Uporabnik Primozb post: 2726789 je napisal:Huawei P20 Pro če časti firma
Tega v prvem postu ne piše.Sva bila vmes na zasebcu, pogoj je snemanje pogovora z Line-in ?
LP
Uporabnik Primozb post: 2726789 je napisal:Huawei P20 Pro če časti firma
Tega v prvem postu ne piše.Sva bila vmes na zasebcu, pogoj je snemanje pogovora z Line-in ?
LP
P 20 pro je 3mm višji in 4mm ožji ter 0,3mm tanjši s tem da ima 0,4" večji zaslon. Samo tako kot info. M je pa itak out.Zato pa sva bila na zasebcu.
Pa tudi velikost L950XL je maximum.
Vem, sem ga imel na probi
Nima možnosti Line-in snemanja pogovora in ima čuden format zaslona.
Nisem bil zadovoljen, če nova baterija ne bo rešila problema bom težil za novo 950XL.
Jo bodo že kje staknili.
LP
ksz...
Zdaj sem se pa zapičil v Huawei p20 ali p20pro. Pri p20 me malo odbija ip53 rating. Delo imam fizično in ob tem namreč precej švicam, tako da je telefon precej izpostavljen vlagi in tudi prahu. Bi se blo zaradi tega boljš stegnit za p20 pro, ki je ip68? Plavati oz. slikati pod vodo nimam namena z njim.
Katero spletno stran priporočate za nakup? Najraje slovensko, da lažje zrihtam odbitek ddv.
P20pro z dvojnim klikom na volume down ti tudi odpre kamero.... še najbolj pripraven se mi zdi S7 (double tap na gumb odpre kamero), ampak ima pa P20 toliko hitrejši in zanesljivejši prstni odtis, da mi ni žal...
Jernej
P20pro z dvojnim klikom na volume down ti tudi odpre kamero.
Odvisno kako nastaviš. Lahko samo odpre ali pa kot si rekel istočasno naredi posnetekNe sam odpre ampak istocasno slika in napise v kolkem casu je slikal
Odvisno kako nastaviš. Lahko samo odpre ali pa kot si rekel istočasno naredi posnetek
Nč ni kokr se mu zdi. Na P20pro vedno odpre čisto normalno, dvojni klik in basta, hitro, počasi nima veze, sedajle sem preizkušal najmanj 10x pa tudi enkrat ni zatajil, nima veze zaklenjen zaslon, če tudi se pokaže zaklenjen zaslon še vedno deluje dvojni klik za vklop kamere. To potem lahko rečemo isto na Samsungu(S7) za double tapP20 pa kot se mu zdi. Pravzaprav sem pogledal sedaj in moraš biti res hiter, da ga odpre. Če tapneš malce počasneje (ampak še vedno hitro), pokaže samo zaklenjen zaslon in potem moraš tapniti še dvakrat.
Nč ni kokr se mu zdi. Na P20pro vedno odpre čisto normalno, dvojni klik in basta, hitro, počasi nima veze, sedajle sem preizkušal najmanj 10x pa tudi enkrat ni zatajil, nima veze zaklenjen zaslon, če tudi se pokaže zaklenjen zaslon še vedno deluje dvojni klik za vklop kamere. To potem lahko rečemo isto na Samsungu(S7) za double tap
Spet kr neki a si ti sploh že imel v rokah P20pro?
Aha, ne komplicirajo z neto cenami. Hvala za info.V bistvu je odbitek DDV še lažje zrihtat na večini EU internetnih strani. Pošljem jih ID za DDV, te vnesejo v sistem, plačaš neto in tu daš v obračun DDVja.
V bistvu je odbitek DDV še lažje zrihtat na večini EU internetnih strani. Pošljem jih ID za DDV, te vnesejo v sistem, plačaš neto in tu daš v obračun DDVja.
Verjetno pro ni za brezveze pro. In preberi še enkrat P20 pro odpre bolj zanesljivo foto kot S7 na dvojno tap, imam možnost to preizkusit.Imam p20, ne pro. Ampak je verjetno isto. In preberi se enkrat. S7 dvojni tap odpre foto bolj zanesljivo kot dvakrat dol na p20. Pa tudi ce tebi odpre vedno, se vedno ne odpre pri odklenjenem zaslonu, kar pa s7 naredi.
Jernej
Kdo govori o goljufanju?Ce imas svojo firmo - ce kupujes na drugo in bodo enkrat pri inspekciji ugotovili, da je blo kupljeno na njih pa bos najebal
Kdo govori o goljufanju?
Kaj priporočate za do cca. 200€. Velikost max. 5.5, mora imeti SD kartico in čimboljši fotkič.