka, dobim nekaj malo manj prestiznega a novega, potem je tu spet v tem cenovnem rangu ze nova 5ka samo ta ideja mi manj disi, ker so to potem avti s 100k km in vec.... V glavnem prosim za ideje, jaz kolebam med temi opcijami:
- kupim npr. 5 let staro hondo accord s ful opreme in ostanek denarja pustim na kupcku in seveda upam da pregovorna zanesljivost ni iz trte zvita
- kupim 2 leti staro trojko z nekaj garancije in okoli 30k km iz kaksne premium selection ponudbe
- kupim 3-4 leta staro petko z okoli 100k
- kupim nekaj novega za ta denar s kaksno 5 letno garancijo in se ne sekiram

Naj povem se to da sem trenutnega pezoja vozil cca. 8 let in m je sluzil v redu, samo sem se ga navelical in bi rad malo zamenjal. Aja pa se to, iscem avto, ki bi ga spet imel vsaj kakih 5 let, z upam da cim manjsimi stroski, rad bi se vozil dobro, rad bi, da ima malo vec opreme proracun za avto pa se giblje okoli 25k (raje manj kot vec).

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
za kolk prodas pezoja, lahko na pm.

s 25k eur bi btw kupil nov avto, vkolikor pac ne igra vloge pri iskanju strank. bmwju se kvaliteta zmanjsuje iz generacijo v generacijo. jaz bi gledal za mb, japonci so pri nas se vedno exotika.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
sorry ampak postenih mojstrov za mazde, ipd pri nas nimas. izjema je morda subaru, ki pa ga tudi jebe previsoka cena rezervnih delov. dvomim, da se ima guinness cajt zajebavati za vsako rec z ebayem.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Mazda 6 mi je lepa na ven za znort, samo notri mi nekako ne disi... Bom jo sel morda zapeljat en krog ce me preprica.
@ggg ne vem za pezoja, sprejemam ponudbe
evil.gif
konec koncev, ce bom avto kupil pri kaksni avtohisi jih vprasam za kok mi ga vzamejo v racun in ga dam za 100€ vec pac nekomu.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mmmm petke so res fantastične, sicer pa tudi konkretno opremljen E91 super služi.

Sam imam pogoj M opremo zunaj in znotraj, tako da še ni v budgetu ne tvojem in mojem.
tongue-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
E91 me moti zaradi malo prostora zadaj, f31 je tukaj po mojem obcutku precej bolj radodarna. Pa se cene lepih in ohranjenih e91 so skoraj tam tam z f31

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
eh prostor zadaj... superba vzam. kdo, razen lastniki 2-4 letnih otrok, ki brcajo z nogami v sedez pred seboj, se gleda prostor zadaj.
evil.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Superb je pa totalen overkill s prostorom zadaj. Za podoben denar bi ze octavio RS dobil
cheer.gif